Francie, Camphin En Carembault
...Důstojný nástupce našeho starého Černého čokolády Pro tento přepracovaný recept jsme se rozhodli zaoblit hrany. Konec tvrdosti čistého kakaa s více než 20 % bez ničeho, co by to zjemnilo, nyní přichází na řadu skutečná gurmánská degustace: ta pravá horká čokoláda. Abychom zachovali všechny charakteristické chutě, které tvoří tuto lahodnou směs, museli jsme inovovat a přidat ingredience, které...
Portfolio (47)
Založena v roce 1986, VIJAYA® je francouzská značka. Naše rodinná firma, která je průkopníkem v oblasti bio, se specializuje na dovoz a distribuci bio sušeného ovoce. Vijaya vybírá odrůdy a velikosti s nejbohatší chutí, což dodává šťavnatému ovoci jedinečnou měkkost. Díky více než 35 letům trvalých vztahů se svými producenty a partnery, Vijaya nabízí produkty s konstantní kvalitou a zakotvuje svůj...
Portfolio (123)
Francie, Rungis
Specialista na sušené ovoce od roku 1982, naše společnost PALIMEX dováží, zpracovává a balí sušené ovoce té nejlepší kvality v naší výrobně, která se nachází na MIN v Rungis. ▶ Naše výrobna na MIN v Rungis - Jsme tu pro vás, k vašim službám! V roce 2020 jsme vyvinuli specifické pražení sušeného ovoce a proces ochucování. Ovládání, kvalita a inovace jsou výhody, které nás odlišují. Naše specifi...
Portfolio (249)
Francie, Malataverne
...Mléčná čokoláda je čokoláda, která obvykle obsahuje mezi 25 % a 40 % kakaa a kakaového másla, mléko obvykle ve formě sušeného mléka, a také cukr. Mléčná čokoláda byla vynalezena v roce 1875 Danielem Peterem ve Vevey ve Švýcarsku. Jak se čokoláda vyrábí? Extrahuje se máslo, které je dezodorováno a nalito do forem, a zbytek, který je rozdrcen na kakaový prášek. Kaková hmota a kakaové máslo získané lisováním se smíchají a vzniká čokoláda. Pro hořkou čokoládu se přidává cukr; poté se přidává kakaový prášek pro mléčnou čokoládu.
Portfolio (188)
Francie, Charmes
Les Fées Mères je výrobce ručně vyráběných gurmánských svíček! Jsme hrdí na to, že vám nabízíme kvalitní svíčky, které jsou vyráběny ručně ve Francii z místního rostlinného vosku. Naše společnost se specializuje na gurmánské svíčky, s jedinečnými vůněmi a designy, které probudí vaše smysly a vytvoří útulnou atmosféru v jakékoli místnosti. Máme profesionální klientelu, které prodáváme naše svíčky ...
Portfolio (20)
Francie, Paris
... výtvorům výjimečný nádech. Pro uchování ji umístěte do vzduchotěsné nádoby do přihrádky na ovoce a zeleninu ve vaší lednici. Nechte ji několik minut při pokojové teplotě, aby se vrátila k svým aromatickým a vizuálním kvalitám. Vzhled: Lusk je mastný, olejnatý, lesklý, pružný. Aroma a chuť: Čokoládová vanilka, intenzivní a ovocná. Použití: V nálevu, smetana, pečivo, zmrzlina, jogurt, čokoláda, slané a sladké recepty.
Portfolio (8)
Francie, Livry Gargan
...Pudink (Čokoláda) Kód produktu: 8101 Značka: Vesce Čistá hmotnost: 100g...
Portfolio (46)
Francie, Biguglia
...Kaštan / Mléčná Čokoláda / Lískové Ořechy Sušenky Stav: Nové Složení: Mouka, kaštanová mouka, hnědý cukr, sůl, čerstvé máslo, korsické lískové ořechy Obsah: 220 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, Talant
... výrobky (včetně LAKTÓZY), SOJA a výrobky ze sóji. Možné stopy: lepek, vejce, arašídy a ořechy, sezam, oxid siřičitý a siřičitany. Doporučení k použití: Hněťte těsto, aby se stalo tvárným, poté formujte a ihned vyjměte. Plastická čokoláda ztvrdne po 24 hodinách. Pozor, čokoládové těsto nesnáší teplo, které je roztaví a dodá mu lesk. Balení: Sklenice 500g modelovací čokolády Ivoire. Reference: D30.2 Rozměry: 500 g HmotnostCena: 0.5...
Portfolio (192)
Francie, Poitiers
...Černý balzám z Rigy – Čokoláda a Máta nabízí krásnou rovnováhu mezi hořkostí originálu a sladkostí čokolády. Máta dodává příjemný pocit svěžesti.
Portfolio (195)
Francie, Objat
...Ingredience: Mléčná čokoláda 35% Původ mimo EU (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakao, emulgátor: řepkový lecitin, vanilka bourbon v lusku). Nutriční hodnoty na 100g: Energie 2402 kJ / 577 kcal, tuky 39g, z toho nasycené mastné kyseliny 24g, sacharidy 50g, z toho cukry 50g, bílkoviny 6.4g, sůl 0.09g.
Portfolio (109)
Francie, Pontault-Combault
Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je společnost specializující se na distribuci exotických potravin, která působí jako dovozce a velkoobchod s čerstvými a suchými potravinami. Fry's France - CAZAL S.A - KaliDago je distributor čerstvých, suchých, vakuově balených a mražených potravin. Prodáváme potraviny pro profesionály "restaurace, firmy, jídelny, ale také rychlé občerstvení". Jsme prodejci...
Portfolio (9)
Francie, Furiani
...Složení čokoláda 36% (cukr, kakaové máslo, plnotučné mléko v prášku, kakaová hmota, emulgátor sójový lecitin, přírodní vanilková aroma) Reference: CORSE3DL...
Portfolio (97)
Francie, Brive La Gaillarde
...Hořká čokoláda s malinami. Chuť je jemně kyselá díky mnoha malinám z našich Limousinských plat. Hořká čokoláda 63 % (kakao, cukr, kakaové máslo, emulgátor: řepkový lecitin, vanilka bourbon v lusku), sušené maliny 17 %. 100 g, trvanlivost 1 rok.
Portfolio (71)
Francie, Appietto
Biscuiterie d'Afa je rodinná firma, specializující se na výrobu tradičních korsických sušenek. Biscuiterie d’Afa, s bohatými zkušenostmi, uznávaným know-how a moderním a výkonným výrobním zařízením, se stala lídrem ve svém oboru. Každý den zásobuje své zákazníky po celém ostrově a vyváží své produkty na pevninskou část i do zahraničí. Dnes nabízí širokou škálu sušenek: Canistrelli, speciality z ...
Portfolio (118)
Francie, Condom
...Premier nez velmi ovocný: nacházíme aroma dobře zralé hrušky s lahodným základem hrušky belle-hélène. Čokoláda zůstává na jazyku. Je to jak aperitiv, tak dezertní víno, podávané s kopečkem zmrzliny nebo jiným dezertem s hruškou. Také nazýváno "Galipette" s hruškami a čokoládou. HMOTNOST: 1,4 kg LAHEV: Lahev 75cl SKU: BGPOCHASAC075...
Portfolio (66)
Francie, Cleron
...Čokoláda Toblerone nabízí krémovou švýcarskou mléčnou čokoládu s lahodným nugátem z medu a mandlí. Byly vytvořeny ve Švýcarsku v roce 1908 Theodorem Toblerem, jedinečné trojúhelníky lahodné mléčné čokolády jsou ideální k darování nebo sdílení s rodinou a přáteli. Toblerone je slovní hříčka mezi příjmením zakladatele, Tobler, a italským slovem pro nugát z medu a mandlí, Torrone, a jedinečný tvar je inspirován horskou vlastí Toblera, zejména Matterhornem. Švýcarská mléčná čokoláda Nugát Med & Mandle Vhodné pro vegetariány 750g...
Portfolio (10)
Francie, Olivet
...Reference 9990000014781 Tyto paletky hořké čokolády s 74 % kakaa jsou ideální pro přípravu vašich dezertů. Tato silná hořká čokoláda s minimálně 74 % kakaa je chutná a snadno se dávkuje a váží díky své prezentaci ve formě paletek. Bude perfektní pro přípravu vašich dezertů a dortů, které vyžadují vysoký obsah čokolády (fondán, krém…) Tipy na degustaci Čokoláda na potahování pro cukrářství. Skladujte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem. Složení Cukr z cukrové třtiny*, kakaová hmota*, kakaové máslo* *pocházející z ekologického zemědělství...
Portfolio (114)
Francie, Poiroux
Naše oblast se nachází v bohaté a zachovalé přírodě, nedaleko Sables d'Olonne. Jeden z klenotů regionu, pláž du Veillon, se nachází pouhých 10 km od nás. Tato pláž je skutečným přírodním skvostem, který získal řadu ocenění, včetně prestižního Natura 2000. Je lemována mořským ramenem, které se táhne až k ústavu na chov ústřic v Guittière, a je obklopena písečnými dunami, borovými lesy a slanými ml...
Portfolio (93)
Francie, Bordeaux
Breet Show je francouzská společnost specializující se na import-export již více než sedm let, která nabízí na míru šité řešení díky mezinárodní síti agentů továren. Naše odbornost se převážně zaměřuje na potravinářský sektor, se zvláštním důrazem na produkty jako je olivový olej a kakaový prášek. Zaručujeme našim klientům kvalitní zboží, přičemž zůstáváme flexibilní, abychom vyhověli jakémukoli...
Portfolio (2)
Francie, Rungis
Puratos je mezinárodní skupina, která má velkou odbornost v oblastech pekařství, cukrářství a čokoládového průmyslu. Jedním z největších velkoobchodníků s cukrářskými výrobky Naše hlavní produkty jsou: mouky, směsné mouky, kvásky, droždí, zlepšovače, plánovací řešení. Jsme také jedním z největších velkoobchodníků s pekařskými výrobky. Naše hlavní produkty: náplně, polevy, pralinky, potravinové ...
Portfolio (1)
Francie, Paris
...Kukuřičné cereálie, mandle, lískové ořechy, chia, dýně, slunečnice, sezam, kokosový olej, agávový sirup, hořká čokoláda. Bez rafinovaného cukru a bohaté na vlákninu Alergeny: sezam, ořechy, možné stopy lepku. Skladujte na suchém místě. Na 100g: KCAL: 450 Tuky: 19g Sacharidy: 64g Vláknina: 4,9g Bílkoviny: 7,2g DETAILY PRODUKTU Ekologický papírový sáček Balení 250G Obsahuje: semena chia, mandle, lískové ořechy, semena slunečnice, semena dýně, ořechy, sezam, lněná semena, hořká čokoláda, kukuřičné lupínky, kokosový olej, agávový sirup SKU:366615376135191...
Portfolio (27)
Francie, Peyruis
...POULE GOUTTE NOVÝ PROFESIONÁLNÍ KATALOG 2016-17 70 197 - POULE GOUTTE - TMAVÁ ČOKOLÁDA - 15 CM 70 197 L - POULE GOUTTE - MLÉČNÁ ČOKOLÁDA - 15 CM...
Portfolio (51)
Francie, Saint Etienne
...Pravidelně rozšiřujeme náš katalog o nové předměty a komunikační materiály. Zveme vás, abyste objevili naše lahodné personalizované čokolády. Černé čokolády, bílé čokolády, mléčné nebo pralinky, shromáždili jsme paletu jedinečných chutí, které vás okouzlí, s pečlivě vybranými surovinami (čokoláda 100 % máslo z kakaa). Od 80 dárkových balení nebo 1800 jednotlivě balených kusů, Levet communication vám nabízí rafinovaný firemní dárek tím, že vytvoří personalizovanou čokoládu.
Portfolio (9)
Francie, Montagny
Od roku 2016 se společnost oMark. specializuje na poradenství a návrh ekologicky odpovědných předmětů a etických textilních kolekcí. Objevíte dynamický tým nadšenců s různými citlivostmi! Odborníci na kreativitu jsou k dispozici, aby splnili všechny vaše potřeby v oblasti komunikace prostřednictvím odpovědných předmětů. oMark. vám nabízí své dovednosti, znalosti trhu a veškerou svou kreativitu, a...
Portfolio (53)
Francie, Tilloy Lez Cambrai
... aditiv. Tyto čokolády jsou vyráběny ručně. Složení: Hořká čokoláda 73% kakaa: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma. Mléčná čokoláda 33% kakaa: cukr, prášek z CELÉHO MLÉKA, kakaové máslo, kakaová hmota, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma. Bílá čokoláda 31% kakaa: cukr, kakaové máslo, prášek z CELÉHO MLÉKA, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilková aroma.
Portfolio (9)
Francie, Etaples
...Naše pomazánka je výsledkem kombinace čokolády s obsahem 55 % kakaa a lahodného praliné z mandlí a lískových oříšků. Od snídaně přes svačinu až po vaši ranní pochoutku, naše pomazánka vás už nikdy neopustí! Ingredience: mandle, lískové oříšky, cukr, čokoláda 55 %...
Portfolio (13)
Francie, Roye
Od roku 2021 se společnost COCOON CBD specializuje na biologické produkty na bázi CBD. CBD (kanabidiol) je molekula patřící do rodiny kanabinoidů. Jedná se o aktivní látku vyvinutou v rostlině konopí a přirozeně koncentrovanou v jejích květech, podobně jako její příbuzný THC. Na rozdíl od toho, CBD není psychotropní ani psychoaktivní a má mnoho přínosů pro organismus. Konzumace CBD může probíhat ...
Portfolio (88)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play