Produkty pro smrdutý (7)

Škrabka

Škrabka

Hydraulické válce se používají v nejrůznějších aplikacích a prostředích. Často jsou vystaveny znečištění, prachu a povětrnostním vlivům. Aby se zabránilo pronikání nečistot do válcového a hydraulického systému, je vnější strana válcového víka chráněna stíracími kroužky. Stírací kroužky zajišťují těsnění na pístní tyči. Toto těsnění je zajištěno jak v klidovém stavu (žádný pohyb tyče), tak v provozním stavu (pohyb tyče). Bez stíracích kroužků by při zasouvání pístní tyče mohly do válce proniknout nečistoty. Statické těsnění stíracího kroužku v drážce je také důležité, aby ani v klidovém stavu nemohla do válce proniknout vlhkost ani částice nečistot z okolí.
Brambory

Brambory

Zelenina produkovaná v Hauts-de-France Organické brambory HVE 3 Global G.A.B. Global G.A.B. GRASP
Texturovaný povrch

Texturovaný povrch

Texturovaný povrch je specializovaný proces, který aplikuje kontrolované textury na kovové povrchy za účelem zlepšení tření a výkonu dílů. Tato služba je nezbytná pro průmysly, které vyžadují přesnou kontrolu tření, jako je automobilový průmysl a inženýrství povrchů. Aplikací specifických textur se zlepšuje výkon dílů, což zajišťuje optimální fungování v kritických aplikacích. Tento proces nejen zlepšuje funkčnost dílů, ale také umožňuje přizpůsobení povrchů podle specifických potřeb každé aplikace. S texturovaným povrchem mohou firmy optimalizovat výkon svých produktů, což zajišťuje vyšší efektivitu a trvanlivost. Tato služba je inovativním řešením pro zlepšení interakce povrchů v náročných průmyslových aplikacích.
Sušená klobása

Sušená klobása

Sušená vepřová klobása 100% domácí výroba Ingredience: vepřové maso, přírodní střívko, sůl, pepř, dextrose, stabilizátor E450, diphosfát sodný, antioxidant E316, arythorbát sodný, konzervant E252, dusičnan draselný, kultury, LAKTÓZA. 29,50 €/kg Produkt s minimální hmotností 240 g.
Houbu

Houbu

I když se nedají jíst, existuje mnoho lidí, kteří sbírají naše houby a umisťují je do svých zahrad.
Vhodné pro potraviny

Vhodné pro potraviny

N2O v potravinářské kvalitě je oxid dusný, který, jak si jistě dokážete představit, se používá v potravinářském průmyslu a proto má také správnou kvalitu pro tuto oblast. Tato forma oxidu dusného je čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) v potravinářské kvalitě se mimo jiné používá v kapslích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v kapslích na šlehačku a zaváděn do šlehačů, nebo prostřednictvím také známých patron na šlehačku. Oxid dusný (N2O) se dobře mísí s tučnými látkami, které se přidávají do šlehače, aby se vyrobila mousse, krém nebo šlehačka. Kromě této výhody má oxid dusný (N2O) v potravinářském průmyslu také výhodu, že má antibakteriální vlastnosti. Tak zůstává šlehačka v lednici až 10 dní čerstvá.
Potravinářská kvalita

Potravinářská kvalita

N2O potravinářské kvality je oxid dusný, který, jak můžete uhodnout, se používá v potravinářském průmyslu a má tedy požadovanou kvalitu pro tento průmysl. Tato forma oxidu dusného je totiž čištěná a má čistotu 99,7 %. Oxid dusný (N2O) potravinářské kvality se používá mimo jiné v šlehačích na šlehačku. Tento plyn může být prodáván v šlehačích na šlehačku a vložen do šlehačkového sifonu, nebo prostřednictvím také dobře známých šlehačkových cartridge. Oxid dusný (N2O) se může smíchat s tukovými látkami zavedenými do šlehačkového sifonu, aby vytvořil pěnu, krém nebo šlehačku. Kromě této výhody je výhodou oxidu dusného (N2O) v potravinářském průmyslu také to, že oxid dusný má antibakteriální vlastnosti. Díky tomu zůstává šlehačka dobrá až 10 dní v lednici.