Produkty pro sušárna masa (2)

Dry Ager - Skříň na sušení pro sušení různých mas, ryb, sýrů atd.

Dry Ager - Skříň na sušení pro sušení různých mas, ryb, sýrů atd.

Pak Sistemi je oficiálním distributorem Dry Ager. Originální německá skříň na sušení masa, která kombinuje moderní technologie s velkou láskou k masu. Dry Ager je jediný stroj, který vám přináší zážitek ze sušení masa bez obav z vývoje bakterií, plísní nebo jakýchkoli jiných mikroorganismů, které by mohly poškodit vaše maso a učinit váš konečný produkt nepoživatelným. Kromě masa je Dry Ager také vhodný pro ryby, sýry, klobásy, ale také pro těstoviny a víno.
Stroj na suché zrání Buffalo - Stroj na suché zrání

Stroj na suché zrání Buffalo - Stroj na suché zrání

Co je sušení masa? Maso (obvykle hovězí) v první fázi ztrácí vlhkost, což umožňuje vytvoření speciálního mikroklimatu, které vytváří sušicí stroj. Proces sušení masa stimuluje růst určitých druhů hub (plísní) na vnější povrch masa. To nezpůsobuje zhoršení, ale na povrchu masa se vytváří vnější "jádro", které se při vaření masa odřízne. Tyto druhy hub doplňují přirozené enzymy v hovězím, čímž pomáhají zlepšovat chuť masa. Thamnidium (druh houby) je zvlášť známé a produkuje kolagenolytické enzymy, které významně přispívají k jemnosti a chuti sušeného starého masa. Kvůli nákladnému procesu sušení bylo dosud připravené maso dostupné pouze v elitních restauracích a hotelech...