Produkty pro určité části (4)

Carbo Gastronatural

Carbo Gastronatural

CARBO Gastronatural je vysoce kvalitní přírodní doplněk stravy v kapslích Vcaps (vegetariánských), určený pro osoby trpící častým nadýmáním, pocitem plnosti po jídle nebo říháním. Unikátní složení bylinných extraktů podporuje správnou funkci trávicího systému a střev. Extrakt z artyčoku stimuluje produkci trávicích šťáv a funkci jater a žlučových cest. Extrakt z kopru snižuje nadýmání, zatímco extrakt z anýzu podporuje trávicí komfort a pomáhá zbavit se pocitu plnosti. Meduňka má příznivý vliv na zdraví trávicího systému a střev a také snižuje říhání a nervové napětí v žaludku a střevech. Extrakt z ostropestřce mariánského podporuje produkci žluči a regeneraci jaterních buněk a tkání. Také reguluje trávení.
Kyselá Kasein

Kyselá Kasein

Kyselá kazein se vyrábí z pasterizovaného a odtučněného mléka sráženého kyselinou. Po srážení a vytvoření sraženiny je oddělena a propláchnuta od syrovátkových bílkovin za účelem vyčištění konečného produktu. Poté je zahuštěna, mleta a sušena. Konečný produkt má podobu jemně zrnitého, sypkého prášku světlé barvy, s neutrální vůní a chutí. Foodcom SA dodává přírodní a čerstvou kyselou kazein s velikostí zrn od 30 do 90.
Inulin z čekanky 500G

Inulin z čekanky 500G

Inulin je přírodní vícezrnná látka, kterou člověk nedokáže strávit, a proto funguje jako dietní vláknina. Vyskytuje se v kořenech a hlízách některých rostlin (čikorka, jeruzalémský artyčok, artyčok, lopuch, cibule, česnek, banány). Nejčastěji se získává z čekanky. Inulin se vyznačuje nízkokalorickou a jemnou sladkostí. Protože je 10krát méně sladký než cukr, obvykle se nepoužívá jako náhrada. Inulin se používá jako gel, zahušťuje a stabilizuje látky. Inulin přidaný do potravin snižuje kalorický obsah, potlačuje chuť k jídlu a zvyšuje pocit sytosti. Díky tomu zlepšuje kontrolu nad množstvím konzumovaných potravin. Funguje u lidí s redukčními dietami. Inulin působí jako prebiotikum, stimuluje rozvoj normální střevní bakteriální flóry a tím pozitivně ovlivňuje zdraví.
Urea

Urea

Urea je organická chemická sloučenina, kterou nazýváme diamid kyseliny uhličité. Je to konečný produkt metabolismu bílkovin a dalších dusíkatých sloučenin u živočichů ureotelických (kteří vylučují většinu svého dusíku ve formě urey prostřednictvím metabolických procesů). V průmyslovém měřítku se urea vyrábí přímou reakcí oxidu uhličitého s amoniakem pod tlakem a při teplotách mezi 160 a 200 °C. Produkt je vysoce hygroskopický a má podobu bílých granulí. Je bílý, krystalický a bez zápachu a nerozpouští se v tucích. Obvykle se vyskytuje v koncentracích 45 %, 40 % a 30 %.