Cobelvian je belgická kooperativa producentů masa. Cobelvian vyvíjí dvě prasatové linie: „Vepřové Cobelvian“: tradiční maso, sledované a vyráběné v přísném souladu s legislativou, které zdůrazňuje snahu chovatelů poskytnout kvalitní produkt. „Vepřové z kraje Herve“: maso s odlišnou kvalitou, vyráběné v souladu s technickými specifikacemi, certifikované externím kontrolním orgánem až do porážky.
...LA HALLE PAYSANNE je řeznictví/maso-uzenářství. Všechny kroky, od porážky až po prodej produktu, jsou pečlivě kontrolovány a splňují přísné hygienické normy. Maso také podléhá bakteriologickým kontrolám prováděným akreditovanou nezávislou laboratoří. Tento velmi krátký distribuční řetězec, bez zprostředkovatelů, zaručuje kvalitní produkt, chutné maso. Řezání se provádí přímo v řeznictví, stejně jako přípravy na bázi masa, La Halle Paysanne vám zaručuje produkty s extrémní čerstvostí.
Jova je společnost specializující se na výrobu klobás a uzenin z kvalitního vepřového a hovězího masa. Od polské klobásy po mini klobásky na gril, až po slavnou Krakowskou, objevte všechny naše produkty a jejich zvláštnosti, které je činí uznávanými kvalitními výrobky již mnoho let.