Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (9)

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob 300g

Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvil. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlatavé kůrky. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 300 g
VYBAVENÍ PRO CUKRÁŘSKÝ PRŮMYSL - Stroj na formování škrobu

VYBAVENÍ PRO CUKRÁŘSKÝ PRŮMYSL - Stroj na formování škrobu

Stroj na formování škrobu je navržen pro výrobu ovocného želé (včetně želé bonbónů), likérů, fondánových sladkostí a sladkostí Korovka pomocí formování škrobu. Stroj se skládá z pohyblivého pásu, formovacího mechanismu a dávkovacího mechanismu. Miska je naplněna škrobem, který slouží jako formovací materiál. Cukrářská hmota je přiváděna z násypky do dávkovací jednotky, která provádí depozici sladkostí/formování marmelády do forem vytvořených ve vrstvě škrobu.
Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Karamelový Fermentační Sirup (K-400) / Kukuřičný sirup - Karamelový Fermentační Sirup (K-400)

Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého hmotnostního poměru suchých pevných látek/ Suché pevné látky na 100 g, minimálně: 77,6/g Sacharidy, %, minimálně: 100 Energetická hodnota, kcal/100 g: 310,4 Složení: Sirup 100% Suché pevné látky, %, min: 78 рН: 3,5 – 6,0 SO2, ppm, max: 40 mg/kg Hmotnostní podíl redukujících látek v přepočtu na suchou hmotu (ekvivalent glukózy), %: 36,0-44,0 Glukóza %: 5-27 Maltóza %: 10-25 Maltotrióza %: 11-18 Nejvyšší cukry %: 40-60
Kukuřičný škrob 300g

Kukuřičný škrob 300g

Kukuřičný škrob se často používá v kečupu, majonéze, různých omáčkách a pudincích, stejně jako do náplní do koláčů. Tento produkt může také pomoci, pokud potřebujete udělat těsto méně lepkavé a dodat mu jemnost a měkkost. Kukuřičný škrob má o něco více kalorií než bramborový škrob. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato ochranná známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 800 g
Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob

Kukuřičný škrob se často používá v kečupu, majonéze, různých omáčkách a pudincích, stejně jako do náplní do koláčů. Tento produkt může také pomoci, pokud potřebujete udělat těsto méně lepkavé a dodat mu jemnost a měkkost. Kukuřičný škrob má o něco více kalorií než bramborový škrob. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato značka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Bramborový škrob 400g

Bramborový škrob 400g

Bramborový škrob se používá při výrobě různých produktů, jako jsou nudle, želé, bramborové chipsy, klobásy, cukrovinky, instantní polévky, omáčky a kečupy. Přidání bramborového škrobu do těsta umožňuje delší udržení vlhkosti a činí strukturu měkčí. Mletí na kamenech nám umožňuje zachovat přirozené vyvážené složení zrn, což umožňuje snížit glykemický index, což je důležitý ukazatel pro ty, kteří dbají na své zdraví. Hmotnost: 400 g
Tapiokový škrob

Tapiokový škrob

Tapiokový škrob se vyznačuje tím, že zvyšuje viskozitu produktu, aniž by ho zabarvoval. Vlastnosti tapiokového škrobu jsou velmi podobné vlastnostem bramborového škrobu. Používá se v mnoha receptech na bezlepkové pečení, aby jídlo vypadalo lépe nebo aby se dosáhlo zlaté kůrky. Tento produkt neobsahuje lepek. Produkt je testován na lepek v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své produkty ochrannou známkou „Křížené zrno“. Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávanou ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 400 g
Směs 'Náhrada za vejce'

Směs 'Náhrada za vejce'

Směs zcela nahrazuje zahušťovací vlastnost vajec při pečení. Ve směsi nejsou žádné příchutě, konzervační látky ani jiné škodlivé potravinové přísady. Tento produkt neobsahuje gluten. Produkt je testován na gluten v každé fázi výroby. Garnec byl prvním v Rusku, kdo získal právo označovat své výrobky ochrannou známkou "Přeškrtnuté zrno". Tato známka je bezpečnostním označením pro bezlepkové produkty Asociace evropských celiakálních společností, uznávaným ve většině vyspělých zemí. Hmotnost: 300 g
Glukózo-fruktózový sirup (GFS-10)

Glukózo-fruktózový sirup (GFS-10)

Vyrobeno z kukuřičného semene procesem hydrolyzace škrobu s použitím amylolytických fermentačních látek, následovaným filtrací hydrolyzátu, demineralizací a vařením až do určitého poměru suchých pevných látek. Suché pevné látky v 100 g, minimálně 77,6 g/g Sacharidy, %, minimálně 100 Tuky, % 0 Bílkoviny, % 0 Energetická hodnota, kcal/100 g 310,4 Složení: Přírodní sirup 100% / Sirup 100% Suché pevné látky, %, min: 78,0 pH: 3,5 – 5,0 SO2, ppm, max: 10 mg/kg Celkový popel, % max: 0,40 Fruktóza %: 9,0 - 12,0 Maltóza %: 18,0 - 35,0 Glukóza, %: 36,0 - 42,0