Člen skupiny Nactarome a značka skupiny Nactis Flavours, Sevarome se specializuje na návrh a výrobu potravinářských aromat, přípravků z ořechů, aromatických ingrediencí, ale také na texturanty, stabilizátory a potravinářské barviva pro gastronomii a potravinářský průmysl v oblasti sladkostí. Sevarome pracuje jak pro oblasti Pekařství-Patisserie, tak pro Cukrářství, Čokoládu, Zmrzlinu a Gastronomii...
ey Surgelés se nachází v Lotu, na okraji silnice číslo 20 a 5 minut od sjezdu z dálnice Cahors Sud. Byla založena v roce 1994 a specializuje se na výrobu mražených syrových cukrovinek. Pravidelně se rozvíjí a v roce 2010 dosáhla obratu 2 miliony eur. Jejími hlavními klienty jsou distributoři mražených produktů na regionální a národní úrovni a několik řetězců velkoobchodu. Společnost investovala v ...
SIPALDIS je společnost specializující se od roku 1995 na výrobu potravinářských obalů. Poskytujeme širokou škálu produktů (pečicí formy, tácky, cukrářské krabice s okénkem, talíře, obaly, atd.) pro průmyslové výrobce nebo řemeslníky, které mohou být přizpůsobeny podle jejich potřeb, a mezi nimi najdete výběr různých materiálů: papír, karton, plast, hliník, dřevo. Pro pekaře a cukráře nabízíme...
... jednotky, zmrazování), hotová jídla (čerstvé, mražené, konzervy, cateringové produkty, uzenářské výrobky), pekárenské a cukrářskévýrobky (průmyslové jednotky na výrobu chleba, pečiva a cukrářských výrobků čerstvých a mražených), vejce (centra na balení vajec, jednotky na výrobu vaječných produktů), logistika (logistické platformy, chladírenské sklady), sila a krmiva pro zvířata (zásobování, sběr, skladování, sušení, krmiva pro dobytek), průmyslová architektura (obchody, kanceláře, průmyslové budovy) ...
Více než 25 let nabízí MARTINE SPECIALITES maloobchodním a restauračním značkám široký výběr cukrářských výrobků přizpůsobených všem požadavkům: od základního cukrářského těsta, které umožní volný průběh jejich kreativnímu duchu, až po upečený koláč, potažený a zdobený, připravený k prodeji. MARTINE SPECIALITES se spojila s DELMOTTE a 3 ABERS pod evropskou vlajkou dezertů. Tyto tři společnosti spo...
Společnost LE PETRIN DU PAPE je především tým profesionálů v oblasti pekařství, který díky špičkovému vybavení dokáže každý den vyprodukovat tisíce chlebů. Tým se skládá z přibližně 100 specialistů, kteří se zaměřují buď na výrobu, nebo na dodávku. Vyrábíme a dodáváme v Toulouse a jeho okolí širokou škálu bílého chleba, venkovského chleba a speciálních chlebů, pečených nebo předpečených. Naše nabí...
Výrobce pečiva pečeného a zmrazeného pro velké a střední prodejny, pro stravování mimo domov, pro pivnice, sendvičárny,... Výrobce zmrazeného pečiva. Výrobce průmyslového pečiva. Výrobce sušenek, muffinů, brownie, chouquette, čokoládových chouquette, makronek, malých koláčků, dortů, čtyřčtvrtek, čokoládových moučníků, madeleinů v zmrazeném balení. Výrobce syrového pečiva nebo pečiva pečeného.