Produkty pro výrobce mandle (7)

Loupané Mandle - ŠPANĚLSKO - 11/14mm - 10 Kg - Bio*

Loupané Mandle - ŠPANĚLSKO - 11/14mm - 10 Kg - Bio*

Další balení VRAC a SACHETY: 125g, 250g, 500g, 1 kg, 5 kg - Mandle je peckovité ovoce, pokryté zelenou a sametovou slupkou (slupka), která při zralosti usychá a praská, čímž odhaluje ořech. Když jsou mandle loupané a sušené, jejich slupka je hnědá. VIJAYA vám nabízí výběr loupaných mandlí, stejně jako mandlí loupaných přírodních nebo pražených, prosycených sluncem, aby co nejlépe vyhověly vašim požadavkům na chuť a velikost. Jsou také nabízeny jako plátky nebo v prášku, v Kulturních Pomůckách. Reference:20111
Snack Aperitiv - Uzené Mandle Npx 23/25 - Pražené / Guérande Sůl - 2.5Kg

Snack Aperitiv - Uzené Mandle Npx 23/25 - Pražené / Guérande Sůl - 2.5Kg

Meyva, prémiová značka sušeného ovoce, velkoobchodní pražení - Bez barviv, Bez konzervantů, Bez přidaného oleje, Praženo v naší dílně v Rungis.
Mandle - Export - Mandle k exportu

Mandle - Export - Mandle k exportu

Export sušeného ovoce z Portugalska do Evropy. Kontaktujte nás e-mailem nebo zprávou na europages.
Bio Mandle Valencia

Bio Mandle Valencia

Íránské mandle Mandle je semeno mandlovníku (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí se provádí tak, že se mandlovníky otřásají strojem, dokud plody nepadnou na zem. Poté se plody sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často jedí syrové nebo pražené, ale jsou také ingrediencí v různých pokrmech. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granule a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vlákninu a fytochemikálie.
Mandle

Mandle

Mandlové ořechy jsou velmi používanou surovinou v různých tradičních kuchyních oblasti Středomoří, zejména v sicilské, sardské a apulijské kuchyni, jak v sladkých, tak v slaných pokrmech. Sklízejí se ručně a pomocí tyčí (flexibilní tyče dlouhé od 3 do 5 metrů) v období srpna a září a používají se jak v kuchyni (pesto alla trapanese), tak v cukrářství (konfety, sušenky, zákusky, marcipán). Bohaté na živiny a vlákninu pomáhají potlačit chuť k jídlu, aniž by způsobovaly přibývání na váze, a zároveň působí proti hyperglykémii a faktorům rizika kardiovaskulárních onemocnění. Zde jsou nejnovější informace o přínosech mandlí, které byly prezentovány na výročním zasedání Americké společnosti pro výživu. Jaké je nejlepší občerstvení pro přerušení hladu, aniž by to ohrozilo chuť k jídlu při jídlech? Nejnovější výsledky vědeckého výzkumu se zdají ponechávat málo pochybností, mezi nejlepšími volbami je ta, že se rozhodnete pro hrst mandlí.
Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí

Vařené maso z mušlí
Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Valencia Mandle Bio - Valencia Mandle Bio

Íránské perly Mandle je semeno mandlového stromu (Prunus dulcis), který původně roste v Íránu, ale v současnosti se pěstuje na mnoha dalších místech. Pěstování mandlí Průmyslová sklizeň mandlí probíhá tak, že se mandlové stromy otřásají strojem, dokud se peckovice nesesypou na zem. Poté se peckovice sbírají, čistí a dále zpracovávají. Mandle se často konzumují syrové nebo pražené, ale jsou také součástí různých pokrmů. Mandle jsou k dispozici v mnoha formách, jako jsou celé mandle, mandlové granuláty a mandlový prášek. Zdravotní vlastnosti mandlí Mandle jsou bohaté na živiny, jako jsou mononenasycené tuky, hořčík, bílkoviny a vitamin E, stejně jako vláknina a fytochemikálie.