Produkty pro trnitý (9)

Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Pohanka

Pohanka

Sarrazin
Kus steaku

Kus steaku

Sáček steakového řezu 2,5 kg
Thoionade

Thoionade

Thoionade
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latinský název: Cinnamosma fragrans Destilovaná část: listy Původ: západní pobřeží Madagaskaru Indikace: Strie, jizvy, zralé pleti Močové infekce Ústní infekce: záněty dásní, afty... Mykózy Chřipky, nachlazení, sinusitida, záněty středního ucha, bronchitidy
Šalvěj

Šalvěj

Šalvěj je rostlina z čeledi hluchavkovitých, jejíž název pochází z latinského slova salvare, což znamená "zachránit" nebo "uzdravit". Již od dávných dob se šalvěji přisuzují léčivé vlastnosti. Je známá jak v Číně, tak v Severní a Jižní Americe již velmi dlouho, ve skutečnosti má více než 700 druhů, které patří do rodu Salvia. Naší zvláštností mezi těmito stovkami Salvia je šalvěj stricha, která má silnou, mírně hořkou a kafrovou chuť a skvěle se hodí k zvěřině, pečenému vepřovému a jehněčímu masu, telecímu, kuřeti, krůtě nebo kachně.
Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Zimní vikev

Zimní vikev

Zimní vikev
Věž

Věž

Věž