Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (19)

Bramborový škrob

Bramborový škrob

Bramborový škrob se používá jako zahušťovadlo a pojivo v omáčkách, polévkách a zpracovaných potravinách, známý pro svou neutrální chuť a vysokou vazebnou sílu.
Bramborový škrob

Bramborový škrob

Bramborový škrob se získává mechanickým oddělením ostatních částí brambor pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Konečný produkt je nerozpustný ve studené vodě. V potravinářském průmyslu je kukuřičný škrob složkou do dušených pokrmů, polévek, náplní do koláčů, hotových jídel, dezertů, krémů na pečení, konzervovaného masa a ryb a předem balených strouhaných sýrů. Používá se také do pudinků a želé. Kukuřičný škrob se používá k vylepšení křupavé textury jako součást obalů, strouhanky, obalovacích směsí a tempura prášků.
Nativní Pšeničný Škrob

Nativní Pšeničný Škrob

Škrob z natívní pšenice je čištěný, nemodifikovaný a přírodní produkt získávaný z rostlin. Pšenice je nejprve čištěna, loupána a mleta, a poté podrobena zpracování pomocí vody za účelem oddělení škrobu. Produkt má podobu bílého, jemného prášku s neutrální vůní a chutí.
Nativní Pšeničný Škrob

Nativní Pšeničný Škrob

Nativní pšeničný škrob je purifikovaný, nemodifikovaný a přírodní produkt získaný z rostlin. Pšenice je nejprve vyčištěna, oloupána a mleta, poté je zpracována pomocí vody k oddělení škrobu. Produkt se prezentuje ve formě jemného bílého prášku s neutrální vůní a chutí.
Nativní Bramborový Škrob

Nativní Bramborový Škrob

Fekola z brambor se získává mechanickým oddělením od ostatních částí brambory pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Fekola z brambor je bezlepkový produkt vhodný pro zákazníky s intolerancí na lepek. Nativní bramborový škrob je čistý bílý prášek bez cizích pachů a neutrální chuti, a proto je ideální pro úpravu konzistence produktů, aniž by ovlivnil jejich chuť. Jeho vazebné a vlhkost zadržující vlastnosti z něj činí oblíbenou ingredienci v segmentu pekařských výrobků. Ve srovnání s kukuřičným škrobem zůstává nativní bramborový škrob stabilní při vysokých teplotách.
Domácí pšeničný škrob

Domácí pšeničný škrob

Nativní pšeničný škrob je čištěný, nezměněný přírodní produkt z rostlin. Pšenice se čistí, loupá a mele, a poté se zpracovává s vodou, aby se oddělil škrob. Nativní pšeničný škrob se často používá v potravinách, jako jsou sladkosti, dezerty, pečivo a svačiny, stejně jako v hotových jídlech, pudincích, sušených polévkách a směsích na omáčky. Je součástí těst a obalovacích směsí, mléčných výrobků jako je sýr, mořských plodů a alkoholických nápojů. Používá se také v papírenském průmyslu.
Nativní Bramborový Škrob

Nativní Bramborový Škrob

Bramborový škrob se získává mechanickým oddělením od ostatních částí brambory prostřednictvím oplachování, čištění, sušení a prosévání. Bramborový škrob je bezlepkový produkt, který se používá pro zboží určené zákazníkům s intolerancí na lepek. Nativní bramborový škrob je čistě bílý prášek bez cizího zápachu a neutrální chuti, což ho činí ideálním pro změnu textury produktů bez zásahu do jejich chuti. Jeho vazebné a vlhkost zadržující vlastnosti z něj činí oblíbenou složku v pekárenském segmentu. Ve srovnání s kukuřičným škrobem zůstává nativní bramborový škrob stabilní při vysokých teplotách.
Nativní kukuřičný škrob

Nativní kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se široce používá při výrobě cukrovinek, sladkostí, rychlého občerstvení, klobás, marinád, omáček, polev, suchých polévek, směsí na omáčky a hotových jídel. Kromě toho se kukuřičný škrob aplikuje v papírenském, textilním, kartonovém a lepidlovém průmyslu. V farmaceutických a lékařských aplikacích se kukuřičný škrob používá např. jako lubrikant pro chirurgické rukavice. V kosmetickém použití může být tento produkt náhradou za dětský pudr. Další použití zahrnují segment živočišné výživy pro dobytek, drůbež a krmiva pro ryby.
Nativní pšeničný škrob

Nativní pšeničný škrob

Nativní pšeničný škrob se vyrábí čištěním, odstraňováním slupek a mletím pšenice, a poté se škrob extrahuje vodou. Výsledný produkt je jemný, bílý prášek a vyznačuje se schopností emulgovat, zadržovat vodu a vytvářet zakalený vzhled. Nativní pšeničný škrob je vynikající zahušťovadlo, které zlepšuje texturu potravin zvýšením hladkosti a krémovosti. Má trvanlivost 12-24 měsíců, pokud je správně skladován. Je dostupný v 25 kg pytlích nebo velkých pytlích. Nativní pšeničný škrob se používá v široké škále potravinářských produktů, včetně cukrovinek, dezertů, pečiva, svačin a hotových jídel, stejně jako v krémech, suchých polévkách a směsích na omáčky. Také se používá v těstíčkách a obalovacích směsích, sýrech, mořských plodech, alkoholických nápojích a v papírenském průmyslu.
Nativní kukuřičný škrob

Nativní kukuřičný škrob

Výroba kukuřičného škrobu začíná čištěním suroviny z kukuřice od nečistot a cizích materiálů, poté se mletí s vodou. Následně probíhá separace lepku a škrobu a suspenze škrobu se suší, aby se zpracovala na prášek. Konečným produktem je jemný, bílý a sypký prášek s neutrální chutí a vůní. Bez GMO evropské kukuřice (kukuřice). Kukuřičný škrob se široce používá ve výrobě sladkostí, cukrovinek, rychlého občerstvení, klobás, marinád, omáček, polev, suchých polévek, předmixů omáček a hotových jídel. Navíc se kukuřičný škrob aplikuje v papírenském, textilním, kartonovém a lepidlovém průmyslu. V lékařských a farmaceutických aplikacích se používá kukuřičný škrob, např. jako lubrikant pro chirurgické rukavice. V kosmetickém použití může být výrobek náhradou za dětský pudr. Další použití zahrnují segment výživy zvířat pro skot, drůbež a krmivo pro ryby.
Nativní Bramborový Škrob

Nativní Bramborový Škrob

Nativní bramborový škrob je bezlepkový prášek, který se získává z brambor prostřednictvím procesu máchání, čištění, sušení a prosévání. Tento produkt je vhodný pro jedince citlivé na lepek a může být použit k úpravě textury potravin, aniž by ovlivnil jejich chuť. Nativní bramborový škrob má vynikající vazebné a vlhkost udržující vlastnosti, což z něj činí oblíbenou ingredienci v pekárenském průmyslu. Měl by být skladován na čistém, suchém a dobře větraném místě a má trvanlivost až 5 let. Společnost Foodcom S.A. dodává nativní bramborový škrob v baleních po 25 kg a velkých pytlích. Nativní bramborový škrob je univerzální ingredience a potravinový aditivum, které lze použít v různých potravinových přípravách, včetně masných a uzenářských výrobků, konzervované zeleniny, chleba a moučných výrobků, dezertů, polévek, omáček, pudinků a želé.
Nativní kukuřičný škrob

Nativní kukuřičný škrob

Nativní kukuřičný škrob se vyrábí čištěním a mletím surového kukuřičného materiálu a oddělením lepku a škrobu. Výsledná škrobová suspenze se poté suší a zpracovává na jemný bílý prášek s neutrální chutí a vůní. Tento produkt bez GMO může být chemicky nebo fyzicky modifikován, nebo ponechán nemodifikovaný. Má trvanlivost 24 měsíců a měl by být skladován v suchém prostředí při teplotě pod 25 °C a mimo zápachové materiály. Společnost Foodcom S.A. dodává nativní kukuřičný škrob svým obchodním partnerům v 25 kg pytlích, velkých pytlích a ve velkém. Nativní kukuřičný škrob se široce používá ve výrobě potravin, včetně cukrovinek, konfekčních výrobků a hotových jídel. Také se používá v jiných odvětvích, jako je papír, textil a lepidla, stejně jako pro lékařské účely a v krmivu pro zvířata.
Nativní Pšeničný Škrob

Nativní Pšeničný Škrob

Nativní pšeničný škrob je purifikovaný, nemodifikovaný a přírodní produkt získaný z rostlin. Pšenice je nejprve vyčištěna, oloupána a mleta, poté je zpracována vodou, aby se oddělil škrob. Produkt se prezentuje ve formě jemného bílého prášku s neutrální vůní a chutí.
Domácí Bramborový Škrob

Domácí Bramborový Škrob

Bramborový škrob se získává mechanickým oddělením od ostatních částí brambor pomocí oplachování, čištění, sušení a prosévání. Bramborový škrob je klasifikován jako bezlepkový produkt, který je vhodný pro výrobky a pro zákazníky s intolerancí na lepek.
Domácí kukuřičný škrob

Domácí kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se získává tak, že se kukuřičná surovina čistí od nečistot a poté se mletím za pomoci vody oddělují gluten a škrob. Následně se škrob v suspenzi suší, než je zpracován na prášek. Je dostupný jako geneticky nemodifikovaná evropská kukuřice.
Přirozený Kukuřičný Škrob

Přirozený Kukuřičný Škrob

Kukuřičný škrob má široké uplatnění v produkci dezertů, cukrářských výrobků, rychlého občerstvení, klobás, marinád, omáček, suchých polévek, premixů na omáčky a hotová jídla. Kukuřičný škrob se také využívá v papírenském, textilním, kartonovém a lepidlovém průmyslu. V farmaceutických a medicínských aplikacích se kukuřičný škrob používá mimo jiné jako lubrikant pro chirurgické rukavice. V kosmetice může být tento produkt substitutem talku v dětských výrobcích. Další použití zahrnují segment krmiv pro hospodářská zvířata, drůbež a krmiva pro ryby.
Místní kukuřičný škrob

Místní kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se běžně používá při výrobě sladkostí, cukrovinek, rychlého občerstvení, klobás, omáček, suchých polévek, omáčkových premixů a hotových jídel. Kromě toho se kukuřičný škrob uplatňuje také v papírenském, textilním, kartonovém a lepidlovém průmyslu. V farmaceutických a lékařských aplikacích se kukuřičný škrob používá např. jako lubrikant pro chirurgické rukavice. V kosmetickém použití může být produkt použit místo talku v dětských výrobcích. Další použití zahrnují krmivo pro hospodářská zvířata, drůbež a ryby.
Nativní Pšeničný Škrob

Nativní Pšeničný Škrob

Nativní pšeničný škrob je přírodní, purifikovaný a nemodifikovaný produkt získávaný z rostlin. Pšenice se nejprve čistí, loupá a mele, a poté se zpracovává s vodou, aby se oddělil škrob. Produkt se dodává ve formě jemného bílého prášku s neutrální vůní a chutí.
Bramborové vločky

Bramborové vločky

Suchý sypký produkt ve formě desek různých tvarů a velikostí.