...…) certifikovaných CAAE (Certifikační orgán pro ekologickou produkci). Pravidelně se provádějí příslušné veterinární kontroly. Sběr šneků se provádí ručně, aby bylo možné vybrat exempláře, které dosáhly optimálního růstu pro komercializaci. Jakmile jsou šneci sklizeni, podrobují se procesu sušení a proplachování; poté se skladují při teplotě mezi 5 °C a 7 °C, aby se podpořila hibernace, což...
...", jako je vařená chobotnice ve vlastní šťávě balená vakuově, plněné kalamáry ve vlastní inkoustu a plněné papriky se bešamelovou omáčkou a bonito nebo s houbami a krevetami, které jsou lahodné. Všechny tyto produkty jsou vyráběny tradičním způsobem.
Ve společnosti Linda Playa se věnujeme výrobě a obchodování se solenkami ančovičkami. Odpovídáme na potřeby domácího i mezinárodního trhu. Provádíme řemeslnou výrobu ančoviček a solenek. Nacházíme se v Colindres, strategickém místě na pobřeží Kantábrie.