Belgie, Tielt
Vervaeke-Belavi je nezávislá líheň v Západním Flandrech (Belgie), která dodává jednodenní kuřata na farmy na maso v Belgii, jižním Nizozemsku a severní Francii. Líheň má dlouholeté zkušenosti s chovem mateřských zvířat, výrobou líhnových vajec a líhnutím kuřat, které sahají tři generace zpět do roku 1931. Dodáváním kvalitních jednodenních kuřat pro pečená kuřata pozitivně přispíváme k výrobě bezpečného a zdravého drůbežího masa. A to za nejnižší náklady a eticky odpovědným způsobem.
... moderních dílnách splňujících normy CEE. Naše vysoce kvalitní vepřové maso, pocházející z ekologického zemědělství, se prodává pod značkami Ardenne BIO, Porc Fermier nebo Porc Plein Air. Také dodáváme výrobcům, kteří mohou zhodnotit maso z našich tří odvětví.
CIRAN BVBA je společnost specializující se na import a export kaviáru pro velkoobchodní a maloobchodní trhy, se sídlem v Belgii. Komercializujeme čerstvé a vysoce kvalitní produkty vybrané našimi specialisty. Kaviár se vztahuje pouze na jikry jeseterů. Spolu s foie gras a lanýži je považován za jednu z nejlepších tří kulinářských delikates na světě. Díky své obrovské velikosti, brzkému výskytu...
Belgie, Winenne
...Společnost Moul'appétit denně přijímá čerstvé a mražené produkty. Zákazníci zanechávají své objednávky den před dodáním nebo dokonce v noci na záznamníku. Následující ráno, po naložení kamionů, se dodávky dělí do dvou nebo tří tras. Restauratér má zajištěno, že bude ráno dodán jejich službami. Společnost pokrývá provincii Namur, Liège, Luxembourg a Hainaut. Kromě dodávek ryb, mušlí a korýšů vám nabízejí také smetany, olivový olej, tapenády a víno.
Belgie, Evergem
Noyen je rodinná firma, která vyrábí klobásy a čerstvé přípravy pro řezníky, caterery, gastronomii, potravinové obchody a supermarkety. Naši místní dodavatelé jsou vázáni nejpřísnějšími standardy kvality. V Noyen máme již tři generace vášeň pro chutné maso a řemeslné recepty. Náš sortiment zahrnuje klobásy s koňským masem, bílé jelítka, grilovací klobásy, mini klobásky, krvavé klobásy a polské klobásy. V oblasti příprav nabízíme kulinářské speciality jako paellu, Coq au vin a kuskus.
Belgie, Tongeren
Řeznictví Bovie pro čisté kvalitní maso s jedinečnou chutí. Řemeslo a variabilita. To je to, co charakterizuje Řeznictví Bovie, podnik s více než 40letou zkušeností v Tongeren. Majitel Nicolas Bovie má tři prodejny v Tongeren a Hasselt a připravuje své masné výrobky sám v dílně, která se nachází za kancelářemi na Plein 8 v Tongeren. V dílně řeznictví jsou dodržovány všechny bezpečnostní předpisy...
Belgie, Boirs
Ve Vinken S. je losos připravován s vědomím tří generací řemeslného umění, solí se mořskou solí a kouří se na čerstvé dubové pilině. Je to čerstvý produkt. Při jeho přípravě nenajdete žádné chemické látky, barviva ani konzervanty chuti. Je ručně krájen šéfem. Krásné velké tenké plátky, to je jejich značka kvality a pověst naší firmy.
Belgie, Grobbendonk
Bakkerij Den Troon má tři pobočky ve Flandrech a je to řemeslná pekárna, která s pomocí strojů vyrábí nejlepší produkty. V pekárně Den Troon v Grobbendonku najdete široký sortiment chlebů a pečiva nejvyšší kvality. Všechny jsou připravovány ručně a čerstvě pečeny: u nich nenajdete předpečené výrobky. Pouze řemeslně připravené a čerstvě pečené produkty mohou kombinovat kvalitu s lepší trvanlivostí...
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play