Francie, Saint-Fraimbault
...přetvořte své klasiky tím, že tento sirup začleníte do svých nejlepších dezertů: rýže v mléce, krémy, panna cotta... vše je dovoleno! A pro zvědavé labužníky... použijte k oslazení vašeho tvarohu! Složení: Infuze sena (voda, seno), cukr, citronová šťáva z koncentrátu.
Portfolio (15)
...Appellation Française Muscat Ottonel B Utilizace Odrůda hroznů pro výrobu vína Fenologie Doba rašení: 6 dní po Chasselas. Doba zralosti: 1. doba, jako Chasselas. Technologický potenciál Hrozny jsou malé až střední a bobule jsou střední až velké. Tato odrůda má dobrý potenciál pro cukr a umožňuje výrobu suchých nebo aromatických sladkých vín. Kultivační a agronomické schopnosti Muscat Ottonel B je...
Portfolio (71)
...Tento čatní, s jeho charakteristickou chutí zázvoru, vylepší vaše chutné maso jako kachna nebo jehněčí. Složení: Sušené meruňky - Rozinky - Růžová cibule - Kandovaný zázvor - Kardamom - Hvězdicový anýz - Skořice - Hnědý cukr...
Portfolio (10)
... 10% koncentrací. Preferujte naše gumídky, pokud hledáte snadný a rychlý způsob konzumace CBD, nebo pokud nemáte rádi chuť konopí či texturu sublingválních olejů. Kdy používat naše CBD Very Happy Gummies? Naše gumídky CBD Full Spectrum mají analgetické a relaxační vlastnosti. Mohou být účinné při boji proti úzkosti a depresi, stejně jako při podpoře a zlepšení kvality spánku. Typ spotřebního zboží: Bonbóny...
Portfolio (20)
Francie, Saint-Jean-Pla-De-Corts
...Konfitura z malin "Casa Alonso", bez přidaného cukru Ingredience: Maliny 65% Maltitol* 35% Připraveno s 65% čerstvého ovoce na 100g Bez konzervantů, bez barviv, bez lepku *Maltitol je veřejnosti málo známý. Používá se jako náhrada cukru. Je extrahován z pšeničného nebo kukuřičného cukru. Má zhruba poloviční kalorickou hodnotu než cukr, ale sladivost je přibližně stejná. Maltitol je vhodný pro diabetiky, protože neovlivňuje hladinu cukru v krvi. Je extrahován z obilovin, ale neobsahuje lepek. Sklenice 280g...
Portfolio (198)
... papilles par son profil riche et fruité.":"Džem z černého rybízu a ostružin je lahodná kombinace, která potěší chuťové pohárky svým bohatým a ovocným profilem.","Sel 0.01 g":"Sůl 0,01 g","Energie 948/223 kJ kcal":"Energie 948/223 kJ kcal","Cassis, mûre, sucre, jus de citron, gélifiant: pectines de pomme.":"Černý rybíz, ostružina, cukr, citronová šťáva, zahušťovadlo: jablečné pektiny.","Valeurs...
Portfolio (46)
Francie, Guer
...Conceptogram vyvíjí ve své řadě strojů pro vážení dávkování poloautomatický balicí stroj, který dokáže dávkovat až 2 kg, zejména jemné a granulované produkty jako jsou koření, bylinky, sůl nebo cukr, kapsle atd. Tento standardní balicí stroj (zde s volitelným vibračním stolem) dávkuje do nádob nebo doypacků, může být upraven na míru podle vašich potřeb. Tento balicí stroj je určen pro malé a...
Portfolio (21)
Francie, Paris
... obsahují gumové bonbóny glukózu, cukr, kyselinu citronovou, kyselinu jablečnou a další ingredience pro zlepšení textury a chuti. Různé chutě: Medvídci jsou k dispozici v několika ovocných příchutích, jako je jablko, citron, pomeranč, malina a kyselá třešeň. Přírodní barvy: Používá přírodní barviva, jako je koncentrát černé mrkve, koncentrát spiruliny a kurkuma. Absence škodlivých aditiv: Neobsahuje chemikálie ani umělá aditiva, což zajišťuje bezpečnou konzumaci. Obsah THC %: 0,00%...
Portfolio (180)
Francie, Cosnes Et Romain
...Lenoir nabízí své know-how transformátorům a producentům potravin. Ať už se jedná o využití magnetismu k odstranění nebo detekci feromagnetických nečistot, jemných či hrubých, máme pro vás řešení v naší nabídce. Zpracováváme kapaliny, pasty a pevné látky, jako jsou například cukr, mouka, hořčice, čokoláda, nápoje, škroby, soda a další prášky. Systémy SGA a SGSA a magnetické nádoby jsou vybaveny...
Portfolio (46)
Francie, Pont-De-Labeaume
...Z vysoce kvalitního šafránu vzniká želé, které překvapí na sýrech. Jako finální úprava na mase, jako je kachní prsa, zvýrazňuje chuť, aniž by ji přehlušilo. Také se hodí k krémovým nebo mléčným dezertům: rýžový koláč, tvaroh… Vizuelně je to velmi krásný produkt, protože stigma zůstávají v želé v suspendovaném stavu. Složení: bio třtinový cukr, citronová šťáva, stigma šafránu, agar-agar. Skladování: 3 roky. Sklenice o objemu 215 g.
Portfolio (28)
...Plněné papriky tuňákem 2,9 kg antipasti z grilované zeleniny region PACA Marseille Francie Plněné papriky tuňákem se podávají buď jako předkrm, nebo jako příloha k jídlu. Ingredience Papriky (38 %), slunečnicový olej (37 %), tuňák (18 %), ocet, sůl, cukr, kapary, extra panenský olivový olej, česnek, petržel, bazalka. Antioxidant kyselina askorbová E300. Regulátor kyselosti kyselina citrónová E330...
Portfolio (145)
Francie, Saint Orens De Gameville
... jsou vláčné koláče, brownies nebo čokoládová pěna, které budou touto výjimečnou čokoládou povýšeny na novou úroveň. Ingredience Kakaové boby, třtinový cukr, kakaové máslo, slunečnicový lecitin. Může obsahovat stopy MLÉKA, MANDLÍ, LÍSKOVÝCH OŘECHŮ, SEZAMU. Obsah kakaa min. 70% Nutriční hodnoty (na 100g) Energie 2421 KJ / 584 Kcal; Tuky 43,2 g z toho nasycené mastné kyseliny 26,61 g, Sacharidy 34,6 g z toho cukry 30 g; Bílkoviny 8,7 g; Sůl <0,01 g Doporučení pro skladování: uchovávejte na chladném a suchém místě 16 - 18°C, chráněno před světlem a vůněmi. Čistá hmotnost: 100g DDM: 12 měsíců...
Portfolio (85)
Francie, Auterive
... chutnou. Známá svou bohatostí na vlákninu, vitamíny A a C a beta-karoteny, tato marmeláda jistě oživí vaše náročné chuťové pohárky s jemnými exotickými a tropickými chutěmi. Celkový obsah ovoce: 56% Složení: Mango, cukr, citronová šťáva, bergamot, zázvor, zahušťovadlo: pektin Skladování: Dva roky před otevřením. Po otevření uchovávejte v chladu a rychle spotřebujte.
Portfolio (9)
Francie, Mietesheim
...Delikátní, jemná a subtilně ochucená, tato hořčice je ideální pro jemné vinaigrety nebo majonézu a jako příloha k bílému masu nebo studeným drůbežím. Obzvlášť chutná s grilovaným vepřovým nebo telecím masem, nebo při deglazování pánve se smetanou, … subtilní ořechová vůně vás stále překvapí. Ingredience: Hořčičná semena, voda, ocet, ořechová pasta (vařené ořechy: 63%, voda, slunečnicový olej, aroma): 5%, sůl, cukr, aroma (ořechy), konzervant: bisulfid sodný Dostupné také v kbelíku o hmotnosti 1,1 kg...
Portfolio (80)
Francie, Huningue
... s hliníkovým pouzdrem a potaženou vidlicí. Údržbový přístroj pro typické aplikace jako jsou obiloviny, mouka, kakao, cukr, krmivo pro zvířata, práškové pigmenty, vápno. Minimální hustota produktu: 10 g/l (8 g/l na vyžádání)...
Portfolio (221)
Francie, Vourles
...Příprava na sušenky a muffiny z hnědé sladové mouky a čokoládových kousků. Malti’mix jsou směsi určené k usnadnění přípravy slaných i sladkých receptů. Jsou 4-v-1, s možností vytvořit dva různé recepty ze stejné směsi, například sušenky nebo muffiny, a přizpůsobit se různým způsobům konzumace, jako je veganská strava. Složení: Pšeničná mouka*, cukr*, čokoládové kousky* (23%), hnědá sladová mouka...
Portfolio (7)
Francie, Nogent-Sur-Marne
...KREA-COGITO nabízí širokou škálu surovin, od ropných produktů jako EN950 10PPM a JET FUEL A1, přes minerály jako zlato a koltan, až po potraviny jako rýže a cukr, a maso jako drůbež. Zavazujeme se poskytovat kvalitní produkty s vysokou dostupností, abychom vyhověli potřebám našich zákazníků.
Portfolio (5)
Francie, Issy-Les-Moulineaux
...Tento lahodný Gewürztraminer Saint-Georges se vyznačuje rovnováhou mezi jemností a chutí. Díky vynikající rovnováze se jeho elegantní aromatika na patře projevuje jemnými tóny liči, meruněk, broskví, jasmínu, růží a koření. Cukr je zde velmi stravitelný a umožní vychutnat si toto víno jako aperitiv, ale také k foie gras, sýrům s modrou plísní nebo jako dezert. Vydejte se na lahodnou exotickou cestu do Alsaska! Objem: 75cl Typ: Polosuché bílé víno Odrůdy: 100% Gewurztraminer Zbytkový cukr: 17g/L AOC: Alsasko Skladování: K pití již nyní a k uchování až do roku 2026 Teplota podávání: 8-10°C...
Portfolio (321)
Francie, Etaples
...To je skutečně naše hlavní myšlenka. Vyvinuli jsme 9 receptů na plněné čokolády, které jsou stejně chutné jako inovativní. Najdete je v našem objevovacím balíčku 9 plněných čokolád! Ingredience: Sušené ovoce, cukr, máslo, smetana, hořká čokoláda, mléčná čokoláda, bílá čokoláda...
Portfolio (13)
Francie, Bohas-Meyriat-Rignat
... čaj „k zbláznění“ nechte louhovat ve vroucí vodě (70-80°C) po dobu 2 až 3 minut. Odstraňte louhované listy. Podle chuti přidejte cukr (nebo med) do ještě teplého nálevu a nechte odpočinout. Jakmile nálev vychladne, uchovávejte v chladu 30/40 minut. Při servírování přidejte pár kostek ledu a případně kousky čerstvého ovoce nebo čerstvé listy máty. Vždy podávejte ledové a nechte se okouzlit! Reference:RECCOMM100...
Portfolio (187)
Francie, Thiais
...Tento stroj je navržen pro vážení, balení do sáčků v sériích a v malých dávkách (tyčinky) volně tekoucích produktů, jako je sůl, cukr, pepř, mletá káva, omáčka atd... Vlastnosti Množství plnění: 1 až 100 g (ml) Kapacita výstupu: 1800 až 7200 jednotek/hodinu Velikosti sáčků: 20 - 200 x 17 - 40 mm (š x v)...
Portfolio (82)
Francie, Auxerre
...":"Fermentace a zrání: fermentace při regulované teplotě a zrání 8 měsíců v nádrži. Zbytkový cukr 85g/l","Simplement fruité et enrobé de sucre. Saveurs longues et persistantes. La bouche est gourmande, jusqu’à des notes d’amandes grillées":"Jednoduše ovocné a obalené cukrem. Dlouhé a přetrvávající chutě. Ústa jsou gurmánská, s náznaky pražených mandlí","Temps de garde":"Doba zrání: Vrchol – vydrží...
Portfolio (190)
Francie, Toulon
... třtinový cukr působí jako skvělý přírodní zvlhčovač a dodává našemu mýdlu krásnou konzistenci. Bio shikakai, -extrakt ze semen pocházejících z akácie „Acacia Concinna“, která se vyskytuje v jihovýchodní Asii-, se tradičně používá v Indii po tisíciletí. Je známý svými úžasnými vlastnostmi pro péči o pleť a vlasy v ájurvédě, umožňuje optimální hygienu celého těla, a to s jemností.
Portfolio (191)
Francie, Lys Haut Layon
...Likérové Doporučení k jídlu a vínu: Perfektně doplní foie gras, podáváme ho s modrými sýry a čokoládovými dezerty. Může být podáván i samostatně jako digestiv. Skleničky s hruškami a foie gras, taštičky s foie gras a čokoládové pěny. Řez: Dvojitý Guyot Nadmořská výška: 100 až 120 m...
Portfolio (43)
Francie, Capdenac Gare
... emocionální nerovnováhou, chutí na cukr nebo krátkodobými obdobími stresu. L-tryptofan: 220 mg Extrakt z Rhodioly: 33 mg Hořčík: 57 mg (15% DDD*) Inositol: 50 mg Zinek: 2 mg (20% DDD*) Chrom: 20 μg (50% DDD*) Vitamín C: 27 mg (33% DDD*) Vitamín B1: 0,37 mg (33% DDD*) Vitamín B2: 0,47 mg (33% DDD*) Niacin (vit. B3): 5,3 mg (33% DDD*) Vitamín B5: 2 mg (33% DDD*)...
Portfolio (151)
Francie, Arles
...Konservy Guintrand Ohřejte naši Středomořskou Fritu v hrnci na mírném ohni a podávejte ji k masu přidáním jejich výpeku. Můžete ji také podávat teplou jako omeletu nebo s vašimi smaženými či grilovanými rybami. Studenou jako předkrm pro zahájení letního jídla. Může také sloužit k přípravě lahodných listových taštiček nazývaných "coka". Ingredience: rajčata (61 %), zelené a červené papriky (25 %), cibule (7 %), slunečnicový olej, modifikovaný kukuřičný škrob, olivový olej (1 %), cukr, sůl, aromata, koření.
Portfolio (142)
Francie, Champier
...Datlová pasta je ideální pro nahrazení cukru ve vašich pečivech nebo pro obohacení vašich müsli. Může být také využita sportovci jako zdravé energetické jídlo při výrobě skvělých cereálních tyčinek. To potěší chuťové pohárky i těch nejnáročnějších gurmánů, a zároveň se postará o jejich zdraví! Je získávána mletím a proséváním sušených a vypeckovaných datlí odrůdy Deglet Nour. Má přirozenou...
Portfolio (13)
Francie, Gennevilliers
...Hladká textura džemu přináší jemnost na jazyk a mírně kyselá chuť plodu baobabu probouzí chuťové pohárky. Tato směs je obzvlášť oblíbená jako sladká příloha (snídaně, pečivo...) nebo slaná (foie gras, sýr...) Jedná se o tradiční řemeslnou výrobu vytvořenou výhradně pro Seneafood. Džemy Seneafood jsou 100% přírodní, bez barviv a konzervantů v souladu s platnou legislativou. Ingredience: Plod baobabu (bouye) 45%, cukr 40%, pektin 15% Dominantní chuť: sladká a hladká Textura: džem s kousky...
Portfolio (9)
... Rostlinný polyethylen má přesně stejné vlastnosti zpracování a recyklace jako klasický polyethylen, je biosurovinový a je recyklovatelný, ale není biologicky odbouratelný. Jeho uhlíková stopa je mnohem lepší než u petrochemického PE, protože během fáze pěstování cukrová třtina absorbuje CO2 = topo trubka rostlinná v souvislosti...
Portfolio (25)
Francie, Marly
...Bougie love parfum barbe a papa Ponořte se do sladkého a dětského světa s "Barbe a Papa". Od prvních okamžiků vás přivítá exploze sladké jahody, která vás zavede k neodolatelnému srdci cukrové vaty, než se závěr přehoupne do teplé noty vanilkového cukru, evokujícího pouť plnou dobrot a radosti. Pyramida vůně Rodina vůní: Gourmand Hlava: Jahoda Srdce: Cukrová vata Základ: Vanilkový cukr Doporučujeme používat naše svíčky jako dekorativní kousky, ale pokud se rozhodnete svíčku zapálit, doporučujeme ji pálit v ohnivzdorné misce. Nikdy nenechávejte zapálenou svíčku bez dozoru.
Portfolio (36)

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play