Produkty pro sterkovací prostředky do pračky (4)

Pšeničný škrob

Pšeničný škrob

Škrob je základní produkt, který vzniká během procesu fotosyntézy rostlin. Škrob se získává z klíčku pšenice. Může být použit při výrobě různých typů potravin, jako je chléb, pečivo, koláče, sušenky, práškové produkty, polévky, dresinky atd. Zároveň může být také konzumován v maloobchodě pro koncovou spotřebu prostřednictvím balení produktu. Omáčky, dresinky a polévky: umožňuje rychlé pronikání tepla, zlepšuje vůni, zajišťuje měkkou strukturu a zachovává stabilitu emulze. Potažené produkty: zvyšuje přilnavost, snižuje absorpci oleje během smažení. Cereálie: umožňuje bobtnání a křupavost. Dětská výživa: slouží jako stabilizátor pro zvyšování viskozity a vůně. Pudinky a další dezerty v práškové formě, jako jsou koláče, koblihy, palačinky a vafle: zvyšuje měkkost, tekutost a chuť, umožňuje kontrolu vlhkosti, absorpce, viskozity, difuze a celkové struktury produktu. Nikdy nezakrývá citlivé vůně.
Vitalní Pšeničný Glutén - Vitalní Pšeničný Glutén Protein Min: 78%

Vitalní Pšeničný Glutén - Vitalní Pšeničný Glutén Protein Min: 78%

Vitalní pšeničný gluten je přírodní protein nacházející se v pšenici. Malé množství přidané do receptů na kvasnicový chléb zlepšuje texturu a elasticitu těsta. Vitalní pšeničný gluten lze také použít k výrobě vegetariánské náhražky masa známé jako seitan.
Kořen prvosenky

Kořen prvosenky

Kořeny primule, Primula Vulgaris Radix - Kořeny primule jsou baleny v pp pytlích.
Bramborový škrob

Bramborový škrob

Škrob je základní produkt, který vzniká během procesu fotosyntézy rostlin. Bramborový škrob obsahuje vysoké množství nativního škrobu. Nativní bramborový škrob je strukturálně složen z větších granulí ve srovnání s jinými typy škrobu. Je zvláště používán ve výrobě potravin, jako jsou pekárenské výrobky, polévky, hotová jídla, výroba sahlepu, výroba chleba a v mnoha dalších potravinách. Není preferován pro použití v dezertech, protože může ovlivnit požadovanou chuť produktu.