Produkty pro stroj na suchý led (4)

Stroj na Temperování Čokolády

Stroj na Temperování Čokolády

Temperovací stroje Temperování je nezbytné pro dosažení dokonale zpracovaného produktu. Pět konstrukčních prvků umožňuje dokonalou mikrokrystalizaci čokoládové hmoty. – Dlouhé temperovací sekce – Velké chladicí plochy – Turbulentní míchání – Čas chlazení – Přesná kontrola teploty ATM temperovací stroje splňují tyto požadavky. Konečný produkt má tyto charakteristiky: – Jedinečný lesk – Jemně zrnitá a hustá struktura – Prodloužená trvanlivost – Křupavý zlomek – Krátký čas chlazení – Maximální smrštění
PLNĚ AUTOMATICKÝ STROJ NA CUKROVÉ KOSTKY 12 TUN/J

PLNĚ AUTOMATICKÝ STROJ NA CUKROVÉ KOSTKY 12 TUN/J

Instalace plně automatického výrobního zařízení na cukr v kostkách RG312, kterou vyrábí společnost Gold Paketleme Makina Gıda San. ve Dış Tic. A.Ş., dodává plně automatické stroje na cukr v kostkách, které napájí automatický spirálový systém s jednotkou pro dávkování cukru s výrobní kapacitou 12 tun/den typu RG312, s více než 10letou zkušeností. Krystalový cukr v prášku přicházející z části sila je pomocí spirály přenášen do oblasti Barbuda po zvlhčení pomocí dávkovací pumpy. V části lisování lze nastavit gramáž podle požadovaných rozměrů na základě potřeb spotřebitele. Cukry v kostkách vycházející z lisovací části jsou ukládány na pásu z niklového chromu. Cukry v kostkách, které postupují po pásu z niklového chromu, jsou po vysušení pomocí infračervených topných těles přenášeny do části chlazení.
Myčky na tácy

Myčky na tácy

Při mytí jsou tácové umístěny na Rotující platformě košů naší stroje a tácové jsou cirkulovány ve stejné vodě, čímž se dokončuje proces mytí. Kapacita táců: 200 kusů Kapacita nádrže: 400 L Tlak čerpadla: 2,8 bar Elektrické: 220-380 V Tepelný termostat: 0-90 °C Časovač: 0-30 min Struktura těla: 304-430 AISI Rozměry stroje: 800-3500-1250 mm