Obecné vlastnosti:
- Ventilátor s oboustranným otáčením pro rovnoměrné rozložení tepla
- Nastavitelná teplota pečení v rozmezí 0-300°C
- Ruční nebo au...
Fondantní, lehká a masitá, těsto na chou v čisté tradici francouzské cukrařiny, v originálních formátech a příchutích.
Profesionalita a know-how Mich...
Stroj na formování škrobu je navržen pro výrobu ovocného želé (včetně želé bonbónů), likérů, fondánových sladkostí a sladkostí Korovka pomocí formován...
Moderní válcovací stroj s vyhřívanými nádobami pro formování dvousložkových produktů a produktů plněných náplní z marshmallow, sušenek, pěnového marme...
Tunelová pec na pečivo je moderní zařízení navržené pro pečení různých cukrářských a pekárenských výrobků na pohyblivém pásu (pečicí desce).
Vyrábíme ...
IntelleWaferBall je výrobní linka na waferové kuličky. Můžete také přidat rozmanitost změnou tvarů a velikostí (zvířecí figurky, plnění vařeným konden...
Třpytivý metalický KREDA se používá k tomu, aby vaše dezerty a další pečivo zářily. Může vyjádřit důležité prvky, zvýraznit kontury nebo zdůraznit něk...
- Trouba se skládá z jednoho rotačního konvekčního pece s 5 plechy a dvoupatrové pece o rozměrech 60x80 cm.
- Díky své funkci nabízí poměrně širokou š...
Je navržena pro kvalitní a rovnoměrné pokrytí různých cukrářských výrobků různými typy polevy:
čokoláda
tuk
cukrový sirup, atd.
Díky vyhřívacímu pl...