Produkty pro služba itálie (5)

Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Túra po Amalfi pobřeží - Výlety a transfery v Kampánii

Túra po Amalfi pobřeží - Výlety a transfery v Kampánii

Služba soukromého nebo sdíleného transferu; z/do jakéhokoli místa v Kampánii. Naše vozový park zahrnuje: auta, dodávky, minibusy a autobusy. Organizované prohlídky v Kampánii. Transfer z/do mezinárodního letiště Capodichino, Neapol. Naše služby jsou poskytovány s profesionalitou a využitím moderních vozidel. Pro další informace kontaktujte naši kancelář. Rádi vyhovíme vašim potřebám.
Výlet a lezení na Stromboli, online nákup - výlety na Eolské ostrovy - výstup na kráter Stromboli

Výlet a lezení na Stromboli, online nákup - výlety na Eolské ostrovy - výstup na kráter Stromboli

S NAŠÍMI VÝHODNÝMI NABÍDKAMI MÁTE PŘÍLEŽITOST UŠETŘIT BEZ TOHO, ABYSTE SE MUSILI ČEHOKOLI VZDÁT. Naše zkušenosti nás přivedly k vytvoření správné kombinace mezi úsporou a relaxací. Takže dnes můžete REZERVOVAT POHODLNĚ Z DOMOVA A ZÍSKAT NEJEN VELKOU ÚSPORU, ALE TAKÉ SE VYHNOUT FRONTÁM V AGENTUŘE A RIZIKU „VŠE VYPRODÁNO“. Využijte tedy našich balíčků dovolené, REZERVOVATELNÝCH JEN ONLINE.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.