Produkty pro sušárna masa (7)

Prosciutto Cotto

Prosciutto Cotto

Prosciutto cotto vyrobený z nejlepších čerstvých vybraných stehen, jemně ochucený vařením s květinovými kořením. Tato tradiční praxe dodává produktu zvláštní jemnost. Bez lepku nebo mléčných derivátů. Dostupné v různých formátech a s různými procenty masa.
Hovězí ocas

Hovězí ocas

Hovězí ocas je známý svou bohatou, želatinovou masovou strukturou, ideální pro dušení a recepty na pomalé vaření. Dodává pokrmům, jako je ragú z hovězího ocasu, hlubokou, slanou chuť. Jeho jedinečná textura přidává další rozměr vydatným jídlům. V Direct Meat Service Sverige AB zajišťujeme, že každý kus hovězího ocasu je pečlivě zpracován, aby si udržel svou přirozenou chuť a nutriční hodnotu, což z něj činí ideální volbu pro každého kulinářského nadšence. Objevte bohatou chuť našeho Hovězího Ocasu, kusu, který slibuje pozvednout vaše kulinářské výtvory. Tento kus je ideální pro ty, kteří ocení umění pomalého vaření, což umožňuje chutím se spojit a rozvinout v průběhu času. Ať už jste profesionální kuchař nebo domácí kuchař, tento kus nabízí dokonalou rovnováhu chuti a textury, což z něj činí spolehlivou volbu pro chutné jídlo. Důvěřujte našemu závazku k kvalitě a vychutnejte si výjimečnou chuť našich prémiových hovězích kusů.
pikantní salsiccia

pikantní salsiccia

Piacere Fumè Kdysi se uzení používalo pouze k prodloužení trvanlivosti potravin… Byla to metoda, jak je připravit na zimu nebo na dlouhé oceánské plavby. Samozřejmě, že kouř byl povinnou chutí a ne volbou, výsledkem jedné z nejstarších technik konzervace. S postupem staletí však chuť fumé vystoupala na "gastronomický hitparádu", což znamenalo jasný přechod od nutnosti k čistému potěšení pro chuťové pohárky. Existuje mnoho delikates, které můžeme předvést kolem našeho Tricolore, a pokud je nezaměnitelný Speck vrcholným představitelem tyrolských uzenin… Na popud lidu je Caciocavallo fumé "pro ty" z Valle d’Itria…
Skříň na zrání masa / Dry Ager Dx 1000

Skříň na zrání masa / Dry Ager Dx 1000

Nabízíme nové Dry Ager Dx 1000 na prodej nebo k pronájmu. Rádi vám poskytneme poradenství! Rádi pro vás připravíme nabídku. Výrobce: Dry Ager Model: DX 1000 Stav: nový Šířka vnitřní: 54 cm Hloubka vnitřní: 56 cm Výška vnitřní: 138 cm Šířka vnější: 70 cm Hloubka vnější: 75 cm Výška vnější: 165 cm Hrubý objem: 478 l Čistý objem: 435 l Hmotnost: cca 90 kg Napětí: 230 V Teplotní rozsah: elektronicky nastavitelný po 0,1 °C: 0 °C až +25 °C Spotřeba energie: cca 1,7 KW/24 hod = 621 KWh ročně
Harina Repelada

Harina Repelada

"La Harina Repelada" je vysoce kvalitní produkt, který nabízí čistou a přirozenou chuť mandlí v jemném a snadno použitelném formátu. Tento produkt je ideální pro ty, kteří hledají všestrannou ingredienci pro své recepty. Mouka je perfektní pro použití v pečení, omáčkách a hlavních jídlech. Kromě své lahodné chuti je "La Harina Repelada" výživný produkt, který přináší bílkoviny, zdravé tuky a vlákninu do stravy. Je to vynikající volba pro ty, kteří hledají zdravou a chutnou ingredienci pro své kulinářské výtvory. Její pečlivá výroba zaručuje, že každá porce si zachovává svou jedinečnou chuť a texturu, což nabízí bezkonkurenční kulinářský zážitek.
Kořeněné Maso

Kořeněné Maso

Přírodní zelenina bez přidaných kostek, 100g. Koření bude v prodeji začátkem ledna, prosím, kontaktujte mě pro více informací.
Salsiccia Martinese

Salsiccia Martinese

Salsiccia Martinese je typická uzenina z tradice Apulie, vyrobená z masa vysoké kvality a ochucená místními kořením. Tato uzenina se vyznačuje chutí výraznou a aromatickou, což ji činí ideální pro konzumaci samostatně nebo jako součást talíře s uzeninami. Salsiccia martinese je řemeslný produkt, vyrobený podle tradičních metod a s poctivými ingrediencemi. Její jedinečná chuť a řemeslné zpracování ji činí vynikajícím produktem apulijské gastronomie.