Produkty pro sojové boby (5)

Bio cizrna

Bio cizrna

Obsahuje mnoho bílkovin, vlákniny a, co je nejdůležitější, pomalých sacharidů, díky nimž tělo tráví jídlo postupně a nedochází k náhlému zvýšení hladiny cukru v krvi. Kromě toho lidské tělo získává pocit sytosti a může vydržet několik hodin bez jídla, plně uspokojeno užitečnými látkami obsaženými v cizrně. Barva: Světle žlutá Paleta: Dřevěná paleta, napnutá
Růžový pepř

Růžový pepř

Růžový pepř není pravý pepř jako černý, bílý nebo zelený. Zrna růžového pepře, také nazývaná zrna růžového pepře, jsou bobule z pepřovníku peruánského (brazilského). Tento strom patří do rodiny sumaku a kešu. Nachází se v Brazílii, Paraguayi, Argentině a v Kalifornii, na Floridě, v Texasu a v Arizoně. Chuť růžového pepře je podobná chuti černého pepře, ale s ovocným dozvukem a není tak silná a pálivá jako "pravá" pepřová zrna. Růžový pepř dodává jedinečnou chuť sýrům, drůbeži a rybám. Vzhledem k aroma Balení: 125g, 250g a volně
Černá slunečnicová semena

Černá slunečnicová semena

Slunečnicová semena obsahují převážně nenasycené mastné kyseliny - linolovou (50 - 65 %) a olejovou (25 - 40 %). Společně s fytosteroly přispívají k snižování hladiny cholesterolu. To činí slunečnicová semena užitečnými při kardiovaskulárních onemocněních a vysokém krevním tlaku. Kromě toho jsou bohatá na vitamíny a minerály. Vitamín E, který se v nich nachází, je důležitý antioxidant. Barva: Světle žlutá Chuť a vůně: Příjemná
Levandule

Levandule

Benefity: říká se, že levandule má mnoho prospěšných účinků. Levandule se běžně používá proti úzkosti, stresu a nespavosti. Používá se také proti depresi, demenci, bolesti po chirurgickém zákroku a mnoha dalším stavům. Tato bylina je velmi ceněna pro kosmetické ošetření a pro pleť a běžně se používá v parfémech a šamponech, aby pomohla vyčistit pleť. V potravinách a nápojích se levandule používá jako aromatická složka. Použití: levandule se nejčastěji používá v aromaterapii a dekoraci a může být také použita na čaj a vaření. Balení: 250g a sypané
Listy moruše

Listy moruše

Stromy moruše produkují aromatické bobule, které jsou ceněny po celém světě a často jsou považovány za superpotraviny díky koncentraci vitamínů, minerálů a silných rostlinných sloučenin. Nicméně, plod není jedinou částí stromu moruše, o které se říká, že přináší zdravotní výhody. Po staletí byly jeho listy používány v tradiční medicíně jako přírodní léčba pro různé zdravotní potíže. Říká se, že má pozitivní účinky na hladinu cukru v krvi a inzulínu. Dále se věří, že snižuje riziko aterosklerózy tím, že snižuje oxidaci cholesterolu v cévách. Také se říká, že pomáhá předcházet diabetu tím, že omezuje vstup vysokého množství monosacharidů do oběhu. Použití: Listy moruše se používají především na čaj. Nalijte 1 čajovou lžičku na šálek (250 ml) vroucí vody a zakryjte na 3-5 minut podle vaší chuti. Balení: 125g, 250g a sypané