Produkty pro sýr bez laktózy (7)

Baryt / Baryový síran / Těžký spar

Baryt / Baryový síran / Těžký spar

Mletí na jemné prášky v různých velikostech zrn - 100 % neškodný přírodní kámen pro mletí jemných prášků - Vysoká čistota (obsah BaSO4 > 97 %, obsah křemene < 1 %) - Vysoký bělost (L* > 96) - Dobrá dispergovatelnost - Žádná reakce s jinými látkami (inertní) - Nízká Mohsova tvrdost a tím pádem nízká abrazivita - Odolný vůči povětrnostním vlivům a světlu - Nízký specifický povrch - Vysoká barevná brilance - Odolnost proti korozi
ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

ČERSTVÝ CASSOULET Z CASTELNAUDARY S KACHNÍM CONFITEM - ČERSTVÝ

Tradiční příprava v troubě: odstraňte ochrannou fólii a předehřejte troubu na 7. stupeň/240°C. Poté snižte teplotu trouby na 5. stupeň/150°C (5. stupeň) a vložte svou "cassole" do trouby na: 20 minut pro formát 1 porce 45 minut pro formát 2 porce 1h15 minut pro formát 4 porce
MSM - MSM (Metylsulfonylmethan)

MSM - MSM (Metylsulfonylmethan)

MSM (Methylsulfonylmethan) 20-40 síto, 40-60 síto, 60-80 síto, 80-100 síto
Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos Tepla - Přímý a Nepřímý

Přenos tepla, přímý a nepřímý Při přímém přenosu tepla se obraz tiskne na nosný materiál v zrcadlovém obraze a poté se opatří lepidlem. Před přenosem se lepidlo aktivuje teplem a výrobek se dostává do přímého kontaktu s obrazem. Obraz se nyní přichytí k výrobku a může být vypálen. Tento postup je výhodný, protože neobsahuje opotřebitelné komponenty. V závislosti na typu stroje lze dekorovat kuželové, válcové, oválné a také obdélníkové výrobky. Dekorovaná plocha by však měla být rovná, tj. ani konkávní, ani konvexní. Pro konkávní nebo konvexní plochy či reliéfy doporučujeme spíše nepřímý přenos tepla. Zde se "lepidlo" nachází na papíře, na který je vytištěn obraz v správném směru. Při zahřátí se toto lepidlo pod obrazem roztaví a obraz je pomocí také zahřátého silikonového tampónu od papíru oddělen.
Parafínová stearová kyselina 2

Parafínová stearová kyselina 2

Stearová kyselina: Z vosku; prodlužuje dobu hoření, usnadňuje vyjmutí ze formy a zabraňuje vzniku sazí při hoření. Proporce, kterou je třeba přidat do svíčky, se mění podle ročního období. Doporučuje se používat 15 % v létě a 10 % v zimě.
Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Cavatelli se sardinkami a fenyklem

Obohaťte svou nabídku o cavatelli sarde a finochietto, recepturu, která vychází z ingrediencí naší země a vytváří spojení kulinářských tradic z různých částí Itálie. Vyrobeny z nejlepších surovin, poskytnou vašim zákazníkům příjemnou cestu chutí.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.