Produkty pro sýrová játra (48)

Vanilkové extrakty

Vanilkové extrakty

(Extrakt z vanilkového lusku Vanilla Planifolia) Extrakce vanilky je hlavní činností společnosti Gazignaire; vanilka je oblíbenou složkou agroalimentárních formulací. V průběhu desetiletí jsme dokázali vyvinout řadu vanilkových extraktů, které respektují a zdůrazňují organoleptické specifikace každé botanické odrůdy a původu lusků (vanilla planifolia Madagaskar, vanilla planifolia Mexiko, vanilla tahitensis atd.). Bezpečný a udržitelný dodavatelský řetězec: Spolehlivé, zabezpečené a odpovědné zásobování, které zaručuje certifikovaný původ, sledovanou kvalitu a kompletní sledovatelnost zpracovaných lusků až po extrakty. Partnerství s místními týmy pro výběr nejlepších kvalit lusků vanilky. Kontrola kvality, která autentizuje původ a čistotu našich Bourbon Madagascar vanilkových extraktů. Průběžné informace o světovém trhu s vanilkou a jeho vývoji. Transparentnost a sdílení znalostí s aromatickými službami našich klientů. Gama vanilky Různé technologie, procesy extrakce, destilace a míchání ovládané na místech skupiny činí z Gazignaire partnera pro všechny vaše projekty vycházející z vanilky: Extrakce pomocí těkavých rozpouštědel: konkrétní a absolutní vanilky. Extrakce pomocí etanolového alkoholu: oleoresiny vanilky (10X, 20X, 30X). Jemná extrakce pomocí etanolového alkoholu: infuze vanilky (1X, 2X, 3X atd.). Alkoholická destilace: alkoholáty vanilky. Hydrodestilace: vanilkové vody. Biologická certifikace dostupná pro všechny naše extrakty. Naše aromatické přípravy (koncentrované) jsou následně používány pro výrobu extraktů na tekutých, práškových nebo pastových nosičích, aby vyhovovaly různým aplikacím ve všech aromatických a agroalimentárních odvětvích: na míru vyrobené vanilkové extrakty z hlediska organoleptických profilů, koncentrací, rozpustností, textur atd. - Tekuté vanilkové extrakty - Vanilkové prášky - Přírodní vanilkové aroma - Vanilkové pasty - Vanilkový cukr - Čistý vanilkový prášek (mletý a de-bakterizovaný na požádání) - Vyčerpaný vanilkový prášek (mletý a de-bakterizovaný na požádání) - Vanilkové zrno
Kourabie Nea Karvali

Kourabie Nea Karvali

Řecká Specialita Ručně Vyrobená Kourabiedes mají měkkou, bohatou chuť a obsahují celé křupavé mandle pokryté jemným práškovým cukrem. 450 g
AROME VANILLE NATUREL

AROME VANILLE NATUREL

Nabízíme vanilky s nespočetnými aspekty. Dřevité, kořeněné, krémové tóny a mnoho dalších profilů pro objevování nových kulinářských horizontů přidáním lahodného a teplého nádechu.
Bio Hrachový Protein

Bio Hrachový Protein

Bio Hrachový Protein Bio hrachový protein je vynikajícím veganským zdrojem bílkovin s obsahem bílkovin 80 % získaným z hrachu.
Šafránové nitě Negin třídy 1A v lahvích po 1g a 2g

Šafránové nitě Negin třídy 1A v lahvích po 1g a 2g

Šafrán se získává z druhu krokusu "Crocus sativus." Vůně šafránu je jedinečná. Od starověku je toto "červené zlato" považováno za luxusní koření.
Pěna z vaječného koňaku

Pěna z vaječného koňaku

A nakonec moderní pohled na starý recept; známý většině prarodičů. S touto espumou z vaječného koňaku ukážete starší generaci, že ne všechno bylo dříve lepší. 300ml vaječného koňaku 200ml smetany Nabíječka na smetanu Sifon na šlehačku Šlehejte vaječný koňak a smetanu dohromady, dokud nebude hladká. Přidejte tuto směs do injekční stříkačky na šlehačku a nechte ji odpočívat v lednici. Před podáváním vaječného koňaku je důležité důkladně protřepat injekční stříkačku na šlehačku, aby se tekutiny dobře promíchaly. Vypusťte dvě cartridge se šlehačkou do injekční stříkačky, aby mohla být podávána s správným tlakem a správnou lehkostí. V kombinaci s dobrou šálkem kávy a regionálním sušenkou je to perfektní odpolední svačina. Pokud chcete proces některých z těchto receptů trochu usnadnit, můžete použít naši jedinečnou nabíječku na smetanu v kombinaci s našimi chuťovými kuličkami. Jednoduše vložte chuťové kuličky do nabíječky na smetanu a přidejte exotické chutě do jakéhokoli jídla.
Guaranatu®

Guaranatu®

guaranatu®: Nové Power-Guarana. http://www.guaranatu.de/ guaranatu® je nově vyvinutý extrakt z rostliny Guarana obsahující kofein, vyrobený v kvalitním extrakčním procesu – přírodní výrobní postup, který zaručuje zvlášť čistý a kvalitní produkt díky výhradnímu použití nanovody. Přirozený obsah kofeinu: až 25 % Rozpustnost ve vodě: 100 %
Voksi - Kupte Voksi pro váš (web)obchod

Voksi - Kupte Voksi pro váš (web)obchod

Ve Voksi můžete zakoupit produkty a kolekce z kategorií: Dětské produkty Spací pytle. Navštivte naši vzorkovnu v Trademart.
Vanilkový cukr - Balení

Vanilkový cukr - Balení

V roce 1502 byla Kryštofu Kolumbovi místním vládcem představena šálek čokolády s vanilkou - jako znamení velké cti. Později se velká čest pro Aztéky změnila na velký tribut, který byl placen stejnou vanilkou. Použití pro Použití při pečení, horkých a studených nápojích, dekoraci dezertních pokrmů. Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 27,4 Tuky (g / 100g)… 1,2 Sacharidy (g / 100g)… 4,0 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 247
Rajčatové omáčky - Rajčatová omáčka

Rajčatové omáčky - Rajčatová omáčka

Rajčatové omáčky
Sušené Datle

Sušené Datle

Sušené datle, přirozený zdroj energie a sladkosti.
Oxid titaničitý (TiO2)

Oxid titaničitý (TiO2)

Pigment, Rutil / Anatase
NAPĚŤOVÉ TRANSFORMÁTORY

NAPĚŤOVÉ TRANSFORMÁTORY

Dvou- a jednopólové pomocné napěťové transformátory navržené k napájení ovládací skříně nízkonapěťovým proudem. Primární napěťový rozsah: 11-27 kV Sekundární napěťový rozsah: 110-220V Použitelný produkt: Rec15_AI1_5p, Rec25_AI1_5p
Pasterizované máslo 1/2 sůl

Pasterizované máslo 1/2 sůl

Pasterizované máslo 1/2 sůl Ref: BEU001 Obsah: 250 g
Babassu olej

Babassu olej

Babassu-olej se získává z ořechů palmy babassu. Tato palma pochází z Brazílie, hlavní pěstební oblasti se nacházejí v Jižní Americe. Palma patří do rodiny Arecaceae a roste velmi pomalu. První plody nese až po 10 letech, může žít až 200 let a dosahuje výšky 30 metrů. Plody připomínají kokosové ořechy, měří 10 až 12 cm a obsahují 3 - 5 semen s přibližně 60-70% oleje. Olej je při teplotě pod 22 °C pevný, a proto se také nazývá babassu vosk nebo babassu tuk. Má vysoký obsah laurové kyseliny a vytváří jemný pocit na pokožce. Při kontaktu s pokožkou se rozpouští. Použití: Pharma: * Ulevuje kožním potížím Potraviny: * Složka sladkostí a pečiva * Výroba margarínu Kosmetika: * Ochrana pleti * Výroba krémů a šamponů * Ulevuje kožním potížím CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Barva: bělavá až žlutá Vůně: ořechová INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech.
Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo 200 g

Veganská sádlo bylo připraveno na bázi cizrny a pohanky s přídavkem jablka a pečené cibule. Je to 100% veganské a je ideální jako příloha k různým druhům chleba. Je bohaté na zdravé sacharidy, vlákninu, bílkoviny, vitamíny a minerály. Cizrna, známá také jako italské hrách, je skutečným pokladem vysokého nutričního proteinu. Její složení zahrnuje také velké množství vitamínů skupiny B, vitamínu C, kyseliny listové a také dietní vlákniny a řadu minerálů, jako je vápník, železo, hořčík, draslík nebo zinek. Složky obsažené v cizrně zabraňují zácpě, regulují rytmus střevních pohybů a také snižují krevní tlak a cholesterol. V kaši najdeme spoustu bílkovin, které se podobají bílkovinám z luštěnin a vláknině. Obsahuje exogenní aminokyseliny: lyzin, který zlepšuje vstřebávání vápníku, posiluje imunitu a tryptofan, který je nezbytný pro produkci serotoninu.
Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Pikantní Klobásový Rougail - Pivovar

Vychutnejte si toto lahodné Rougail s klobásami Montbéliard a chili L’Oiseau z Réunionu ve dvou. Inspirováno nejlepšími pivovary, tento recept neobsahuje barviva, umělé aroma ani konzervanty.
Objevování Istanbulu

Objevování Istanbulu

Program prohlídky Istanbulu s licencovaným průvodcem a soukromými transfery z letiště.
Šafrán - Vědecký Název: Crocus Sativus L.

Šafrán - Vědecký Název: Crocus Sativus L.

Části rostliny: Blizna, Květy Způsob pěstování: Pěstováno V průmyslu: Farmaceutický, Kosmetický, Cukrářský, Extrakt, Mléčné výrobky, Nápoje, Alkoholické nápoje, Maso, Klobásy, Oleje, Margarín, Koření, Koření, Dezerty, Pudinky, Péče o pleť, Péče o vlasy, Esenciální olej, Sirup. V potravinách: Spolu s rýží, v dušených pokrmech, Čaj.
Aromat Vanilka Yerocolors 10g

Aromat Vanilka Yerocolors 10g

Aromatizace Yerocolors Čistá hmotnost gram: 10 Barva/chuť: Vanilka
Balení medu z pomerančových květů 1Kg - Skleněná nádoba 500 gramů medu z pomerančových květů 'Z vesnice'

Balení medu z pomerančových květů 1Kg - Skleněná nádoba 500 gramů medu z pomerančových květů 'Z vesnice'

Měkký med, s převládající květinovou vůní pomerančového květu (citroníku a pomeranče), sklizený našimi vlastními včelami, pocházející z kočovných osídlení přesunutých do ekologických oblastí v jižních horách Córdoba během kvetení pomerančových květů. Osídlení se nachází na farmách s imunologickými pomerančovníky a citroníky. Sklizeno v měsících březnu a dubnu, převážně. Má extra světlou bílou barvu a jemně silnou sladkou chuť. Vyznačuje se rychlou krystalizací. Med z pomerančového květu je kromě antibakteriálních a antivirových vlastností také známý svými sedativními a relaxačními účinky, což z něj činí ideální přírodní relaxant.
Amarantová mouka - přírodní

Amarantová mouka - přírodní

Přírodní organická amarantová mouka Netto hmotnost: 200 g Energetická hodnota na 100 g: 440 kcal Doba trvanlivosti: 18 měsíců
tkaná etiketa

tkaná etiketa

• Kvalitní a cílená výroba • Rychlé a včasné dodání • Přiměřené ceny • Rozmanitost produktů • Dobré vztahy se zákazníky • Správné balení • A mnoho dalších důvodů…
Tahitánské vanilkové lusky

Tahitánské vanilkové lusky

Fair trade gurmánská kvalita Produktové detaily: Délka 15 - 18 cm Původ: Papua Nová Guinea Srdcové chuťové tóny Sklizeň: 2020 Doba trvanlivosti: 12/2022 Fair trade gurmánská kvalita Vanilka Tahitensis Naše vanilka Tahitensis pochází z oblasti Madang na východě Papua Nové Guiney a z West-Papuy, indonéské části ostrova. Nezpodobňuje (stejně jako originální Tahiti) klasické vanilkové aroma, ale vyniká srdcovými ovocnými tóny. K každé objednávce zdarma obdržíte náš dynamický e-receptář, ve kterém najdete exkluzivní nápady na recepty. Tento receptář pravidelně rozšiřujeme, takže vždy najdete nové recepty pro svou vanilku.
Perský Šafrán v Tmavé Skleněné Nádobě

Perský Šafrán v Tmavé Skleněné Nádobě

Reiner šafrán v nitích přímo z Persie v přírodním skleněném dóze, která usnadňuje uchovávání šafránu a podporuje zachování přirozených aromat. Barevné sklo přispívá k tomu, že se do něj dostává méně světla a tepla, čímž se prodlužuje trvanlivost a požitek z kvalitního produktu.
Kmín Celý (250g) - Kořenky

Kmín Celý (250g) - Kořenky

Kmín je klasikou ve středoevropské kuchyni. U nás, stejně jako v rakouské, východoevropské a skandinávské kuchyni, se rád používá jako celé semeno. Můžeš ho skvěle využít v pokrmech z zelí a brambor, v guláši nebo v polévkách a dušených jídlech. A samozřejmě nesmíme zapomenout - kmín je TO koření pro kysané zelí. Ale také v chlebu a samozřejmě v lihovinách často najdeš silnou, hořko-sladkou vůni kmínu. S naší praktickou zásobní dózou ti kmín dlouho vydrží a můžeš ho snadno dávkovat. Obsah: 250,00 g Číslo výrobku: 802090
500 ML TABÁKOVÁ KOLOŃA

500 ML TABÁKOVÁ KOLOŃA

500 ML TABÁKOVÁ KOLOŃ
Historické a kulturní luxusní zájezdy do Turecka - Kapadokie, Istanbul, Efez, Panna Maria, Noemova archa a tisíce dalších

Historické a kulturní luxusní zájezdy do Turecka - Kapadokie, Istanbul, Efez, Panna Maria, Noemova archa a tisíce dalších

Turecko není ani evropská kultura, ani asijská. Je to nádherná geografická oblast s různými tajemstvími.
Vanilkové tyčinky - Vanilka

Vanilkové tyčinky - Vanilka

Pro očekávání, která splňují potřeby gastronomie, zaměřující se na cukrářství, zmrzlinu, pekařství, čokoládu, inspirované know-how pro mezinárodní rozvoj. Existuje více než 100 odrůd vanilkových stromů, ale pouze 3 velké dávají aromatické lusky. Pompona: méně než 1 % světové produkce, jejich aroma není pro potravinové aplikace příliš populární. Přítomna v Mexiku, PNG, Kostarice, Guyaně... Planifolia: více než 95 % světové produkce, mnozí říkají, že "to je aroma vanilky". Jediná odrůda etablovaná na Madagaskaru, ale také v Mexiku, PNG, Indii, Komorech... Tahitensis: vznikla křížením odrůd Planifolia a Pompona, původně jsou většinou známé z Tahiti nebo PNG. Díky našim znalostem a know-how jsme shromáždili nejlepší odrůdy vanilky, abychom vám nabídli řadu rozmanitých a výjimečných vanilkových lusků.
Džem z Brocciu

Džem z Brocciu

Nazývána Anghjulina (malý anděl) JeanMichel Querci je tvůrcem marmelády z Brocciu (čerstvý sýr z Korsiky), skutečný malý poklad naší ostrova, byla oceněna na Salon du Chocolat v Bastii jako novinka roku 2013... tak neváhejte, vezměte lžíce!!! Nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal) = 209.2 energie (Kj) = 880.4 tuky (g) = 6.8 z toho nasycené mastné kyseliny (g) = 4.7 sacharidy (g) = 31.4 z toho cukry (g) = 31.4 bílkoviny (g) = 5.4 sůl (g) = 0.4 Stav: Nové INGREDIENCE: Brocciu 37.3% (syrovátka z ovčího mléka, sůl), plnotučné mléko 37.3%, cukr, glukóza, citron 0.2% Čistá hmotnost: 100 g Původ: Korsika