Francie, Bassens
...Bílý cukr z řepy Icumsa 45/60/104 je nezbytnou složkou pro mnoho kulinářských a průmyslových aplikací. Tento rafinovaný cukr je ideální pro cukrovinky, pečivo a nápoje, poskytující čistou a stálou sladkost. Balený v 50 kg PP pytlích, je připraven k expedici do obchodů a výrobců potravin. Tento cukr je pečlivě rafinován, aby zaručil vysokou kvalitu a výjimečnou čistotu. Je k dispozici v maloobchodním balení na vyžádání, což ho činí ideálním pro malé podniky i velké průmysly. Ať už jste profesionální pekař nebo výrobce nápojů, tento bílý cukr z řepy je spolehlivou volbou pro vaše potřeby cukru.
Francie, Ingwiller
...HYDRAULIKA S PÁSOVÝM VYKLÁDÁNÍM Jedná se o kombinovaný dvouřadý sklízeč, který provádí jak řezání vrcholků, vytrhávání, čištění a vykládání cukrové řepy.
Portfolio (48)
...Nechte se okouzlit slunečnou jemností našeho Sucre Abricot od Yaya Sucres et Sels. Tento aromatizovaný cukr zachycuje veškerou sladkou a šťavnatou chuť zralých meruněk, což přináší ovocný a lahodně gurmánský chuťový zážitek. Ingredience Kvality : Cukr z Francouzské Řepy Nezpracovaný : Kvalitní sladká základna pro autentickou jemnost. Přírodní Aroma Meruňky : Ovocné a intenzivní aroma, které...
Portfolio (200)
...Bílý krystalový cukr se získává z cukrové řepy. Proces začíná extrakcí sladkého džusu, který je poté čištěn, koncentrován a krystalizován. To umožňuje získat pravidelné a lesklé cukrové krystaly. Cukr, rafinovaný k odstranění nečistot, má jasně bílou barvu a čistou chuť, bez dozvuku. Jeho křupavá textura a krystaly střední až velké velikosti z něj činí vybranou ingredienci. Původ: Ukrajina. Balení: Sáčky: 1 kg a 2 kg / kraftové pytle: 5 kg, 10 kg, 25 kg / polyethylenové pytle: 40 kg a 50 kg. Paletizace: 750 kg až 1000 kg.
Portfolio (44)
Francie, Clichy
...Bílý cukr je krystalizovaný a čištěný sladidlo získané z cukrové třtiny nebo cukrové řepy. Je to nejběžněji používaný typ cukru v domácnostech a potravinářském průmyslu k oslazení a konzervaci potravin a nápojů. Chemicky je bílý cukr složen převážně ze sacharózy.
Odpovídající produkty
Bílý cukr
Bílý cukr
Další produkty
Loupané kešu ořechy
Loupané kešu ořechy
Portfolio (17)
... celkové hmotnosti kořene cukrové řepy; nicméně v závislosti na podmínkách pěstování a pěstitele se obsah cukru může pohybovat od 12 % do více než 20 %. Cukrová řepa roste pouze v mírných oblastech, na rozdíl od cukrové třtiny, která roste výhradně v tropických a subtropických oblastech. Řepa, na rozdíl od cukrové třtiny, roste pod zemí.
Portfolio (10)
Francie, Toulon
... certifikován jako bio COSMOS Organic a snadno klouže po vašich vlasech. S jeho citrusovými a bazalkovými tóny je to skutečná radost pod sprchou a pocit, že po ní vycházíte od kadeřníka! Doprovází vás po dobu 7 měsíců při dvou použitích týdně. Složení Kondicionér na vlasy (Archidyl/behenyl betainate esylate (a) arachidyl/behenyl alcohol) je 100% biosurový, vyrobený z cukrové řepy a řepky a vyrobený ve Francii.
Portfolio (191)
Francie, Reignac
...Nutrimel je melasa z cukrové řepy, aktivovaná speciálním procesem. Vysoká energetická hodnota NUTRIMEL® zajišťuje dobrou výživu půdy a rostlin. NUTRIMEL® zajišťuje fragmentovanou výživu v nízkých dávkách po celou vegetační dobu. Je to ideální palivo pro bakterie. Doporučuje se aplikace každých 15 dní, což má následující účinky: - zvyšuje rozvoj kořenového systému. - aktivuje mikrobiální flóru a množení mikroorganismů. - snižuje nepříjemné zápachy. Vysoký obsah cukrů v NUTRIMEL® umožňuje významně zvýšit vitalitu rostliny a účinně snížit napadení škůdci.
Portfolio (8)
Francie, Villarembert
... aromat: fialka, malina, borůvka, broskev/verveina, génépi - esenciálního oleje: Larix - nebo dokonce: Med z hor Savojských od místního včelaře Všechny bonbóny jsou vyrobeny z francouzského cukru pocházejícího z francouzské cukrové řepy. Všechny naše cukrovinky jsou vyráběny ručně a jsou baleny vaším řemeslným cukrářem. S bonbóny z confiserie Spagnolo se vrátíte do dětství! La...
Portfolio (8)
Francie, Domont
... cukrové třtiny), ekologický a sladidla s různými baleními (tyčinky, sáčky, kelímky) a možnými gramážemi (od 2 do 10 gramů podle balení). Možnost personalizace všech jednotlivých obalů s logem a dalšími specifikacemi vaší značky. Kontaktujte nás pro získání vaší individuální nabídky. LE PETIT PAUL je registrovaná značka u INPI a vlastnictví společnosti TOMA IMPEX.
SAINT LOUIS SUCRE je specialistou na sladkou chuť a členem skupiny Südzucker, největšího evropského výrobce cukru. SAINT LOUIS SUCRE vyrábí a prodává své cukry z řepy a cukrové třtiny pro spotřebitele, průmyslové podniky a gastronomii, a to ve Francii, Evropě a po celém světě. Společnost je na těchto trzích přítomna s značkami Saint Louis a Tutti Free, Saint Louis Sucre nabízí produkty pro...
Francie, Cestas
...SUCRE DISTRIBUTION se specializuje na import a obchod se cukry a nabízí kompletní sortiment suchých cukrů vyrobených z cukrové třtiny a řepy. Také prodává "speciální" cukry, jako je moučkový cukr nebo krystalový cukr, stejně jako cukry pocházející z ekologického zemědělství a spravedlivého obchodu. Sortiment je přizpůsoben potřebám potravinářských podniků a řemeslníků v oblastech, jako je cukrářství, cukrovinky, lihoviny a mnoha dalších.
Francie, Lille
... vyrábí a prodává v Evropě a na mezinárodní úrovni cukr z řepy a cukrové třtiny určený pro potravinářský a farmaceutický průmysl a pro širokou veřejnost. Distribuuje cukr určený pro širokou veřejnost prostřednictvím svých historických a spotřebiteli uznávaných značek: Béghin Say, La Perruche, Blonvilliers a Ligne Sucre a Stévia ve Francii, Guarani v Brazílii, TTD v ČR nebo Bourbon na Réunionu...
Francie, Golancourt
Společnost ROPA FRANCE se specializuje na prodej a opravy zemědělských a hydraulických strojů. Společnost ROPA v Sittelsdorfu v posledních letech vybudovala významný výrobní závod na výrobu strojů pro sklizeň cukrové řepy. Stroje ROPA mají celosvětový úspěch. V ROPA v Sittelsdorfu je zaměstnáno přibližně 190 lidí, z toho 20 učňů. V posledních letech bylo vynaloženo mnoho energie a kapitálu na rozvoj závodu v Sittelsdorfu. Vzhledem k rostoucí poptávce po kvalitních strojích ROPA byly postaveny nové výrobní haly pro výrobu, výzkum a vývoj.
SUCOSA se specializuje na tisk, balení a distribuci cukru z řepy a cukrové třtiny v dávkách (sáčky, tyčinky a různé další formáty) a také na další práškové produkty (sůl, pepř) a personalizované osvěžující ubrousky. Disponujeme výrobní kapacitou 6 000 000 jednotek měsíčně na formát.
Francie, Saint-Pierre
...stroje pro sklizeň kořenových plodin a hlíz a zemědělské stroje pro odřezávání cukrové řepy. Pro zpracování půdy nabízí: rotavátor, variosem, croskillettes, croskillette nesená 4, croskillette tlačená vpředu, croskills tlačené vpředu, nesené brány, nosič nářadí, nosič nářadí 4m skládací nebo také croskills polo-nesené.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play