Francie, Marseille
Profesionálové v oblasti zakázkové grafiky, vyrábíme ve všech množstvích vaše razítka, odznaky, personalizované brýle a tiskneme na všechny textilie, přizpůsobujeme vaše čepice a realizujeme vaši papírovou produkci. Nabízíme komplexní služby s klientským servisem, který si zasloužíte. Kontaktujte nás bez otálení a splníme všechny vaše přání!
Portfolio (7)
Itálie, Ponte Di Piave
Pasticceria Dal Santo vznikla v roce 1992 v provincii Treviso jako tradiční cukrářská dílna. Byla založena současným majitelem Alessandrem Dal Santo, cukrářem od roku 1979, který s vášní a pečlivým hledáním moderních chutí v kombinaci s tradičními, spolu se svými spolupracovníky, vždy vytváří personalizované produkty, které vytvářejí spojení mezi kvalitou a řemeslností. Cukrárna se specializuje...
Itálie, Bruino
Dolce Vassoio je řemeslná cukrářská dílna vysoké kvality. Pracujeme s vášní a používáme kvalitní suroviny k výrobě řemeslných cukrářských výrobků, které jsou ručně zpracovány a spojují moderní výrobní techniky s typickými chutěmi sladkostí vyrobených s láskou, jako tomu bylo dříve. Používáme vysoce kvalitní národní a místní produkty, jako je horské máslo nebo mouky z historických obilnin pro...
...Cukrářská dílna "Šliwa" se nachází na ulici Královské 8 v Krakově. Existuje od roku 1958. Jejími zakladateli byli Stanisław a Apolonia Šliwa. Je to typicky rodinná firma, předávaná z generace na generaci. V současnosti ji vedou sourozenci Piotr Šliwa a Małgorzata Bejm. Zakladatel, Stanisław Šliwa, byl diplomovaným cukrářským mistrem, praktikoval u známých krakovských cukrářů. Získal mnoho ocenění...
Španělsko, Vilanova Del Valles
Un toc dolç je cukrářská dílna prodávající přímo veřejnosti. Odesíláme po celé Španělsku (kromě Kanárských ostrovů) a naše zásilky realizujeme prostřednictvím Seur Frio, takže vaše objednávka vždy dorazí chlazená. Co děláme? Vyrábíme koky San Juan, dezerty bez cukru pro diabetiky, dorty a koláče. Verbena San Juan si také můžete vychutnat s produkty bez cukru, dezerty bez cukru v Un toc dolç si...
Itálie, Villar Perosa
Dobré rodinné tradice Činnost, která vznikla v roce 1991 díky vůli Marka Perra a jeho rodiny, znovuobjevila a ocenila recepty babičky Lucie, která již na začátku století pekla a prodávala na trzích v Piemontu lahodné sladkosti a vynikající „Paste di Meliga“. Malá cukrářská dílna je dnes závodem o rozloze více než 2000 metrů čtverečních s nejmodernějšími technologiemi, které i nadále zachovávají tradiční charakter výrobku a vynikající kvalitativní úrovně.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play