Produkty pro výrobce majonézy (3)

Wasabi mix

Wasabi mix

Wasabi mix je směs, která zachycuje ostrou, pikantní chuť wasabi, ideální pro sushi, občerstvení a přidání šťávy do omáček a dresinků.
Miskos

Miskos

Založená pod názvem Miskos Helva v Istanbulu, Fatih, se Miskos neustále přizpůsobuje vyvíjejícím se tržním podmínkám a standardům mezinárodních organizací. Aby vyhověla rostoucím požadavkům zákazníků, nejprve se přestěhovala do své továrny v Istanbulu, Bahcelievler, a poté do výrobní plochy o rozloze 10 000 m2 v Kastamonu Organizované průmyslové zóně. Miskos se zavazuje k nejvyšším standardům kvality. Společnost věnuje pečlivou pozornost dodržování kvalitativních a hygienických podmínek během výroby a zohledňuje požadavky zákonů o pracovním zdraví a bezpečnosti a potravinách. Stále rostoucí ziskové ukazatele společnosti ukazují, že Miskos je na správné cestě s tímto zaměřením na kvalitu. Miskos je známý svými křupavými, sušenými ovocnými pastami, oplatkovou halvou, cekme halvou a tureckým pohádkovým hedvábím. Přirozený výrobní přístup vyzdvihuje tradiční tureckou chuť a také zajišťuje rostoucí popularitu produktů v zahraničí.
Marinády

Marinády

Ať už se jedná o olejové marinády, emulzní marinády, škrobové marinády nebo suché marinády (rub), ať už s pojivovými sloučeninami nebo bez nich, naše produkty jsou přesně přizpůsobeny různým výzvám při přípravě masných výrobků, mražených produktů a polotovarů. Od exotických po klasické a tradiční, chuť, vzhled a haptika jsou vždy lahodně harmonizovány. Naše varianty v souhrnu: FoxMaro® – olejové marinády FoxMare® – emulzní marinády FoxMadry® – suché marinády FoxMaris® – škrobové marinády Zcela nové: FoxMare marináda se Skyr Naše pět jemně laděných emulzních marinád se Skyr obsahuje 28 % Skyr a je k dispozici pro vepřové, hovězí, drůbeží, ryby a zeleninu. Navíc je Skyr velmi dobrá ingredience pro dipy. Proporce Skyr poskytuje chuť svěžesti a extra dávku bílkovin. V kombinaci s emulzními marinádami činí fermentovaný Skyr maso, ryby a zeleninu křehkými a je také nízkokalorický.