Španělsko, Manlleu-Barcelona
... odstranění škůdců. Odstranění hmyzu a parazitů pomocí tepla závisí na velikosti místnosti, izolaci a okolní teplotě. Proto je nutné ohřev individuálně přizpůsobit, aby bylo možné trvale dosáhnout požadované teploty po potřebnou dobu. Oblasti použití jsou velmi rozmanité, mezi které patří: Procesy sušení při nízké a vysoké teplotě, dehydratace potravin, sušení čalounění, sušení na stavbách, kontrola škůdců atd.
Portfolio (149)
Itálie, Ripalimosani
...Naše profesionální sušičky jsou navrženy tak, aby poskytovaly vynikající výkon při dehydrataci široké škály potravin. Stroj je vybaven nerezovou komorou na zpracování s křídlovými dveřmi, což zajišťuje robustnost a snadné použití. Vzduch, který vstupuje, je nejprve zpracován prostřednictvím filtračního procesu, dehydratace a, pokud je to nutné, ohřevu. Následně je zpracovaný vzduch nasměrován do...
Portfolio (6)
Tunisko, Tunis
...Fólie čerstvosti Stark, dostupná v rolích od 8 M do 100 M podle potřeby Fólie čerstvosti Stark je ideální pro uchování čerstvosti potravin a zároveň zabraňuje jejich vysychání. Je pružná a odolná i během přepravy, fólie čerstvosti nepřenáší pachy v lednici a umožňuje potravinám dýchat díky své hladké a nelepivé vnitřní straně, která dokonale obaluje jídlo. Je vhodná pro tučné potraviny (maso, ryby, sýr…) a maximálně je chrání, a především neobsahuje bisfenol. I zabalené můžete potraviny chladit, mrazit a ohřívat v mikrovlnné troubě. Kategorie: Balení potravin...
Portfolio (130)
Francie, Paris
... ingrediencemi nebo jsou alergičtí. Ideální pro trénink nebo kdykoliv jindy, váš cenný čtyřnohý přítel si tyto výživné a chutné jahodové svačiny zamiluje. Lahodné a křupavé, naše pamlsky jsou vyrobeny z pravého ovoce a jsou naprosto zdravé! Zpracování lyofilizací Lyofilizace je proces dehydratace zmražených potravin pod vakuem, aby se obsah vody převedl přímo ze pevného stavu do plynného stavu, aniž by...
Portfolio (115)
... atd., vzniká velké množství "akrylamidu", což je chemická látka, která se v experimentu na zvířatech ukázala mít nepříznivé účinky na lidi. Smažení prováděné pod vakuem umožňuje výrazně sníženou smažící teplotu 90 až 110 °C. Ve vakuovém stavu se snižuje bod varu vody a olej se používá jako teplonosná kapalina, aby umožnil odpaření obsahu vody ze suroviny, čímž se dosáhne cíle smažení a dehydratace a textura potravin se stává křupavou.
Portfolio (50)
Francie, Rueil-Malmaison
... tun/hod: Příjem a zásobování linky, čištění, mytí, třídění, kalibrace, odstopkování, odřezávání, řezání, doprava a přenosy. Kontinuální tepelné zpracování: blanšírování, chlazení, rehydratace, dehydratace, sušení. Neustále inovujeme a zlepšujeme naše stroje, abychom splnili vaše požadavky: Provádíme studie návrhu a umístění, detailní studie, řízení projektů, vedení instalačních a montážních prací...
Portfolio (159)
Francie, Bayonne
Dehydratace potravin je nejstarší známou metodou konzervace. Naši nejstarší předci používali tento postup k efektivnímu zachování všech energetických a výživových hodnot. Ale dnes, díky nové technologii, už není potřeba slunce pro přirozenou dehydrataci! Protože je pro nás zásadní nabídnout vám kvalitní produkty pro dokonalý výsledek, ať už pro vaše koktejly nebo kulinářské přípravy, zvolili jsme...
Francie, Tremblay Les Villages
... o 90 % během 24 hodin enzymatickou cestou, proto je normální uvažovat o vybavení digestořem, který umožňuje snížit jejich objem, náklady na dopravu a náklady na zpracování.“ Digestoř Vertcox je zařízení pro trávení bez odtoku vody (na rozdíl od některých technologií dehydratace).
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play