Produkty pro vrácení špinavých brýlí (6)

Tymián (100g) - Dávkovací dózy

Tymián (100g) - Dávkovací dózy

Téměř žádné jídlo nezíská na chuti bez použití tymiánu, ale obzvlášť se hodí pro pokrmy ze Středomoří. Kořenící tymián má silnou kořeněnou vůni a chutná bylinkově-aromaticky, s jemnou, pepřovou ostrostí. Tymián lze vařit a tím se uvolní jeho plné aroma. Chuťově se kořenící tymián dobře snáší s bobkovým listem, muškátovým oříškem, rozmarýnem a šalvějí. Také posiluje jejich vlastní chuť, aniž by dominoval. Tymián se skvěle hodí k grilovanému masu, rybám a ragú. Můžeš ho také nejlépe použít v mediteránních zeleninových pokrmech s rajčaty, lilky, bramborami, cuketou a paprikou. A navíc pro středomořskou kuchyni, polévky a dušená jídla. Obsah: 100,00 g Číslo výrobku: 206102
Petržel 4mm std

Petržel 4mm std

Petržel 4mm STD je sušená, hrubě nasekaná petržel s čerstvou, zelenou chutí. Často se používá jako ozdoba a koření do polévek, salátů a omáček.
Směs Semen Ekr/egr - Vegetace a Hnojivo

Směs Semen Ekr/egr - Vegetace a Hnojivo

Optigrun Seed Mix EKR/EGR pro systém přírodních střech (také šikmé střechy). Musí být používán ve spojení s výsevem sedumových sazenic (poté 50 g/m²). EKR bylinná verze: přibližně 30 druhů bylin EGR travní verze: přibližně 9 druhů trav Pro rozsáhlé zelené střechy (také šikmé střechy)
Papriková pasta + olivový olej

Papriková pasta + olivový olej

Množství balení: 4 x 1700ml Číslo položky: 40240 Gramy: 1700
Oleje z brutánie

Oleje z brutánie

studeně lisováno max 37°
Petržel (20g) - Byliny

Petržel (20g) - Byliny

Petržel je nádherně čerstvá, aromaticky kořeněná a má mírně hořkou chuť. Často se používá také jen k ozdobení pokrmů. Je to univerzální bylinka, zejména v domácí a francouzské kuchyni. Aromatická vůně petržele okouzluje čerstvým bylinkovým buketem s kořeněným, muškátovým nádechem. Listy a stonky obsahují dokonce více vitamínu C než citrusové plody. Taboulé z Orientu, provensálské pistou, frankfurtské zelené omáčky – z bývalé jednoduché polévkové bylinky se vyvinulo mezinárodně oblíbené koření. Petržel dodává téměř všem slaným pokrmům vyváženou základní chuť. Studené pokrmy jako saláty, vejce, syrová zelenina a dipy na bázi tvarohu, čerstvého sýra nebo jogurtu získávají s trochou petržele kořeněně čerstvý závěr. Ale také teplé pokrmy jako světlé omáčky, rybí přípravy, drůbež a náplně do pečeně.