ETYS Série - A Tamburu
Můžeme nabídnout vertikální a horizontální stroj na maso, který vyrábíme s následujícími funkcemi:
Kapacita zpracování produktu za hodinu od 300 do 1 000 kg
chlazený
Lžíce míchání
Pohybující se míchání produktu a vykládání produktu
S těmito funkcemi naše stroje poskytují produkt,
Marinování / Marinování
Zjemňuje maso.
míchání
Je to jako odpočinek po dobu 36 hodin
Zrychluje výrobní proces
Láhvované/Připravené k vaření
Vakuum
Umožňuje přepravu bez přerušení chladového řetězce.
Náš vakuový buben na produkty je navržen tak, aby masíroval a zjemňoval produkty, jako je šunka, rameno, ribeye, svíčková atd. pod vakuem. Se svým válcovým tělem a vnitřní strukturou ve tvaru hřebene zajišťuje rovnoměrné homogenizování produktu. Se širokým rozsahem nastavení automatizačního systému podle poptávky zajišťuje zvýšení hotového produktu a nejlepší spojení bílkovin s masem.