Produkty pro trnitý (16)

Fotografie

Fotografie

S více než 25 lety zkušeností přináší STUDIO UN AUTRE REGARD nový pohled na vaši komunikaci a nabízí širokou škálu fotografických a video služeb přizpůsobených různým potřebám. Každá služba je navržena tak, aby splnila specifická očekávání klientů, s důrazem na kvalitu a originalitu obrazů: - Firemní fotografie: Reportáže pro posílení image značky + Video klip a firemní film - Hotelová fotografie – Fotograf specializující se na hotely: Zvýraznění hotelů, hotelových rezidencí, resortů a vysoce kvalitních zařízení - Fotografie architektury a dědictví: Fotografie budov a historických míst pro turistickou a kulturní propagaci - Virtuální prohlídky: Vytváření interaktivních prohlídek Matterport pro imerzivní zážitek - Eventový fotograf pro firmy: Koktejly, Gala večeře, kongresy… STUDIO UN AUTRE REGARD diverzifikuje své nabídky, aby vyhovělo široké škále potřeb a profiluje se jako preferovaný partner pro fotografie a videa vysoké kvality. Máme také oddělení tisku: velkoformátové tisky, umělecký tisk, knihy a časopisy. Váš profesionální fotograf působí po celém světě.
Phyllanthus (Niruri)

Phyllanthus (Niruri)

Pomoc při správném fungování jater. Doplňky stravy nejsou léky, nemohou nahradit pestrou stravu. Nedoporučuje se překračovat doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, ani pro děti mladší 12 let. Osoby s patologiemi by měly konzultovat odborníka na zdraví. Skladujte na suchém místě, chráněném před světlem.
ABSOLUTNÍ SENO

ABSOLUTNÍ SENO

Seno připomíná vůni travnatých pastvin. Uvolňuje zelený nádech kombinovaný s jemným tabákem a sladkými tóny, které vytvářejí teplé efekty. Obzvlášť vhodné pro fernsové akordy, může být použito v jemných parfémech a kosmetice. Ref:P00548513000
KOŘENÍ

KOŘENÍ

Můžeme vám nabídnout směs koření pro uzeniny. Ale také: Bourbon vanilkové lusky Bourbon vanilková zrna Bourbon vanilkový prášek Bourbon vanilkový extrakt Tahitské vanilkové lusky
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Pohanka

Pohanka

Sarrazin
Voda z hamamelis

Voda z hamamelis

Květinové vody - Destilovaná voda z Vilínu Přirozenost: Přírodní; Bio Vzhled: Tekutina Alkohol: Bez alkoholu Rozpustnost: Vodou rozpustný
Tymián Thujanol

Tymián Thujanol

Tymián Thujanol
Kus steaku

Kus steaku

Sáček steakového řezu 2,5 kg
Thoionade

Thoionade

Thoionade
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latinský název: Cinnamosma fragrans Destilovaná část: listy Původ: západní pobřeží Madagaskaru Indikace: Strie, jizvy, zralé pleti Močové infekce Ústní infekce: záněty dásní, afty... Mykózy Chřipky, nachlazení, sinusitida, záněty středního ucha, bronchitidy
Šalvěj

Šalvěj

Šalvěj je rostlina z čeledi hluchavkovitých, jejíž název pochází z latinského slova salvare, což znamená "zachránit" nebo "uzdravit". Již od dávných dob se šalvěji přisuzují léčivé vlastnosti. Je známá jak v Číně, tak v Severní a Jižní Americe již velmi dlouho, ve skutečnosti má více než 700 druhů, které patří do rodu Salvia. Naší zvláštností mezi těmito stovkami Salvia je šalvěj stricha, která má silnou, mírně hořkou a kafrovou chuť a skvěle se hodí k zvěřině, pečenému vepřovému a jehněčímu masu, telecímu, kuřeti, krůtě nebo kachně.
Oregano

Oregano

Oregano
Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Zimní vikev

Zimní vikev

Zimní vikev
Věž

Věž

Věž