...mohou sušené hrozny doplnit maso, jako je kuřecí nebo kachní. Můžete je také přidat do svých salátů. Můžete je posypat na čerstvý kozí sýr pro dokonalou kombinaci. Najděte naše zelené hrozny, které jsou přirozeně méně sladké, zde. Nápady na recepty: Čerstvý kozí sýr s hrozny, pečivo s hrozny, kouglof, korpus s hrozny, rýže s mlékem a hrozny, KARTON: 10Kg...
Portfolio (45)
... sklízena v solných pánvích Île de Ré. Armagnac: Tento slavný destilát z jihozápadu Francie přináší dřevitou notu a výjimečnou aromatickou hloubku. Pražené piniové oříšky: Tyto piniové oříšky, pečlivě vybírané a pražené, dodávají křupavou chuť a jemné oříškové aroma. Použití: Sel Gascon je ideální pro elegantní a chutné vylepšení vašich pokrmů: Maso: Posypte na grilovaný steak, kachní prsa nebo jehněčí kotlety pro zvýraznění chutí. Reference:SELGASCON...
Portfolio (200)
Francie, Castelnaudary
...Kachní stehna konzervovaná ve vlastní šťávě, sůl. Maso původ z Francie. RADY ŠÉFKUCHAŘE: Otevřete plechovku a dejte ji do vodní lázně, aby se tuk rozpustil. Grilujte stehna v troubě nebo na pánvi a podávejte s houbami nebo bramborami osmaženými na tuku. Konzervované maso je pokrm z jihozápadu! Dobře ugrilované kachní stehno v troubě se stává krásně křupavým. Je to vysoká gastronomie na dosah každého z nás. Pro tento konfit nechávám speciálně chovat kachny panem Martym v Plaigne, malebné vesničce ztracené v kopcích kolem Castelnaudary.
Portfolio (37)
Francie, Objat
...Objevte naši řadu foie gras s pepři z celého světa. Celý kachní foie gras s pepřem timut (původ Nepál, kyselé tóny), kachní foie gras s madagaskarským pepřem (silný divoký pepř), husí foie gras s pepřem Sarawak (pepř z Malajsie).
Portfolio (7)
Francie, Auros
... kachny s pomerančem, terinu z králíka s citronovým tymiánem, venkovskou terinu s kaštany, rillette z čisté kachny a kachní škvarky. Další produkty v této kategorii Neváhejte nás požádat o náš katalog a ceny.
Portfolio (31)
Francie, Mietesheim
...Fondez pro kyselou stránku této hořčice s medem. Krémová a jemně sladká, hořčice s medem zjemňuje vaše každodenní pokrmy. Natřete ji na maso, kachní prsa, dušená jídla, pečeně, připravte z ní zálivku a vychutnejte si ji v sendvičích. Ingredience: Voda, hořčičná semena, ocet, květový med 5%, alkoholový ocet, bylinný extrakt, jablečný extrakt, sůl, koření, přírodní aroma, konzervanty: sodná sůl bisulfitu, draselná sůl bisulfitu. Dostupné také v kbelíku o hmotnosti 1,1 kg.
Portfolio (80)
Francie, Pantin
... zároveň velmi elegantní a chutné. 80% Merlot. 20% Cabernet Sauvignon. Velmi krásná purpurová barva. Komplexní vůně se projevuje tóny kandovaných červených plodů, koření, kokosu a vanilky. Dřevo je jemně integrované a lákavé. V ústech se tento ročník projevuje jemnými tříslovinami, dlouhou a delikátní strukturou, která nechává přetrvávat komplexní ovocné tóny třešní, vanilky a kakaa. Foto není závazné - Může být účtován poplatek za balení - kontaktujte nás Doporučení k jídlu a vínu: - Aperitiv - Kachní prsa - Maso v...
Portfolio (102)
Francie, Auxerre
... královský způsob, kachní parmentier, pečený hovězí steak v kůře, čokoládová fondue Balení Cena za kus, prodáváno po kartonech po 6 lahvích, můžete kombinovat s ostatními cuvée z našeho vinařství, doprava zdarma. Rada enologa: podávejte mezi 16 a 18°C Domaine: Domaine Brunely Appellation: Gigondas Pěstování: Vysoká environmentální hodnota Label: Kontrolovaná označení původu...
Portfolio (190)
Francie, Rungis Cedex
... EUROVOLAILLES žádná tajemství, které nabízí kvalitní foie gras. U EUROVOLAILLES je kvalita na prvním místě s velmi širokým sortimentem a mnoha referencemi: farmářská drůbež a kusy Label Rouge z Západu a Orléanais, perličky a kusy z Landes nebo Normandie, kachní prsa z Gers, kachny z Loué nebo dokonce holubi na dušené nebo imperiální. Nezapomínáme na některé speciality, které odlišují společnost, jako je kozle, jehněčí mléko Label Rouge. Tradiční a starobylé řemeslo pro suché peří na capon. Možnost dodání.
Portfolio (24)
... Cahors, abychom je začlenili do našich příprav). Nabízíme kachní maso ve formě konfitovaných stehen, žaludků, sušených prsou solí z Guérande nebo foie gras, konfitovaných a/nebo sušených klobás, plněných žaludků a mnoho dalších lahůdek k ochutnání... Každý rok jsme oceněni již 5 let v rámci Všeobecné zemědělské soutěže v Paříži (zlaté a stříbrné medaile). Kromě toho dbáme na kvalitu našich...
... -> Pekařství: autonomní stroj na potahování vejcem -> Hotová jídla/Maso: Nepřetržitý vařič 500 kg/h -> Suroviny: Nepřetržitý vařič těstovin, rýže 2,5 t/h -> Kachní maso/Drůbež: Proces trhání stehen, křídel, krků 500 kg/h -> Proces zpracování aromatických bylin (bazalka, máta, petržel) pomocí aerosérace. 1,5 t/h -> Maso: Chladicí zařízení na maso 500 kg/h -> Transitní zařízení pro balení mražené zeleniny (60 oktobin (1,3 t)/h -> Odstraňovač nečistot a odpeckovač mražené zeleniny a ovoce...
Portfolio (2)
Francie, Caylus
Od roku 1896 uplynulo 121 let a know-how společnosti Conserves d’Autrefois se stále obohacuje. 121 let, co vykonáváme naše řemeslo s vášní, precizností a kreativitou… Naše kulinářské dědictví, bohaté, vycházející z mnoha receptů, které naši kuchaři vypracovali během všech těchto desetiletí, nám dnes poskytuje cenné know-how vyplývající z tohoto dědictví. Nachází se v srdci Quercy Conserves d’Au...
... a delikates pro profesionály. Dům MASSE je především vášní pro kvalitní produkty, jako je uzený losos, kaviár, maso (selátko, bezkostní hřbet selátka, bezkostní stehno selátka, hřbet selátka s kostí, zadní koleno selátka s kostí, ale také vnitřnosti jako ledviny telecí a srdíčka telecí, hovězí / jehněčí. A nabídka kusového masa a podrobnějších označení v regionu, drůbež a zvěřina, uzeniny, houby a ravioly, korýši, mořské plody a šneci, oleje a octy a delikatesy.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play