Produkty pro zemědělské osivo (2)

Anýzová semena

Anýzová semena

Anýzová semena - koření, které bylo do Evropy přivezeno na počátku středověku a rychle si získalo popularitu v kuchyni. Kněží a léčitelé starověkých civilizací oceňovali semena anýzu - jejich léčivé vlastnosti byly někdy nazývány zázraky. V kuchyni se používají všechny části anýzu ve všech možných formách. Anýzová semena se přidávají do marinád, aby jim dodala výraznou chuť. Pokud je smícháte s bobkovým listem a skořicí, získáte vynikající domácí koření na studené masové pokrmy. Bílkoviny (g / 100g): 18,0 Tuky (g / 100g): 16,0 Sacharidy (g / 100g): 35,0 Energetická hodnota (kcal / 100g): 360,0
Fenyklová semena - HoReCa

Fenyklová semena - HoReCa

Semena kopru se dlouho přidávají téměř do všech nálevů a nakládaných potravin, v nálevu s nakládanými okurkami, rajčaty a paprikou se vkládají celé deštníky se semeny, pouze semena se používají v kysaném zelí. Semena kopru se skvěle hodí k masovým a rybím pokrmům, jakémukoli zeleninovému guláši, a zejména k pokrmům z hrášku, fazolí a čočky. Použití pro Omáčky, polévky, konzervaci, masové pokrmy, drůbeží pokrmy, přílohy. Chuť Pikantní Nutriční hodnota na 100 g. Bílkoviny (g / 100g)… 16 Tuky (g / 100g)… 15 Sacharidy (g / 100g)… 12 Energetická hodnota (kcal / 100g)… 250