Produkty pro samozrající mouka (9)

Kukuřičná krmná mouka

Kukuřičná krmná mouka

Krmná mouka, vedlejší produkt vznikající zpracováním kukuřičného zrna, je nezbytnou složkou pro výživovou hodnotu krmiva pro dobytek. Hledaná pro svůj obsah škrobu, se skvěle doplní do různých formulací krmiv pro zvířata.
DOPPIAESSE MOUKA

DOPPIAESSE MOUKA

W: 290 ÷ 310. Profesionální směs pšeničné mouky, ideální pro pizzu s extrémně rozvinutým a medovým okrajem. DOPPIAESSE se získává mletím částečně klíčících zrn. Přítomnost prospěšných přírodních enzymů ovlivňuje kvalitu těsta: výsledkem je velmi lehká a vysoce stravitelná pizza. Technicky DOPPIAESSE umožňuje dosáhnout mimořádných výsledků a s kuličkami o 10 % lehčími. 25KG-10KG
Kukuřice

Kukuřice

Vyrobeno z přírodních ingrediencí od místních dodavatelů v Řecku. - Naše bagely mají čistou hmotnost 120 g. - Mini bagely mají čistou hmotnost 60 g. Všechny bagely Leo jsou veganské, kromě 3 příchutí: - Brusinka s bílou čokoládou. - Čedar s jalapeňem. - Borůvka s bílou čokoládou.
Pekařský Krepp Papír

Pekařský Krepp Papír

se používá k absorpci kuchyňského oleje z hluboce smaženého pečiva nebo jako podložka
Strouhanka

Strouhanka

Kromě toho od nás obdržíte vynikající extrudované strouhanky, které můžeme přizpůsobit podle chuti, vzhledu a granulace.
Holandský sušenka

Holandský sušenka

Dodavatel sušenek, keksů a pekařských výrobků pro další prodej
Aroma pečených kaštanů

Aroma pečených kaštanů

Tak uklidňující jako vzpomínka na dětství, teplé tóny pečených kaštanů dodávají svou charakteristickou chuť široké škále sladkých a slaných kulinářských výtvorů. Colin-Složení Ref:245U2202 Přírodní:Ne Forma / velikost částic:Prášek Tepelná úprava:Ne
Kukuřičná mouka

Kukuřičná mouka

kukuřičná mouka
Mouka na croissanty

Mouka na croissanty

W: 320 - 330. Patentní mouka získaná z vybraných italských, evropských a severoamerických pšenic. Vhodná pro výrobu těst, která vyžadují laminaci, skládání a válení. Ideální pro získání vrstevnatých, křehkých a objemných produktů. Doporučuje se pro briošky a croissanty.