Produkty pro steak (3)

Steaky z krůtích stehen

Steaky z krůtích stehen

Popis: velmi libové, bez tuku, bez šlach, bez blány (speciální řezy po dohodě) Původ: Polsko; Německo; Maďarsko; Anglie Certifikáty: Halal; IFS; BRC; QS; Čtyři tlapky; Dobro zvířat jsou možné v různých kombinacích Trvanlivost/Skladování: při 0 – 4° C volně 7 dní, vakuově 10 – 14 dní od data porážky při -18° C 12 měsíců od data porážky Balení: E2 krabice, volně, velké vakuové pytle, polyblok, holé bloky, IQF v polybagu, H1 paleta, paletová fólie obalena strečovou fólií
Mražené hovězí - STEAKY

Mražené hovězí - STEAKY

Nabízíme mražené hovězí maso bez kostí, které vyhovuje požadavkům našich vážených klientů. Naše nabídka je nabízena za tržní ceny a je oceňována našimi klienty. Mražené halal buvolí maso přední čtvrtě fq kusy (krk, plec, jemné rameno, hrudník, holeně) zadní čtvrtě hq kusy, kompenzované, mražené bezkostní buvolí maso. - Kompenzované (60% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 93% VL - Kompenzované (60% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 98% VL - Přední čtvrtě 93% VL - Přední čtvrtě 98% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 93% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 98% VL Zpracované mražené hovězí maso Typ: Buvolí hovězí maso Styl: Mražené Proces zmrazení: BQF Vlastnost: Bez kostí Část: Všechny části Typ produktu: Červené maso Teplota zmrazení: - Zmraženo na: minus 40 stupňů Celsia - Skladováno na: minus 20 stupňů Celsia.
Koření na hovězí a grilování

Koření na hovězí a grilování

Steakové koření s belgickou mořskou solí a barevným drceným pepřem, spolu s uzenou paprikou a trochou rozmarýnu, vylepšené nádechem chilli a vanilky. Klasika rodinné firmy Monheimer Gewürzmanufaktur z malebného Monheimu na Rýnu. Steakové koření s belgickou mořskou solí a barevným drceným pepřem, spolu s uzenou paprikou a trochou rozmarýnu, vylepšené nádechem chilli a vanilky. 100% přírodní ingredience, ručně zpracované a sestavené, bez jakýchkoli přísad, bez zvýrazňovačů chuti, oddělovacích nebo protispékavých látek. To vůbec nepotřebujeme. Po grilování nebo opékání masa jemně okořeňte. Hodí se k hovězímu, ale také k vepřovému a drůbežímu.