Mouka z hroznových semínek
Mouka získaná mletím hroznových semínek je bohatá na vlákninu. Po staletí se věřilo, že hrozny, stejně jako med, mají léčivé vlastnosti. Někteří lidé věří, že její účinné látky snadno pronikají do krve a jsou rychle absorbovány organismem, čímž zlepšují periferní prokrvení a obnovují ztracenou aktivitu kapilár.
Použití: Mouka z hroznových semínek může být použita jako přísada do smoothie, jogurtu, různých druhů mléka, musli, polévek a dezertů. Může být také použita a přidána do chleba, pizzy nebo sladkostí. Dodává jídlu jemnou oříškovou chuť. Stačí nahradit jednu nebo dvě lžíce pšeničné mouky. Často se nachází v složení kosmetických produktů, jako jsou krémy a masky. Můžete ji použít k přípravě domácích obličejových masek pro výživu, zklidnění a osvěžení pleti.
Balení: 500g, 1000g a sypané