Produkty pro steak (4)

Bio koření na sušený steak

Bio koření na sušený steak

Výjimečná kombinace peruánské Pacha Mama espressa, fermentovaných kakaových bobů, pralesního pepře a incké sluneční soli obklopuje maso svými voňavými aromaty, aniž by se vnucovala do popředí, a uvolňuje zcela nové chuťové zážitky. Jako zvláštní lahůdka pro dry aged maso. Pro vylepšení steaků, tofu. Dodává příjemné kakao a kávové aroma s nádechem uzené soli. I u silných druhů zeleniny, jako je červená řepa, je to zvláštní chuťový zážitek. Složení: peruánská incká sůl, kakaové boby+, peruánské Pacha Mama espresso+, černý horský pepř+, uzená mořská sůl. + z kontrolovaného ekologického zemědělství. BIO DE-ÖKO-006
Mražené hovězí - STEAKY

Mražené hovězí - STEAKY

Nabízíme mražené hovězí maso bez kostí, které vyhovuje požadavkům našich vážených klientů. Naše nabídka je nabízena za tržní ceny a je oceňována našimi klienty. Mražené halal buvolí maso přední čtvrtě fq kusy (krk, plec, jemné rameno, hrudník, holeně) zadní čtvrtě hq kusy, kompenzované, mražené bezkostní buvolí maso. - Kompenzované (60% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 93% VL - Kompenzované (60% přední čtvrtě + 40% zadní čtvrtě) 98% VL - Přední čtvrtě 93% VL - Přední čtvrtě 98% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 93% VL - Zadní čtvrtě 4 kusy 98% VL Zpracované mražené hovězí maso Typ: Buvolí hovězí maso Styl: Mražené Proces zmrazení: BQF Vlastnost: Bez kostí Část: Všechny části Typ produktu: Červené maso Teplota zmrazení: - Zmraženo na: minus 40 stupňů Celsia - Skladováno na: minus 20 stupňů Celsia.
Stříbrný steakový nůž divočáka

Stříbrný steakový nůž divočáka

Speciální nůž pro zvláštní příležitosti. Steakový nůž s hlavou divočáka jako rukojetí. Sonja Quandt zaručuje svým jménem vynikající německou kvalitu. 150 g stříbrného pokovení vám při běžném používání vydrží po celý život. Nerezová čepel se zoubkováním snadno prořízne každým masem. -Délka celkem 22,5 cm -Délka čepele 12 cm -150 g stříbrného pokovení Číslo produktu: 243049
Skopové maso

Skopové maso

Jako jehněčí maso označujeme zvířata, která byla při porážce starší než 12 měsíců. Charakteristická je pro jehněčí maso tmavá barva a hrubá struktura. Našim zákazníkům nabízíme jehněčí a mladé jehněčí maso z Austrálie, Nového Zélandu, Uruguaye, Španělska, Irska a Nizozemska. Pokud jste zvyklí pracovat pouze s určitými značkami, neváhejte nás kontaktovat! V zásadě nabízíme všechny části vakuově balené, čerstvé nebo hluboce zmrazené. Rádi můžeme vaši poptávku také realizovat jako Halal. Zpracované masné výrobky nabízíme hluboce zmrazené také bez obalu. Tento produkt preferují např. naši výrobci uzenin. Na požádání také nabízíme balené maso v miskách pro maloobchod. V zásadě je pro naše produkty zajištěna bezproblémová sledovatelnost a transparentnost původu. Maso a masné výrobky