Produkty pro samozrající mouka (3)

DOPPIAESSE MOUKA

DOPPIAESSE MOUKA

W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem. DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza. Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími. 25KG-10KG
Mouka - Mlýn Denti

Mouka - Mlýn Denti

Výběr mouk vyráběných Mulino Denti. Mouk s různými vlastnostmi pro různé potřeby. Křehké těsto, cukrářské výrobky a snídaně, velké kynuté výrobky. Mouka na neapolskou pizzu.
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.