Produkty pro recept bzučení (13)

Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Gorgonzola DOP

Gorgonzola DOP

Gorgonzola je sýr s syrovým těstem bílé slámové barvy, jehož zelené žíhání je způsobeno procesem erborinatury, tedy vznikem plísní. V variantě Dolce je krémový a měkký, s jedinečnou a charakteristickou chutí, mírně pikantní. V variantě Piccante má výraznější a silnější chuť, jehož těsto je více erborinované, konzistentní a křehké. Vyrobeno z pasterizovaného mléka pocházejícího z farem nacházejících se v oblasti původu s přídavkem mléčných kultur a vybraných plísní, přirozeně bez laktózy. Je dostupný v klasických formátech.
Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Gran Mezzaluna Ricotta e Spinaci

Tento velký raviolo ve tvaru půlměsíce, plněný špenátem a ricottou, je navržen tak, aby uspokojil i ty nejnáročnější chutě, a je také inženýrsky navržen pro ideální poměr mezi těstem a náplní. Těsto a jeho velkorysé rozměry mohou obalit náplň, aniž by se během vaření roztrhlo. Náplň je symfonií chutí a textur. Čerstvý, mírně osmahnutý špenát a vysoce kvalitní, měkká a krémová ricotta vytvářejí dokonalou rovnováhu lehkosti a chuti.
Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo

Tagliolini all'uovo rychlé vaření, tažené bronzem, 100% italská pšenice, čerstvá italská vejce.
Burrata a Stracciata - sýr

Burrata a Stracciata - sýr

Burrata a stracciata
Řemeslné Tarallini

Řemeslné Tarallini

TARALLI S CHILLI, SÝREM A PEPŘEM, OLEJEM A VÍNEM, S FENYKLEM A ČERNÝMI OLIVAMI.
UVA PIZZUTELLA

UVA PIZZUTELLA

CHARAKTERISTIKY SEVERNÍHO BARESE
BIO PRUNILLO PASSATA - Italské Excelence z Puglie

BIO PRUNILLO PASSATA - Italské Excelence z Puglie

Passata z prunilla je získávána z typického rajčete z Apulie, které je zakořeněné v tradici našeho území. Intenzivní barva, kyselá chuť a výrazná vůně nám umožňují mít v zásobě skvělý základ pro přípravu omáček jak na bázi masa, tak na bázi ryb. Čistá hmotnost 290 g.
Rajčatová a Bazalková Omáčka v Extra Panenském Olivovém Oleji

Rajčatová a Bazalková Omáčka v Extra Panenském Olivovém Oleji

Vyrobeno řemeslnými metodami. Sterilizováno
Sicilská Citronová Granita - Připraveno k Mražení

Sicilská Citronová Granita - Připraveno k Mražení

Připravte si sicilskou granitu s citronovou příchutí, abyste měli autentickou sicilskou granitu přímo ve své lednici. Toto je tekutá směs na granitu s citronovou vůní, která může zůstat při pokojové teplotě. Stačí se řídit pokyny a získáte autentickou sicilskou granitu. Bude to jako být v nějakém sicilském baru nebo zmrzlinářství.
Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců

Parmigiano Reggiano 30 měsíců je koncentrovaný na chuť, křehký a zrnitý, s výraznou vůní. Jeho charakteristická chuť z něj činí triumf pro chuťové pohárky. Dlouhá doba zrání z něj dělá vysoce stravitelný produkt bohatý na živiny, vhodný pro osoby s intolerancí na laktózu a pro malé děti.
Vaječné tagliatelle

Vaječné tagliatelle

Tagliatelle all'uovo, vyrobené z čerstvých vajec lisovaných na bronz, 100% italská pšenice - 100% vyrobeno v Itálii
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.