{"CAS-Nr.":"532-32-1","Aussehen":"bílé, krystalické prášek","Verwendung":["Antimikrobiální konzervant pro potraviny a nápoje (v koncentracích 0,01 - 0...
Hyaluronové kyseliny (HA) jsou biotechnologicky vyráběné makromolekulární látky. Jsou produkovány z rostlinných surovin pomocí fermentace. Hyaluronová...
Maltodextrin se nejčastěji vyrábí enzymatickou hydrolýzou rostlinného škrobu, který pochází z kukuřice, ale také z rýže a pšenice.
Konečný produkt je...
Potravinářský tuk FG 102 je vysoce kvalitní sprejový tuk s PTFE pro ošetření mechanických částí z kovu a plastu. Díky vysoké viskozitě je vynikající p...
Uhličitan vápenatý je chemická sloučenina se vzorcem CaCO3. Je to běžná látka nalezená v horninách jako minerály kalcit a aragonit (zejména jako vápen...
EKOLOGICKÝ BIKARBONÁT (500g, 850g, 1,45Kg, 2,7Kg, 5,2 Kg). Bikarbonát sodný s oficiální certifikací pro výrobu potravin a ekologických přípravků. Vhod...
FOOD GRADE PARTS CLEANER je vysoce kvalitní čistič pro odstraňování nečistot
Myslete na olej, tuk a maziva z ošetřených a neošetřených kovových povrc...
Naše Bio lněné mouky mají široké možnosti využití: chléb a krekry, müsli, saláty, mléčné výrobky a dokonce i do karbanátků a obalů.
Naše Bio lněné mo...
V potravinářském průmyslu se Bio černuchové mouky s jejím pepřovým chutí rádo používá na placky, obalování nebo směsi na koření pro maso.
V potraviná...
Díky chuti podobné obilovinám se bezlepková bio amarantová mouka ráda používá jako náhrada obilovin (do chlebů, sušenek, ovocných tyčinek, müsli, děts...
Přirozeně bezlepkové, veganské a s nižším obsahem sacharidů, naše bio para ořechové mouka promění běžné chleby, pečivo, těstoviny, koktejly nebo müsli...
Obzvlášť po pečení vyzařuje BioLískovéOřechovéMouky svou plnou ořechovou vůni, například v jemných pečivech všech druhů, jako vznešená přísada do müsl...
Krmná mouka, vedlejší produkt vznikající zpracováním kukuřičného zrna, je nezbytnou složkou pro výživovou hodnotu krmiva pro dobytek. Hledaná pro svůj...
Mouka T65 je mouka z měkké pšenice, která je o něco více celozrnná než mouky T45 a T55. Je získávána méně důkladným proséváním, což umožňuje zachovat ...