Produkty pro valton silniční garáž (8)

Projekt - Abalıoğlu Burdur

Projekt - Abalıoğlu Burdur

V projektu továrny na krmiva Abalioglu, která se nachází v Burduru, jsme provedli zpracování oceli pro sklad. Použili jsme 78 tun oceli na ploše 2000 m2.
VSOP - Armagnac Castarède

VSOP - Armagnac Castarède

Náš Bas Armagnac VSOP s obsahem 40° je směs několika ročníků, které zrály v dubových sudech minimálně 8 let. S topazově jantarovou barvou a bronzovými odlesky nabízí příjemnou vůni s tóny šafránu, lehkého pepře, kokosu a glazovaných švestek. Na patře poskytuje velký pocit svěžesti s aroma švestek a mandlí, přičemž si zachovává velmi pěknou rovnováhu. Dodáváno s etui, je to dokonalá volba pro milovníky armagnacu, kteří hledají rafinovaný chuťový zážitek.
Červené Víno Gravitace

Červené Víno Gravitace

AOP VENTOUX 40% Syrah 30% Grenache noir 30% Carignan
Lugana Malavasi

Lugana Malavasi

VITIGNO: Trebbiano di Lugana 100% ZONA DI PRODUZIONE: Hrozny pocházejí z první zóny vápenaté jílovité oblasti u jezera Garda v legendární Sirmione, nadmořská výška 68 m n. m. SESTO DI IMPIANTO: Pěstování v řadách s guyotským řezem AFFINAMENTO E FERMENTAZIONE: V nerezových tancích při kontrolované teplotě COLORE: Intenzivní slámově žlutá s nazelenalými odlesky NASO: Příjemné bouquet s melounem a mandarinkou s náznaky máty a několika květinovými tóny BOCCA: Cítí se určitá astringence, ale téměř neznatelná a s vynikající ovocností CIBO: Všechny pokrmy na bázi ryb, polévky, těstoviny a rýže, bílé maso GRADO ALCOLICO: 13% vol TEMPERATURA DI SERVIZIO: 10/12° C
ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

ROSATO SALENTO - RŮŽOVÁ VÍNA Z SALENTA

Hrozny: Negroamaro – černá Malvasia – Primitivo Výrobní oblast: Východní oblast Taranta Typ půdy: Červená země smíchaná s kameny, tuf a/nebo vápencem Typ pěstování vinné révy: Podporované alberello Průměrný věk vinice: 15 let Průměrná produkce / hektar: 90/120 q hroznů Ročník: Září Metoda sklizně hroznů: Ruční Alkohol: 11% -12% obj. Barva: Živá růžová Bukét: Charakteristická vinná Chuť: Suchá, velmi harmonická Teplota podávání (celsia): 8° 10° C Doporučeno: Aperitiv, ryby a italské předkrmy, mořské plody, jemné polévky, také zelenina, mozzarella a čerstvý sýr.
Bandoneon - Stagi

Bandoneon - Stagi

75 tlačítek chromatický bandoneon 150 reedů (2 reed per nota) 18-vrstvé měchy se 2 centrálními rámy černý nebo mahagonový lak s povrchovou úpravou zakázková úprava reedů na požádání
Mop z polypropylenu

Mop z polypropylenu

Rozsah tloušťky: 25-300 µm monoaxiálně orientovaný PP Optika: průhledná, bílá Aplikace: Elektrický průmysl, Etiketa
VS - Armagnac Castarède

VS - Armagnac Castarède

Le VS - Armagnac Castarède je vynikající volba pro ty, kteří objevují svět Armagnacu. Zrál v dubovém sudu po dobu alespoň 3 let, nabízí zlatavou barvu a jemnou vůni čerstvého švestkového kompotu a vanilky. Na patře je mladý a živý, s dřevitou strukturou, která se začíná spojovat s opraženými tóny. Ideální k degustaci čistého, s kostkami ledu, nebo použití v koktejlech, tento Armagnac je všestranný a přístupný.