Produkty pro resveratrol bio (2)

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Mikroorganismy jsou živé nápoje, sladké a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou, nízkokalorickou a nízkosacharidovou charakteristikou. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícími izotonickými vlastnostmi, bez nutričních problémů způsobených kyselinou mléčnou nebo přidanými cukry a sladidly. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit i další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které jsou rozpuštěny ve vodě a konzumovány probiotickými kulturami. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria. Jeden z nápojů obsahuje přírodní antioxidanty (olivové polyfenoly) přidáním olivového oleje.
Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Edari probiotikoa: ur-edaria kultura probiotikoekin limoni-zapore organický 500 ml

Mikroorganismy jsou živé nápoje, sladké a zdravé. Jsou vyráběny fermentací probiotických kultur, což vytváří osvěžující nápoj s mírně perlivou, nízkokalorickou a nízkosacharidovou charakteristikou. Každý nápoj obsahuje méně než 2 % cukru a má vlastnosti jogurtu s bifidobakteriemi a osvěžujícími izotonickými vlastnostmi, bez nutričních problémů způsobených kyselinou mléčnou nebo přidanými cukry a sladidly. Nabízíme různé příchutě, jako je citron - zázvor, ibišek a můžeme připravit i další příchutě, které si zákazníci přejí, jako je kokos, mango,... Tyto probiotické nápoje se vyrábějí z cukru z konopí a datlového sirupu, které jsou rozpuštěny ve vodě a konzumovány probiotickými kulturami. Díky citronovému koncentrátu mají chuť. Jsou mírně perlivé (plyn vznikající přirozeně během výroby v důsledku fermentace). Živé nápoje, nepasterizované, obsahují Lactococcus, Lactobacillus a Bifidobacteria. Jeden z nápojů obsahuje přírodní antioxidanty (olivové polyfenoly) přidáním olivového oleje.