Produkty pro senzibilní granát (3)

Himalájská růžová sůl

Himalájská růžová sůl

Růžová sůl je sůl, která se těží v dolech nacházejících se na úpatí Himalájských hor. Výsledkem odpařování moře před několika miliony lety, růžová sůl z Himalájí je surovina chráněná před jakýmikoliv znečištění, výjimečný produkt zafixovaný v čase. Její chuť je jemnější než chuť mořské soli a její růžová barva z ní činí vysoce kvalitní ingredienci. Její schopnost nevlhnout umožňuje snadné použití v solničkách. Její bohaté složení minerálů je její hlavní předností. Tato sůl je totiž velmi málo zpracovaná. Růžová sůl z Himalájí je také známá svými výživnými vlastnostmi pro pleť, když je aplikována jako peeling. Čistá hmotnost: 50 g Původ: Pákistán
Celerová sůl - Sůl

Celerová sůl - Sůl

Tradiční spojení celerových semen a mořské soli se používá v rajčatovém džusu nebo Bloody Mary, ale má mnohem více co nabídnout. Může pozvednout vaše saláty (sůl pro nezbytný Caesar salát!), vaše polévky, ryby nebo proč ne kukuřici (?). Umožňuje snížit množství soli, protože celer již obsahuje sodík.
INFUZE Mama

INFUZE Mama

Neváhejte nás požádat o domácí směsi, abyste zmírnili chuť v šálku. TEPLOTA VODY: 100° C ČAS LOUHOVÁNÍ: 10 až 15 minut