STŘEDOVĚKÉ PEČENĚ LA BAMBINA - PEČENĚ NA ŠPÍZU
PŘIPRAVUJEME POPULÁRNÍ JÍDLA AŽ PRO 25000 OSOB. PAELLY, FIDEUAS, PEČENÁ CELÁ ZVÍŘATA (JEHNĚ, PRASATKO, HOVĚZÍ), OMELETY, DUŠENÉ JEHNĚ, BÝK, OBROVSKÉ SENDVIČE, SARDINKY... ATD. AUTENTICKÁ JÍDLA: MARMITAKO, EMPEDRAO, FABADA, ZLATÝ TREŠŇOVÝ, ESPARDENYA, MANCHEGO GAZPACHO, MIGAS, GACHAS… ATD. MEZINÁRODNÍ JÍDLA: HADJ RÝŽE, NĚMECKÉ GRILOVÁNÍ. MÁME MATERIÁL, PERSONÁL A NÁDOBÍ, ABYCHOM MOHLI ZAJISTIT VAŠI AKCI KDEKOLI VE ŠPANĚLSKU S VŠEMI GARANCEMI ÚSPĚCHU. NAŠE VZTAH KVALITA - CENA JE NEPŘEKONATELNÁ. JSME PROFESIONÁLOVÉ.
s hrubou solí a česnekovým olejem. 2 hodiny vaření.
- Kotlety a Michanas, ochucené pepřovou solí.
VEPŘOVÉ:
- Celá selata, na kříži nebo na grilu, ochucené solným nálevem, vínem, citronem a aromatickými bylinkami. 4 hodiny vaření.
•- Ibérské žebírka na roštu, ochucené pepřovou solí a chimichurri. 3 hodiny vaření.
- Hovězí noha na roštu, plněná slaninou a ochucená pepřovou solí a kořením.