Produkty pro yerba mate Čajová zrna (5)

Bio Maté Verbena Zázvor

Bio Maté Verbena Zázvor

Maté*, verbena*, zázvor*. *Produkt z ekologického zemědělství Reference: RECSOUSTIL103
Zelený sichuanský pepř - Papriky

Zelený sichuanský pepř - Papriky

Zelený sichuánský pepř je stále vzácnější než červený, protože se dodnes pěstuje v přírodě a je tedy obtížnější ho ovládat. Tato odrůda se sbírá v provincii Sichuan v Číně a má velmi silnou vůni, která se vyrovná japonskému pepři Sansho. Zelený sichuánský pepř je mnohem citronovější než červený. Aroma: Pálivý, Citron++, "Anestetický" Původ: Provincie Sichuan, Čína
Olivy Černé Bez Pecky 5/1 - Konzervy

Olivy Černé Bez Pecky 5/1 - Konzervy

Olivy Černé Bez Pecky 5/1 - Konzervy
Kampotský pepř - PGI

Kampotský pepř - PGI

Piper nigrum je liána s oválnými listy, dosahující výšky 4 až 5 metrů, která se rozvíjí na svazích malých hor (phnom) v provincii Kampot, které jsou omývány mořskými větry z nedalekého Siamu. Plody tohoto stromu se sbírají v hroznech v různých stupních zralosti. Černý pepř se sklízí zelený, poté se suší a přirozeně oxiduje a nakonec se třídí ručně. Pěstování pepře má v Kambodži velmi dlouhou tradici. Pepř z Kampotu je zmiňován v spisech Zhou Daguan, čínského diplomata, který byl ve 13. století přijat khmerským impériem. Pěstování, které bylo ve 19. století podporováno francouzským protektorátem, málem zcela vymizelo během vlády Khmerů mezi lety 1974 a 1995. Naštěstí byl pepř z Kampotu zachráněn a od roku 2010 je prvním kambodžským produktem, který získal IGP (chráněné zeměpisné označení). Čistá hmotnost: 100 g Složení: černý pepř z Kampotu Botanický druh: Piper nigrum Období sklizně: únor - duben
Celé Kaštany Sklenice 210g

Celé Kaštany Sklenice 210g

- Celé Kaštany Sklenice 210g - Celé Bio Kaštany Sklenice 210g - Celé AOP Bio Kaštany Sklenice 210g