Produkty pro slovinsko (15)

Registrace ochranné známky - Služby pro registraci ochranné známky v Republice Slovinsko

Registrace ochranné známky - Služby pro registraci ochranné známky v Republice Slovinsko

Jako zástupci značek u Úřadu pro ochranu duševního vlastnictví (ÚPV) v České republice pro vás vedeme celý proces registrace ochranné známky u ÚPV. Takto registrovaná ochranná známka platí v České republice. S přístupem 80 % plánování a 20 % realizace se s vámi již ve fázi před podáním žádosti o ochrannou známku konzultujeme o tom, co chcete, aby vaše značka sdělovala zákazníkům, jaké služby a produkty představuje. Poté ve spolupráci s vámi vybereme příslušné třídy zboží a služeb, pro které bude podána žádost o registraci ochranné známky, poradíme vám, zda vaše ochranná známka z hlediska vnějšího vzhledu a designu splňuje všechny požadované kritéria, zda je vhodná k registraci, provedeme kontrolu evidencí, zda náhodou neexistuje podobná ochranná známka, a poté ve spolupráci s vámi připravíme příslušnou dokumentaci, sestavíme žádost o ochrannou známku a sledujeme proces podání žádosti o ochrannou známku a průběžně vás o všem informujeme.
Bílé víno Edi Simcic Rebula 2017 - Rebula Goriska Brda Slovinsko

Bílé víno Edi Simcic Rebula 2017 - Rebula Goriska Brda Slovinsko

Vinař: Edi Simčič Region: Goriška Brda, Slovinsko. Alk.: 12,5 % obj. Sladkost: Suché. Ročník: 2017 Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: Rebula. Sklizeň: Ruční sběr. Vinifikace: O něco méně nového dřeva (15 až 20 %) než u ostatních vín z Premium Line. Potenciál zrání: 2020 - 2028. Charakteristiky: Nos je zároveň zralý a mladistvý. Nabízí diskrétní opražené tóny a aroma žlutého ovoce. Má pevný, plný pocit v ústech s delším dozvukem. Také nám poskytuje výraznou kyselost, slanost a minerální tón, který čistí ústa. Po třech nebo čtyřech letech a s rozvojem terciárních aromat se stává ještě kompletnějším a vynikajícím než v mládí. Párování s jídlem: Víno se dobře hodí k rybám a předkrmům, které nemají příliš intenzivní aroma.
Slévárna Slovinsko

Slévárna Slovinsko

Abychom zlepšili mechanické vlastnosti podle požadavků zákazníka, provádíme také tepelné zpracování hliníkových odlitků. Proces se provádí ve specializované peci na tepelné zpracování.
Velkoobchod s přírodní kosmetikou - Mazzaci - Vyrobeno ve Slovinsku - Přírodní kosmetika - Mazzaci

Velkoobchod s přírodní kosmetikou - Mazzaci - Vyrobeno ve Slovinsku - Přírodní kosmetika - Mazzaci

Všechny produkty značky Mazzaci jsou vyráběny ve Slovinsku. Značka se zaměřuje na aktivní, přírodní a čisté kosmetické složky. Produkty neobsahují škodlivé konzervanty a zbytečné přísady. Přesvědčte své zákazníky atraktivním, přesvědčivým a vkusným brandingem, který nabízí Mazzaci. Široká nabídka produktů zahrnuje TanGo přírodní opalovací marmeládu, TanQuick 100% přírodní samoopalovací komplex, TanGo Oil a TanCare, který se postará o péči o pleť po příliš dlouhém pobytu na slunci.
Stisknout - stisknout houbu - hlavní tlačítko MFB/PP Ø40 - Kovové jednotky

Stisknout - stisknout houbu - hlavní tlačítko MFB/PP Ø40 - Kovové jednotky

Stiskněte - tlačítko houbu - hlava MFB/PP Ø40
Červené Víno Kortinca 2009, Korenika & Moškon.

Červené Víno Kortinca 2009, Korenika & Moškon.

Slovinské červené víno Kortinca 2009, Korenika & Moškon Pěstitel vína: Korenika & Moškon. Region: Istrie, Slovinsko. Alk.: 14,5 % obj. Sladkost: Suché. Ročník: 2009. Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: Refošk (Refosco). Vinifikace: 25 dní macerace. Fermentace: nerez (nerezová ocel), původní kvasinky, malolaktická fermentace s původními bakteriemi. Zrání: 6 let v francouzských dubových sudech. Nezfiltruje. Potenciál zrání: 2019–2029 Charakteristiky: Barva je hluboká rubínová. Buket naznačuje plně zralé víno a připomíná podrost, zem, vanilku, karamel. Suché, silné víno, třísloviny jsou zcela změkčené, kyseliny jsou stále hojné. Víno je velmi ovocné, vanilka převládá v dochuti, mělo by se pít pomalu. Doporučené pokrmy: Dobré s steakem, zralými sýry nebo samostatně. Podávat při 16 - 18 °C.
Růžové víno Batic Rosé - Vipava, Slovinsko. - Slovinské víno Růžové Batic 2019 - Vipava, Slovinsko.

Růžové víno Batic Rosé - Vipava, Slovinsko. - Slovinské víno Růžové Batic 2019 - Vipava, Slovinsko.

Slovinské víno Růžové Batič 2019 - Vipava, Slovinsko. Pěstitel vína: Rodina Batič. Region: Údolí Vipava, Slovinsko. Alc.: 12,5 % obj. Sladkost: Polosuché. Ročník: 2019. Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: 97 % Cabernet Sauvignon, 3 % Cabernet Franc. Víno má intenzivní růžovou barvu a je čisté jako ranní rosa. Trochu sladší. Nejprve nás překvapí čisté ovocné aroma malin, třešní a lesních jahod, v pozadí si také můžeme všimnout nuancí žlutého ovoce. Díky svému bohatému tělu, ovocnosti a doteku mladého měsíce, víno příjemně a harmonicky působí v ústech. Je opojné jako mládí. Jemná svěžest je přítomna v delším dozvuku. Chuť nezapomenutelná, jako první láska.
Edi Simčič Duet Lex 2015 - Slovinské Červené Víno Edi Simčič Duet Lex 2015

Edi Simčič Duet Lex 2015 - Slovinské Červené Víno Edi Simčič Duet Lex 2015

Červené víno Merlot - Cabernet Sauvignon - Cabernet Franc. Hluboká, rubínová barva s nádechem granátu, což naznačuje určitou vyspělost. Intenzivní vůně, stále poměrně mladé bez ohledu na věk. Ukazuje spoustu zralého tmavého červeného a černého ovoce, hezky spojeného s vůněmi zralosti v kvalitních dubových sudech. Černá třešeň, kyselá třešeň, vanilka, náznak pikantního černého pepře a také kouř. S časem se objevují jemné květinové tóny, jako jsou fialky. Poměrně živé. Suché na patře, plné tělo. S drsnými tříslovinami, spoustou struktury s cílem přivést víno do druhého desetiletí jeho života, v nejlepších ročnících to může být prodlouženo až na třetí nebo čtvrté desetiletí. Kyseliny jsou zralé, poměrně vysoké. S bohatou, intenzivní, komplexní aromatikou na patře, která přetrvává. S dlouhým dozvukem plným ovoce a sladkých koření, jako jsou hřebíček a muškátový oříšek. Mělo by být skladováno alespoň pět let po uvedení na trh a poté může zrád další desetiletí.
Šumivé Víno Sosolič Virus, Slovinsko. - Slovinské Šumivé Víno Sosolič Virus 2012. Goriska Brda, Slovinsko.

Šumivé Víno Sosolič Virus, Slovinsko. - Slovinské Šumivé Víno Sosolič Virus 2012. Goriska Brda, Slovinsko.

Vinař: Rodina Sosolič. Region: Goriška Brda, Slovinsko. Alc.: 11,5 % obj. Sladkost: Suché. Ročník: 2012. Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: 60 % Rebula, 35 % Chardonnay, 5 % Žlutý Muškát. Šumivé víno Virus-7 je vyráběno podle klasické metody, doba zrání je 3 roky. Charakteristika: Víno má jemnou zlatou žlutou barvu, bublinky jsou mírně větší a vzácnější. Buket je zralý a připomíná seno, suché koření, trochu chleba. V ústech je víno suché, s vyšší kyselostí, bublinky jsou mírně agresivnější a pěnění je hojná. Chuť je solidní a dochuť se z vína vytrácí poměrně rychle. Doporučení k jídlu: Ideální jako aperitiv. Podávat při 8-10° C.
Oranžové víno Pinot Gris 2018 KELTIS - Bio oranžové víno Pinot Gris 2018 Keltis, Slovinsko.

Oranžové víno Pinot Gris 2018 KELTIS - Bio oranžové víno Pinot Gris 2018 Keltis, Slovinsko.

{"winegrower":"Vinař: Rodina Kelhar.","volume":"Objem: 750 ml.","vinification":"Vinifikace:\nMacerace probíhá po dobu 4 týdnů v kontaktu se slupkami v nerezovém kontejneru. Jemné lisování pneumatickým lisem. Zrání 24 měsíců v dubových sudech. Víno je nefiltrované a před plněním byla přidána minimální množství sířičitanů.\nPotenciál zrání: 2020 - 2028.","harvest":"Sklizeň: Ruční sběr, konec září.","characteristics":"Charakteristiky:\nOdstíny světlé červené barvy jako důsledek prodloužené macerace. Vůně přináší elegantní rovnováhu červeného ovoce a náznak dřevitého buketu. Chuť je zaoblená, středně silná, s bylinnými a ovocnými tóny.","food_pairings":"Párování s jídlem:\nMá dostatečnou sílu na to, aby podpořila slušné jídlo. Párování s jídlem se hodí také k pokrmům na bázi chřestu, drůbeži a krémovým omáčkám. Teplota podávání: 12-16 °C.","vintage":"Ročník: 2018.","alc":"Alk.: 13 % obj.","sweetness":"Sladkost: Suché.","soil":"Půda: Břidlice, hlína a pískovec.","region":"Region: Bizeljsko, Dolní Štýrie, Slovinsko","grape_variety":"Odrůda hroznů: 100 % Pinot Gris."}
Červené víno Kabaj Merlot 2013 - Červené víno Merlot 2013 - Kabaj, Goriska Brda, Slovinsko.

Červené víno Kabaj Merlot 2013 - Červené víno Merlot 2013 - Kabaj, Goriska Brda, Slovinsko.

Červené víno Merlot 2013 - Kabaj, Goriška Brda, Slovinsko. Pěstitel: Rodina Kabaj Morel. Region: Goriška Brda, Slovinsko. Alc.: 13,5% obj. Sladkost: Suché. Ročník: 2013. Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: Merlot. Vinifikace: Macerace probíhá po dobu 30 dnů v kontaktu se slupkami v nerezovém kontejneru (inox), dřevě a betonu. Zrání 4 roky v dubových sudech o objemu 225 l (francouzský dub) a dalších 6 měsíců v lahvích. Potenciál zrání: 2018 - 2028. Charakteristika: Barva je hluboká rubínová. Buket nabízí jak mladistvé, tak zralé tóny. Vůně zralého tmavého červeného a černého ovoce a čokolády s nádechem dřeva. Víno je v ústech suché s sametovou texturou a flexibilními tříslovinami. Velmi intenzivní a ovocný charakter, ale stále cítíte elegantní svěžest. Doporučené pokrmy: Dobré k steakům, terině z divočiny nebo pečené kachně. Také se hodí k těstovinám, risottu a zralým sýrům. Teplota podávání: 14 - 16° C.
Oranžové víno Malvasia Paderno 2013 - Slovinské oranžové víno Malvasia Paderno 2013, Bio víno.

Oranžové víno Malvasia Paderno 2013 - Slovinské oranžové víno Malvasia Paderno 2013, Bio víno.

Vinař: Korenika & Moškon. Region: Istrie, Slovinsko. Alc.: 14,5 % obj. Sladkost: Suché. Ročník: 2013. Objem: 750 ml. Odrůda hroznů: Malvasia. Vinifikace: 25 dní na slupkách (macerace), bez lisování. Fermentace: inox (nerezová ocel), původní kvasinky. Malolaktická fermentace s původními bakteriemi. Zrání: 12 měsíců na kvasnicích v dubových sudech, celkem v sudech 54 měsíců. Nezfiltráno. Potenciál zrání: 2019–2029 Charakteristiky: Víno má hlubší zlatě žlutou barvu s jantarovými odstíny. Intenzivní buket je plně zralý a nabízí převážně terciární tóny. Lze vnímat med, borovicovou pryskyřici, balzamikové tóny a levanduli. V ústech je víno suché, silné, s mírnou kyselinkou. Velmi silná a robustní Malvasia, je poměrně teplá, ale ne pikantní. Chuť v ústech není dlouhá, ale intenzivní. Párování s jídlem: Skvěle se hodí k jakýmkoli pokrmům s výraznou chutí a zralým sýrům. Podávejte při 10 - 12 °C.
Červené víno Constantini Muse Merlot - Cabernet Sauvignon 2008

Červené víno Constantini Muse Merlot - Cabernet Sauvignon 2008

Slovinské víno Merlot - Cabernet Sauvignon. Goriska Brda, Slovinsko. - Slovinské víno Constantini Muse Merlot - Cabernet Sauvignon. Vinice: Slovinsko. Sladkost: Suché. Ročník: 2008. Potenciál zrání: 2017 - 2037. Muse Merlot - Cabernet Sauvignon má schopnost zrát v láhvi po několik desetiletí. Během let zrání získává bohatá struktura a harmonie aromat na komplexnosti a eleganci. Víno zůstává svěží, plné chuti a vitality díky mikro-terroiru a přírodnímu výrobnímu procesu. Komplexní, plné víno vyrobené z vybraných hroznů Merlot a Cabernet Sauvignon pěstovaných na terasovitých vinicích. Muse je směs, která zraje pouze v nejlepších ročnících. Víno má tmavě rubínovou barvu. Ušlechtilá a intenzivní vůně. Komplexní aroma zralého ovoce, marascové marmelády, sušených třešní a jemných koření se postupně vyvíjí do kožených tónů. Víno působí harmonicky, minerálně a elegantně. Dobře strukturované víno s vyzrálými tříslovinami. Plné luxusní víno s příjemnou svěžestí. Dlouhá a ušlechtilá dochuť.
Houbový - tlačítko s klíčovým resetem MFC Ø40 - Kovové jednotky

Houbový - tlačítko s klíčovým resetem MFC Ø40 - Kovové jednotky

Houbový - tlačítko s klíčovým resetem MFC Ø40
Stisknout - osvětlené tlačítko MRL/PP - Kovové jednotky

Stisknout - osvětlené tlačítko MRL/PP - Kovové jednotky

Stiskněte - osvětlené tlačítko MRL/PP