Produkty pro steak (13)

Flank steak

Flank steak

Bife de Vacío Bavette Vacío Flank steak Flank steak Bavetta Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Bovin Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 0,5 až 0,65 kg Kalibr: Bez kalibru
Hovězí filet

Hovězí filet

Filet mignon jehněčí je oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tento filet je pečlivě vybírán pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Je ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupný v různých velikostech, Filet mignon je ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jeho praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tento filet mignon je nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Ribeye steak

Ribeye steak

Ribeye Entrecote Lomo Alto Noix D’Entrecote Entrecote Původy: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazené -1º/+2º a zmražené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba skladování: Chlazené 120 dní / Zmražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 2 až 3,8 kg Kalibr: 2 až 2,5 a +2,5 kg
Flank steak

Flank steak

Flank Steak Bavette Vacío Bavette de Flanchet Bavetta Původy: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazené -1º/+2º a zmražené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba skladování: Chlazené 120 dní / Zmražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 0,5 až 0,65 kg Kalibr: Bez kalibru
Flank steak

Flank steak

Striploin Roast Beef Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Původy: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazené -1º/+2º a zmrazené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba skladování: Chlazené 120 dní / Zmrazené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 3,5 až 6,0 kg Kalibr: 3,5 až 4,0 kg - 4 až 5 kg a +5 kg
Flank steak

Flank steak

Vnější skirt Saumfleisch Vnější skirt Hampe Diaframma Původy: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazené -1º/+2º a zmražené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba skladování: Chlazené 120 dní / Zmražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 0,30 až 0,60 kg Kalibr: Bez kalibru
Flank steak

Flank steak

Chingolo Chuck Tender Pez Jumeau Fusello Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teplota skladování: Chlazeno při -1º/+2º, hluboce zmraženo při -18º Druhy: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní, zmražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 1 kg až 1,30 kg Kalibr: Žádný kalibr
Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes

Côtes semi-viandes jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tyto žebra jsou pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupné v různých velikostech, Côtes semi-viandes jsou ideální pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato Côtes semi-viandes jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Svíčková

Svíčková

Lomo Filé Solomillo Filé Pure Filé Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Hovězí Kvalita: Hovězí vysoké kvality Doba trvanlivosti: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 1,1 kg až 2,8 kg Kalibr: 2/3 lbs, 3/4 lbs, 4/5 lbs a 5 lbs a více
Pečeně hovězí

Pečeně hovězí

Bife Angosto Striploin Lomo Bajo Faux Fillet Contro Filetto Herkunft: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Lagertemperatur: Chlazené při -1º/+2º, hluboce zmrazené při -18º Sorten: Hovězí Qualität: Hovězí vysoké kvality Haltbarkeit: Chlazené 120 dní trvanlivé / Hluboce zmrazené 18 měsíců trvanlivé Rasse: Angus / Hereford Gewicht pro Stück: 3,5 až 6,0 kg Kaliber: 3,5 až 4,0 kg - 4 až 5 kg a +5 kg
Brazilské kuřecí stehna

Brazilské kuřecí stehna

Brazilské kuřecí stehna jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tato stehna jsou pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupná v různých velikostech, Brazilská kuřecí stehna jsou perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato kuřecí stehna jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Americká kuřecí stehna

Americká kuřecí stehna

Americké kuřecí stehna jsou oblíbenou volbou pro milovníky masa, nabízející jemnou texturu a bohatou chuť, která pozvedne vaše oblíbené pokrmy. Tato stehna jsou pečlivě vybírána pro svou kvalitu a čerstvost, což zaručuje výjimečný kulinářský zážitek. Jsou ideální na grilování, pečení a dušení. Dostupná v různých velikostech, Americká kuřecí stehna jsou perfektní pro profesionální i domácí kuchyně. Jejich praktické balení zajišťuje snadnou manipulaci a optimální uchování. Ať už jste profesionální kuchař nebo amatérský kuchař, tato kuřecí stehna jsou nezbytnou volbou pro kvalitní kulinářské výsledky.
Horní Čepel

Horní Čepel

Marucha Schaufelstuck Lopatka Paleron Kněžský klobouk Původ: Argentina, Uruguay, Brazílie, Austrálie, Irsko a Polsko Teploty skladování: Chlazené -1º/+2º a mražené -18º Druh: Bovin Kvalita: Hovězí vysoké kvality Trvanlivost: Chlazené 120 dní / Mražené 18 měsíců Plemeno: Angus / Hereford Hmotnost na kus: 1,75 až 2,20 kg Kalibr: Bez kalibru