Produkty pro recept na špinavý brýle (42)

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Baskické Kuře s Červenými a Zelenými Paprikami - Bistronomické

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a zahřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 4,1 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 1,1 g Sacharidy: 7,2 g Z toho cukry: 4,5 g Vláknina: 1,3 g Bílkoviny: 6,1 g Sůl: 0,90 g
Pâté s pivem Badjawe a liége syrupem

Pâté s pivem Badjawe a liége syrupem

Pâté s pivem Badjawe a liège sirupem
Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Speciální Grilovaný Chléb - Speciální Grilovaný Chléb Toasty

Roger připravuje svůj Speciální Toastový Chléb s mimořádnou péčí při výběru všech ingrediencí. Mouky jsou vybírány pro své organoleptické a chuťové vlastnosti, ale tajemství Biscottes Roger spočívá také v pečení. V jeho otevřené formě může těsto volně kynout, což umožňuje obilninám uvolnit veškerou chuť starého toastového chleba. Speciální Toastový Chléb Složení: Pšeničná mouka (mouka z pšenice, lepek), slunečnicový olej, invertovaný cukr, směs obilnin (žito, ječmen, kukuřice, oves, pšenice, rýže, proso), pekařské droždí, emulgátor: sójový lecitin, sůl, extrakt z ječmenného sladu, sója, len. Vyrobeno v dílně, která používá sezam, vejce a mléčné výrobky. Balení: přibližně 18 plátků na sáček Čistá hmotnost: 300g Nutriční charakteristiky: Průměrná nutriční hodnota na 100g Energetická hodnota: 1724 Kj což odpovídá 408 Kcal Tuky: 6.63 g z toho nasycené mastné kyseliny: 0.81 g Sacharidy: 72.
Arancini se špenátem a mozzarellou

Arancini se špenátem a mozzarellou

Všichni si představují arancino jako kouli nebo kužel rýže zlaté barvy, která při prvním kousnutí odhalí náplň z ragú. Ale my jsme si mysleli, že tato delikatesa by měla skutečně uspokojit všechny chutě. Proto jsme vytvořili její vegetariánskou verzi se špenátem a mozzarellou.
Slané Snacky - s & bez Masa

Slané Snacky - s & bez Masa

Vegetariánské až vydatné, klasické až rafinované náplně
Maiski gevulde kalkoenfilet fine champagne - Hotová kalkoení prsa fine champagne

Maiski gevulde kalkoenfilet fine champagne - Hotová kalkoení prsa fine champagne

Maiski plněná krůtí prsa fine champagne, plněná, jemně pečená krůtí prsa s jádrem chutně ochuceného mletého masa v lahodné fine champagnesauce s houbami a nádechem koňaku. Na fotografii podáváme tuto s Maïski zeleninovým gratinem a karamelizovaným pastinákem.
Kletzen Noodles, Jídlo, Plněné Knedlíky, Hotová Jídla, Produkty pro Pohodlí, Těstoviny, Mražené Potraviny

Kletzen Noodles, Jídlo, Plněné Knedlíky, Hotová Jídla, Produkty pro Pohodlí, Těstoviny, Mražené Potraviny

Podle babiččina receptu se u nás i dnes připravuje tato sladká specialita z korutanské kuchyně. Lahodná náplň? Sušené hrušky (Kletzen), tvaroh, skořice a cukr. Typickou chuť kasnudel dodává hnědá máta. Jednoduše úžasné! ... Obsah balení: 50 kusů v PE sáčku
Kachní játra paštika

Kachní játra paštika

Tento recept je neuvěřitelně jednoduchý (samozřejmě s N2O šlehačkovými kapslemi) a je to skvělé srdcové jídlo pro lidi, kteří si chtějí vychutnat něco lahodného, ale nechtějí trávit příliš mnoho času v kuchyni. Příprava trvá méně než půl hodiny a stačí pro přibližně 8-10 osob. Můžete ho také uchovávat v lednici až 4 dny, aniž by se zkazil. Oxid dusný z nabíječky na šlehačku prodlužuje trvanlivost smetany, proto byste ji měli před skladováním naplnit. Seznam ingrediencí 250 g omyté a očištěné kuřecí játra 2 lžíce másla 1 čajová lžička nasekané petrželky Půl čajové lžičky pepře Sůl 2 nasekané stroužky česneku 100 ml smetany 23 plátků Grahamova sušenky nebo trojúhelníky toastu Jahodový džem (volitelný topping) Odkapané kapary Celá kuřecí játra očistěte a dejte stranou. Na středním ohni zahřejte mělkou pánev a vložte do ní játra.
Pripravka párou sterilizovaná koření - BEZPEČNÁ KATEGORIE KOŘENÍ – Párou sterilizovaná koření

Pripravka párou sterilizovaná koření - BEZPEČNÁ KATEGORIE KOŘENÍ – Párou sterilizovaná koření

▪ Pára sterilizované koření - bezpečná kategorie koření, která je jedinečná na ukrajinském trhu! ▪ Pára sterilizace zaručuje významné snížení až o 99,9 % aerobních počtů, koliformních bakterií, kvasinek a plísní v koření. Výsledky jsou potvrzeny výzkumným protokolem výrobce. BEZPEČNÉ PRO LIDSKÉ ZDRAVÍ! ▪ Koření Pripravka™ obsahuje speciální ingredience – Ancho chili v mase, Imeretský šafrán v pilafu, curry listy v curry atd... ▪ Koření Pripravka prochází 7 fázemi čisticího procesu, který odstraňuje: shnilý a červivý materiál, hmyz a larvy, zvířecí exkrementy, kameny a špínu, kovové nečistoty, sklo a plast, další odpad. ▪ 100% přírodní ingredience: žádné konzervanty, žádný MSG, žádné umělé příchutě nebo barviva. ▪ Koření a sůl v receptu jsou přesně tolik, kolik potřebujete, abyste dodali pokrmu chuť a aroma.
'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA

Nduja di Spilinga v plechovce Nduja di Spilinga je pikantní pomazánkový salám, jehož původ sahá do Kalábrie, konkrétně do Spilinga, oblasti ležící mezi svahy Monte Poro a Capo Vaticano. A právě v této malebné lokalitě se tento produkt vyrábí, přičemž se pečlivě dodržují starobylé místní tradice. Nduja se připravuje z pečlivě vybraného masa a nejlepšího místního papričkového koření. Po přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť. Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.
Ankara Tava - Ankara Styl Zapečené Jídlo - Připraveno k Jídlu za 2 Minuty, Sterilizováno, Stabilní na Policích, Bez Přísad/konzervantů

Ankara Tava - Ankara Styl Zapečené Jídlo - Připraveno k Jídlu za 2 Minuty, Sterilizováno, Stabilní na Policích, Bez Přísad/konzervantů

Složení: Orzo, hovězí maso, rajče, slunečnicový olej, žlutá paprika, červená paprika, zelená paprika, rajčatový protlak, cibule, drcená červená paprika, paprika, černý pepř, sůl, voda.
Sušené Vepřové Břicho - Naše Předkrmy

Sušené Vepřové Břicho - Naše Předkrmy

Vakuově balený suchý vepřový břicho 100% domácí Složení: vepřové břicho, sůl, pepř, provensálské bylinky. Na vaše slaniny nebo na tenké plátky grilované pro vylepšení vašich míchaných nebo volských vajec. 19,35 €/kg Minimální čistá hmotnost produktu: 400 g.
Přirozeně fermentované octy

Přirozeně fermentované octy

Naše octy, vyráběné přirozenou fermentací s octovou matkou pomocí zcela tradičních metod, jsou velmi prospěšné pro lidské zdraví.
Řemeslný výrobce - Mražený Serrano šunkový fritter

Řemeslný výrobce - Mražený Serrano šunkový fritter

Tapas: Jambon serrano v mraženém těstíčku (croquetas) v balení 500G - IFS - Jambon serrano v mraženém těstíčku od Maison Caudalie se dodává v balení 500G (přibližně 15 kusů / balení). Bez barviv, bez aromat a bez umělých konzervantů a certifikováno IFS, tyto mražené tapas spojují jambon serrano s pimentem d'Espelette AOP v křupavém obalu. Smažit bez předchozího rozmrazení. Všechny naše zásilky jsou přepravovány při kontrolovaných teplotách, kvalita je hodnotou, se kterou Maison Caudalie nekompromituje!
Polotovary v pistáciové pastě - Složení: pražené a rafinované pistácie.

Polotovary v pistáciové pastě - Složení: pražené a rafinované pistácie.

Vyrobeno pouze z pistácií Bronte DOP (50%), oleje Nocellara dell’Etna a cukru. Skladujte na chladném a suchém místě, maximálně jeden rok. Po otevření sklenice spotřebujte do jednoho měsíce.
Příprava profesionální šlehačky

Příprava profesionální šlehačky

Překvapte své návštěvníky těmi nejlahodnějšími dezerty! Objevte tajemství profesionálů v kuchyni v tomto blogu. Jak vlastně vyrobit tu jemnou, šlehanou smetanu a pusinky? Tajemství spočívá v oxidu dusném. Oxid dusný určuje mnoho ohledně chuti, textury a trvanlivosti smetany. Kombinací oxidu dusného se šlehačkou můžete mít lahodnou, krémovou šlehačku připravenou během několika minut. SEPSALI JSME PRO VÁS NÁSLEDUJÍCÍ KROKY: Odšroubujte hlavu ze své šlehačky, nalijte přesné množství smetany odpovídající velikosti, spolu se sladidlem nebo práškovým cukrem podle chuti, a znovu připevněte hlavu. Najděte držák na N2O kartuše a odšroubujte ho. Vložte hadici z nabíječky na oxid dusný do držáku kartuše a odšroubujte regulátor tlaku, abyste uvolnili oxid dusný. Naplňte šlehačku. A znovu utáhněte držák kartuše.
Jemná Bratwurst ProFit, Složková směs - Složková směs pro lahodné syté bratwurstové varianty

Jemná Bratwurst ProFit, Složková směs - Složková směs pro lahodné syté bratwurstové varianty

Jemná klobása ProFit Compound. Je to klasika na grilu a na pánvi, každý ji zná, každý ji miluje: jemná klobása. S naší směsí Compound snadno a bezpečně vyrobíte lahodné jemné klobásy, které mají výraznou chuť a dobré zbarvení. Hela. Jsme váš kompetentní partner pro chuť a moderní funkční systémy pro zpracování masa, HoReCa a Food Service, jak pro řemeslo, tak pro průmysl. Hela byla založena v roce 1905. Dnes se náš tým skládá z více než 600 angažovaných a kvalifikovaných kolegů z nejrůznějších oblastí. S 10 pobočkami po celém světě zásobujeme více než 30 000 spokojených zákazníků ve více než 70 zemích. Kromě našeho standardního sortimentu vyvíjíme také produkty individuálně podle požadavků zákazníků. E-mail: b2b-international@hela.eu Tel.: +49 4102 496-0 Internet: www.hela.eu Video: https://www.youtube.com/watch?v=u2n-lf7RtnA
Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Kunafa připravená k jídlu - Uvařená Kunafa

Opět jsme ve fázi s naším novým produktem. Toto je poprvé, co společnost začala vyrábět vařenou Kunafu, kterou můžete ohřát v mikrovlnné troubě během několika sekund. Přichází s 70 ml sirupů. Celkově.
Hroznové Listy Plněné Rýží 200g - Hroznové Listy Plněné Rýží

Hroznové Listy Plněné Rýží 200g - Hroznové Listy Plněné Rýží

Hroznové listy plněné rýží. Organoleptický charakter Vzhled: Zelené hroznové listy s bílou náplní Chuť/Aroma: Čerstvé, krémové, charakteristické pro hroznové listy, rýži, bylinky, příjemně zaoblené.
Instantní pudink - Instantní smetanový pudink

Instantní pudink - Instantní smetanový pudink

Instantní jogurt a instantní pudink DairyBasic jsou navrženy tak, aby snadno připravily lahodnou mléčnou svačinu. Stačí jen rozmíchat prášek ve vodě a produkt se stane hustým a krémovým. Příprava: Naplňte misku vodou, přidejte instantní prášek, promíchejte lžící, nechte odpočívat 2 minuty, aby se dosáhlo správné konzistence, a vychutnejte si instantní jogurt nebo pudink. Příchutě: Vanilka, Čokoláda, Jahoda, Banán
Škrob a Deriváty Škrobu

Škrob a Deriváty Škrobu

Bramborové škroby KMC lze široce využít jako zahušťovadla nebo pojiva, jako strukturovací činidla, separační nebo protispékací pomůcky. Všechny škroby KMC jsou bez alergenů a GMO a jsou vhodné pro veganské produkty. Portfolio zahrnuje nativní škroby, čistě označené škroby bez E-čísla a modifikované škroby.
Horká pšeničná mouková polévka

Horká pšeničná mouková polévka

Množství balení: 72 x 65g Číslo položky: 21150 Gramy: 65g
Łąckie Pierogi - mražené potraviny

Łąckie Pierogi - mražené potraviny

-ruské pirohy -pirohy s masem -pirohy se špenátem a sýrem -pirohy s jahodami -pirohy s borůvkami -pirohy se sladkým sýrem -pirohy s jablky -pirohy s švestkami -pirohy s kysaným zelím a houbami -pirohy s kysaným zelím a masem -lázeňské knedlíky -knedlíky s masem -uši s houbami -uši s masem
HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

HNĚDÁ SALSA - HNĚDÁ SALSA NA DIPY A CHUTNÉ RECEPTY

Všestrannost Salsy Bruna je naprosto dokonalá: může být podávána s pečeněmi, dušenými pokrmy a dalšími pokrmy, jako je zvěřina, červené a bílé maso, tagliatelle, zelenina, bramborová kaše. Přidaná během vaření je skvělá také pro dochucení ragú a dušeného masa. Rozpusťte 35 g produktu v ½ litru studené vody a přiveďte k varu, neustále míchejte na mírném ohni po dobu 5 minut nebo déle, dokud nedosáhnete požadované konzistence. Podávejte s plátky masa nebo jinými pokrmy. Pro přípravu ragú nebo dušeného masa přidejte Salsu Bruna Bauer tak, jak je, nebo po jejím rozředění ve vodě.
Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Listové těsto s olivovým olejem - Bude nezbytné pro vaše sladké a slané prezentace, zatímco vám nabídne

Nechte těsto odpočívat, dokud nezměkne. Přidejte do středu ingredience podle vašeho výběru (sýr, klobása atd.).
Ovocné Pomazánky Malinovo-Dýňovo-Jablečná Pomazánka

Ovocné Pomazánky Malinovo-Dýňovo-Jablečná Pomazánka

Vynikající zvláštností je jejich dvouvrstvý ovocný džem z dýně, jablek a malin, se kterým chutná každé snídaňové pečivo jinak! Ovocné džemy Ovocný džem z malin, dýně a jablek Babička míchá dobrá, mírně kyselá jablka s nejlepšími jedlými dýněmi a vytváří z nich lahodný ovocný džem (jako marmeláda), který se hodí jak na máslový chléb, tak do palačinek! Vynikající zvláštností je jejich dvouvrstvý ovocný džem z dýně, jablek a malin, se kterým chutná každé snídaňové pečivo jinak!
samosa - sambusa

samosa - sambusa

výroba a export samos
Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Kuřecí Ravioli - Chutě Itálie

Chutné pro dva, tyto lahodné kuřecí ravioli jsou pečlivě připraveny s rajčatovou omáčkou ochucenou provensálskými bylinkami, pro kompletní a gurmánské jídlo.
Zelný guláš - Bistronomický

Zelný guláš - Bistronomický

Přelijte pokrm do hrnce a zahřejte několik minut na mírném ohni, občas promíchejte, nebo přelijte obsah plechovky do vhodné nádoby a ohřejte v mikrovlnné troubě 2 až 3 minuty na maximální výkon. Tuky: 6,2 g Z toho nasycené mastné kyseliny: 2,5 g Sacharidy: 3,6 g Z toho cukry: 1,9 g Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 6,9 g Sůl: 1,1 g