Produkty pro recept na špinavý brýle (12)

Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Ravioli Tortelloni Spinaci e Mozzarella

Tortelloni s mozzarellou a špenátem nabízejí kombinaci chuti a lehkosti, ideální pro ty, kteří mají rádi štíhlé náplně a hledají alternativu k klasickým tortellinům plněným masem. Mozzarella spolu s ricottou poskytuje dokonalou krémovost a konzistenci pro tyto tortellony, uzavřené v zeleném těstě se špenátem.
Pečený Smažený Lilkový Parmigiana - Parmigiana, Lasagne, Zelené Lasagne, Pečené Těstoviny, Caponata

Pečený Smažený Lilkový Parmigiana - Parmigiana, Lasagne, Zelené Lasagne, Pečené Těstoviny, Caponata

Pekáč s pečeným a smaženým lilek parmezánem, připravený k porcování a servírování. Hmotnost pekáče: 3,00 kg.
'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

Nduja di Spilinga v plechovce Nduja di Spilinga je pikantní pomazánkový salám, jehož původ sahá do Kalábrie, konkrétně do Spilinga, oblasti ležící mezi svahy Monte Poro a Capo Vaticano. A právě v této malebné lokalitě se tento produkt vyrábí, přičemž se pečlivě dodržují starobylé místní tradice. Nduja se připravuje z pečlivě vybraného masa a nejlepšího místního papričkového koření. Po přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.
Snack - SFIZIOSE - Snack - SFIZIOSE (cuketa, cherry rajčata, mořská sůl, tymián, máta)

Snack - SFIZIOSE - Snack - SFIZIOSE (cuketa, cherry rajčata, mořská sůl, tymián, máta)

V řadě SNACK se používají výhradně zeleniny naší produkce, kontrolované a monitorované našimi odborníky, kteří zaručují ZDRAVÝ produkt pěstovaný v souladu s principy BIO-ZDRAVÍ. Všechny naše zeleniny jsou sklizeny v období vhodné zralosti a okamžitě dehydratovány; tímto způsobem si zachovávají všechny organoleptické vlastnosti čerstvého produktu v nezměněné a koncentrované podobě. Nabízíme ZDRAVOU a originální svačinu, jiný způsob, jak si vychutnat zeleninu, s naprosto jedinečnou chutí. Naše snacky jsou chutné a vhodné pro každou chuť, i pro ty nejnáročnější, vyzkoušejte a přesvědčte se!
HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa. Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
baba' neapolský - řemeslná čerstvá neapolská cukrárna

baba' neapolský - řemeslná čerstvá neapolská cukrárna

jakýkoli produkt neapolské cukrářské výroby. dodání během několika hodin od výroby, vždy čerstvé, nepracujeme se zmraženými produkty. využíváme výroby renomované cukrárny sídlící v Neapoli, se všemi zárukami a certifikovanou hygienou. Mezi produkty: pastiera, baba, caprese, dezerty, malé cukrářské výrobky, sfogliatelle ricce a frolle, tiramisu, pizze s klobásou a friarielli, casatiello, migliaccio, taralli, rustici, dorty s babou, vitrínové dorty a dorty jakéhokoli typu. zkrátka vše, co můžete najít ve velké vitríně cukrárny v uličkách Neapole...
Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Špízy z rolovaných sardinek ve stylu Beccafico

Kdo z vás byl na Sicílii, aniž by se zastavil v jedné z jejích malebných restaurací nebo trattorií? Určitě jste všichni slyšeli o těchto slavných plněných sardinkách. Vyzkoušejte také naši praktickou a moderní verzi: lákavé špízy, které si můžete vychutnat jak ve stoje, tak u stolu.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Rybí rolky z mečouna v těstíčku

Druhý chod, který vyjadřuje všechny vůně našeho moře, mistrovsky reprezentovaný jednou z nejoblíbenějších surovin: mečounem. Lahodné závitky, které skrývají spoustu pochoutek, pokryté chutnou strouhankou, které si můžete vychutnat spolu s dobrým přílohou.
Ravazzata s ragú - Syrové

Ravazzata s ragú - Syrové

Zvenku vypadá jako bochník zdobený sezamovými semínky. To, co skrývá uvnitř, je překvapující náplň s ragú. Ravazzate jsou velmi rozšířené v palermské oblasti, ale my je činíme slavnými tím, že je distribuujeme připravené k upečení, abychom překvapili vaše hosty.
Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Rýžový Tímbal s Klobásou a Houbami

Nejintenzivnější aroma a chutě jihu se spojují v lahodném receptu, jako je rýžový timbal s klobásou a houbami. Připraveno z vysoce kvalitních ingrediencí a dodáno s vhodnými omáčkami, přinese na vaše stoly tradiční, chutné jídlo s čerstvou chutí, jako by bylo právě uvařeno.