... veškerým tradičním vybavením. Jako poskytovatel 3D měření již téměř 30 let, SEMATEC SAS dnes zaměstnává 90 pracovníků, má 6 laboratoří a více než 450 klientů. S moderním vybavením a špičkovými technologiemi nabízí SEMATEC SAS své služby v oblasti rozměrového a trojrozměrného měření, tomografie, 3D modelování - 3D skenování, kalibraci, montáž a kontrolní šablony a v řízení E.I (Počáteční Vzorky) a F.A.I (Inspekce Prvního Článku).
Francie, Marcq En Baroeul
S více než 30 lety zkušeností je Euro-Stel rodinná firma s lidským rozměrem a zkušeným dodavatelem v oblasti plasturgie. V Euro-Stel jsou všechny naše díly vyráběny na míru, pro ideální plastifikaci a lepší odolnost proti opotřebení. 90% - Míra přežití vašich dílů plastifikačních jednotek díky našim specifickým opravám. Kontaktujte nás pro vaše potřeby asistence na místě nebo pro rady k optimalizaci výrobních procesů. Pečujte o své plastifikační jednotky a optimalizujte své výrobní kapacity díky důvěryhodnému partnerovi.
Doporučuji služby tohoto mocného muže pro návrat vaší ex. Udělal jsem hodně výzkumu o něm a jeho dílech, a mohu vám říct, že je to jediný, komu jsem nakonec důvěřoval, aby vyřešil můj problém s mým přítelem. Stal se ke mně velmi zamilovaný a doma se ke mně chová docela dobře. Velký médium Zamba, děkuji za vaši pomoc. Jeho oblasti odbornosti: * Očarování lásky pomocí fotografie osoby * Rychlý a efe...
Francie, Oyonnax Cedex
PLASTIPOLIS je jediným kompetenčním centrem věnovaným plastovému průmyslu ve Francii. Bylo zřízeno za účelem usnadnění přístupu k inovacím a poskytování stále větší přidané hodnoty produktům. PLASTIPOLIS také usiluje o zlepšení image sektoru na národní i mezinárodní úrovni. K dnešnímu dni PLASTIPOLIS sdružuje více než 300 členů, z nichž 200 jsou firmy, přičemž 90 % z nich tvoří malé a střední podniky, 50 výzkumných a vzdělávacích center, 30 institucí a 20 veřejných orgánů.
Francie, Bussy-Lettrée-Châlons-En-Cham
...Západ, Střední a Jižní Afrika), -Středního východu (Dubaj, Sarjah, Bahrajn). A mezi regiony v Africe. Operace s letadly Typy letadel & Kapacita nákladu Nákladní letadla: 1 Boeing B767-200 45 tun 1 Boeing B777-200 80 tun 1 Boeing 737 300 - 22 tun 2 SAAB 340 3,5 tuny PAX - letadla: 4 Bombardéry CRJ 90 90 míst 2 SAAB 340 s 30-36 místy 1 Embraer ERJ145 s 50 místy 1 Embraer 120 s 30 místy Základna operací: Paříž-Vatry, Polsko*Dubaj*Lagos*Kinshasa Personalizované a na míru šité cenové nabídky. Letecké zprostředkování, na míru šité pronájmy, údržba letectví.

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play