Španělsko, Guijuelo-Salamanca
... umělých E. Hmotnost: 0,280 kg Podmínky distribuce a přepravy: Při pokojové teplotě nejsou žádná omezení. Pokud je vakuově baleno, při teplotě nižší než 5 °C. Doporučená teplota pro konzumaci je 15 °C - 18 °C. Proces výroby: Výběr, mletí, hnětení, plnění a zrání. Ingredience: Maso z iberského vepřového s žaludy, sůl, cukry, přírodní koření, rostlinná bílkovina. Hmotnost: 0,280 kg...
Portfolio (43)
Španělsko, Monroyo (teruel)
...Při výrobě tohoto domácího chorizo se používají kvalitní části prasat s "Označením původu Teruel" Duroc, jako jsou plece a břišní slanina, vybrané koření a přírodní střívka, což mu dodává intenzivní a charakteristickou chuť, a navíc je to velmi zdravý produkt.
Portfolio (43)
Španělsko, Montcada i Reixac-Barcelona
...SLOŽENÍ: vepřové maso a slanina, sůl, koření, cukr, aroma, stabilizátor E451, zvýrazňovač chuti E621 a antioxidant E300. Přírodní vepřové střevo. Může obsahovat mléčné a sójové bílkoviny a hořčici.
Portfolio (28)
Španělsko, Guijuelo (salamanca)
...Náš Lomo de Bellota Ibérico má intenzivní burgundskou barvu s perleťovými tukovými žilkami, jemnou a hladkou texturu, intenzivní a trvalou chuť, intenzivní a příjemnou vůni. Pomalu probíhající proces přirozeného sušení a marináda z papriky a přírodního koření, které rodina používá po tři generace, dodávají našemu lomu de bellota ibérico neporovnatelný buket.
Portfolio (55)
Španělsko, Toral De Los Vados-León-España
...Šunky a Klobásy Juan Fernández S.L. "El Bierzo" Průmyslový park Bierzo, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Španělsko www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
Portfolio (4)
Španělsko, Alhama De Murcia
Tým profesionálů, který tvoří Natural d’Mezclas, denně vykonává intenzivní a pečlivou práci, aby poskytl výběr nejlepších pomocných produktů a služeb souvisejících s potravinářským sektorem. Ať už se jedná o přírodní barviva, aditiva, suroviny, masné výrobky nebo potravinářské aroma, mezi dalšími variantami, vše je poskytováno s nejvyšší kvalitou, kterou lze na trhu nalézt.
Portfolio (7)
...Chutný zážitek vyrobený z nejlepších mas a přírodních koření...
Portfolio (9)
LUIS OLIVERAS S.A. je rodinná společnost specializující se na výrobu sušených uzenin od roku 1933. Nacházíme se na severovýchodě Španělska, velmi blízko francouzské hranice, poblíž hlavních přístavů a letišť. Kombinace našich znalostí a nejlepších surovin nám umožňuje vyrábět uzeniny nejvyšší kvality z vepřového masa, stejně jako halal uzeniny na bázi krůty a hovězího masa, které vyrábíme v našich...
Portfolio (3)
Španělsko, Ayora
Vyrábíme domácí uzeniny, které jsou zpracovány tradičním způsobem, jako jsou krvavnice, klobásy, španělská šunka, salámy a sobrasada. Kousky španělské šunky. Všechny naše produkty jsou vyráběny ručně v naší řeznictví, přičemž je zajištěna přísná kontrola kvality během celého procesu výroby. Požádejte o nezávaznou nabídku.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play