Francie, Rabastens De Bigorre
Pokud jste prodejce, delikatesy, GMS, velkoobchodníci? Neváhejte nás kontaktovat. S více než stoletou zkušeností a jedinečným know-how se Conserverie du Sud vyznačuje jako první výrobce paštik na bázi vepřového masa a jediný, jehož dosah je národní a mezinárodní. Conserverie du Sud uzavřela místní alianci a nakupuje vepřové maso s certifikací od renomovaného dodavatele v regionu, známého svými ma...
Portfolio (27)
Francie, Bertrimoutier
LA CAILLE DES VOSGES je francouzská společnost specializující se na chov křepelek ve Vosges. Již téměř 50 let se rodinná firma zaměřuje na pohodu zvířat a kvalitu. Křepelky se rodí, chovají, porážejí a zpracovávají na místě. Společnost používá místní rostlinné krmivo a upřednostňuje udržitelné praktiky. Naše know-how spočívá jednak ve výběru zvířat, a jednak v dobrých podmínkách chovu. Nabízíme š...
Portfolio (68)
Francie, Bernin
...AGAR BIO je vynikající gélifiant rostlinného původu (řasa), který lze použít samostatně a v malém množství jako náhradu za želatiny nebo pektiny ve vašich přípravách. Je ideální pro přípravu gelů nebo pěn, které jsou stabilní vůči teplu, kyselosti a enzymům exotického ovoce (ananas, papája, kiwi…). Může být také použit k texturování produktů (sekané, aspiky, teriny, flany, omáčky, polevy, glazury…), které jsou určeny k konzumaci studené nebo ohřáté. Jelikož není degradován enzymy mikroorganismů, AGAR BIO může také texturovat živé potraviny (mléčné výrobky, veganské sýry…).
Portfolio (8)
Francie, Astaffort
...TERRINE FORESTIÈRE À LA TRUFFE NOIRE. Úžasná rovnováha mezi černým diamantem a tímto jemným mixem hub dělá z této teriny gastronomický zážitek. Vaše smysly jsou probuzeny, čich, textura, chuť, zrak, to vše se shrnuje do jednoho slova: Potěšení INGREDIENCE: kokosový olej (35%), voda, sójové bílkoviny, bio pivovarské kvasnice, houby, hořčice, řepkový olej, sůl, agar-agar, bio chia mouka, bio tamari, černý pepř, xeres ocet, koření, česnek, rajčatový protlak, ječmenné miso, cibule, kousky lanýže (5%), aroma lanýže. (Alergeny jsou podtrženy tučně) SKU: 006...
Portfolio (7)
Francie, Meaux
...Pro přípravu vašich foie gras na svátky: - Ekologicky navržené teriny s tenkými stěnami, - Mono-materiál: 100 % RECYKLOVATELNÝ PP - Možnost uzavření nebo vakuového balení - Teplota vaření: 120° / 1h nebo pomalé vaření Efekt řady s 4 velikostmi: 340ml - 550ml - 750ml - 1000ml...
Portfolio (5)
Francie, Soreze
TOM PRESS nabízí profesionálům veškeré vybavení pro konzervaci, zpracování potravin a vaření: N°1 pro nadšence do domácí výroby. TOM PRESS navrhuje a distribuuje více než 5 000 referencí vybavení a produktů pro konzervaci, vaření a zpracování potravin. S tímto vybavením můžete vyrábět a zpracovávat ovoce a zeleninu, maso a ryby, mléčné výrobky, obiloviny a sami si připravit svou uzeninu, šťávy, v...
Portfolio (195)
Francie, Arles
Gourmet Provence je spolupracující skupina, která vznikla v roce 2018 z iniciativy Corine Marmotan a 3 podnikatelů z řemeslného sektoru s cílem rozvíjet prodeje ve Francii, v Evropě a na velkých exportních trzích. Rostoucí poptávka našich zákazníků po širší nabídce gurmánských produktů, spojená s naším přáním propagovat Středomoří, včetně Provence, nám dává potěšení představit vám náš nový katalo...
Portfolio (142)
Francie, Coufouleux
...Skleněné nádoby na teriny o objemu 450 a 850 ml s uzávěrem TO 100 a TO 82. Tyto nádoby jsou ideální pro balení terin, paštik, omáček, koření, ovoce atd. Dostupné ve dvou variantách: V450T - Skleněná nádoba na teriny 450 ml s uzávěrem TO 100 V850T - Skleněná nádoba na teriny 850 ml s uzávěrem TO 82 Reference: V450T mL: 450 Průměr: 100 Výška: 79 Hmotnost (g): 210 Balení: Paleta 1 651 Typ uzávěru: TO 100 Reference: V850T mL: 850 Průměr: 100 Výška: 136 Hmotnost (g): 290 Balení: Paleta 889 Typ uzávěru: TO 82...
Portfolio (199)
Francie, Olivet
...Reference 9990000014316 Pětizrnné vločky jsou jemnou směsí pšeničných, ovsených, žitných, ječných a rýžových vloček. Tyto vločky byly předvařeny, je možné je konzumovat bez vaření. Můžete je také vařit 10 minut a dochutit podle svých představ. Pětizrnné vločky se konzumují tak, jak jsou, k snídani, posypané do vašich cereálií, do mléka nebo jogurtu. Umožňují také přípravu slaných nebo sladkých pokrmů (zeleninové teriny, zeleninové placky, chleby, pyré, kaše, koláče...).
Portfolio (114)
Francie, Carquefou
Dům Quillard s talentem a upřímností podepisuje produkty "domácí", které odpovídají novým očekáváním: tradice, řemeslné zpracování a autentičnost. Každá produktová řada je výhradně vyrobena z prvotřídních surovin vybraných podle specifikací a zpracovávána tradičním způsobem. Uzenářství: * Šunka: Šunka z Vendée na starý způsob IGP, sušená šunka uzená na starý způsob * Uzenářské výrobky na starý zp...
...Paštiky, teriny, rillette nebo regionální speciality, máme mnoho předkrmů. Bez foie gras: budou se hodit na vaše každodenní jídla, zatímco s foie gras je oceníte, když přijmete přátele nebo na vaše sváteční jídla.
Portfolio (4)
Francie, Saint Lambert De La Potherie
... potraviny. Budete mít možnost připravit množství teplých nebo studených receptů a podnítit svou představivost, jako například omáčky, krémy, kompoty, teriny, risotta, těsto na chou,... Síla Robot Cook spočívá v průmyslovém asynchronním motoru s neporovnatelnou robustností. Spojuje efektivitu a preciznost, protože jeho rychlost otáčení 4500 otáček za minutu vám zajistí jemnost a rychlost provedení. Rozměry: L226 x P338 x H 522mm...
Portfolio (188)
Francie, Malataverne
... překvapivé pokrmy, které nejsou dostupné v běžné distribuci, od chipsů vařených v kotli, přes ručně vyráběné nugátové koláče, až po limonádu, nezapomínajíc na naše zeleninové konzervy, bio polévky, teriny, vynikající koláče nebo naše božské tapenády. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací!
Portfolio (188)
Francie, Saint-Jean Du Bruel
...ROGER VIDAL je malá a střední podnik, který se specializuje na výrobu gurmánských produktů "Vyrobeno ve Francii": paštiky, teriny, speciality a pomazánky, které jsou od 90. let exportovány na mezinárodní trh: Brazílie, Austrálie, Spojené království, Německo, Itálie, Dánsko, Česká republika, Nizozemsko atd. Společnost nabízí tradiční a BIO produkty, které jsou distribuovány do delikates, vinoték...
Francie, Aix En Provence
DARVAUX GASTRONOMIE PROVENÇALE je rodinná firma, založená v roce 1957. Svou pověst si vybudovala na výrobě starého provensálského receptu na Terrine de Grive. Další dosud nepublikované recepty a speciality z jihovýchodu přispěly k vytvoření současného sortimentu a rozvoji firmy. Speciality z jihovýchodu tvoří naši produktovou řadu: provensálské teriny, teriny podle starého receptu, hotová jídla ve skleněných nádobách, omáčky na přílohu, ovocné dezerty.
Francie, Saint-Jean-Le-Vieux
... paštika, rillette, hure, baskický krvavý pudink, konfitované klobásy a konfit z vepřového masa Ibaïona) a zvěřiny (teriny z králíka, teriny z divočáka a salmis z holubice). Nakonec, uzeniny Mayté vyrábějí nezbytné baskické recepty jako axoa, piperade a baskické dršťky, stejně jako recepty jako cassoulet nebo hovězí bourguignon.
Francie, Mérignac
...pokračujeme ve stejném cíli s vytvářením receptů na teriny. Naše teriny TIMAL jsou vyráběny ze 100% IGP vepřového masa z Jihozápadu, bez dalších přísad než naše koření a dochucovadla. Pozor: Nadměrná konzumace alkoholu je nebezpečná pro zdraví. Konzumujte s mírou.
Portfolio (2)
Francie, Fontanes
Od roku 1985 se Maison Wurfel stala specialistou na houby ve všech jejich podobách: sušené, v oleji, jako kulinářské pomůcky, hotová jídla nebo teriny. Nabízíme také řemeslné těstoviny, pomazánky, sladké dobroty, přičemž část naší nabídky je v bio kvalitě. V naší snaze o autenticitu a kvalitu vám Maison Wurfel také nabízí výběr unikátních produktů z různých regionů. Maison Wurfel je dnes uznávána...
Francie, Griesheim Sur Souffel
...cukrářské sáčky, teriny, formy na dorty… 6. Sekce Úklid & Kuchyňské oblečení. 7. Nože, kde najdete vše potřebné pro krájení (nože, sekáčky, prkénka…). 8. Sekce Bufet a Servis vám poskytne vše potřebné pro uspokojení vašich zákazníků s bezchyb service a lákavými bufety. 9. Příslušenství pro bary a hotely Neváhejte nás kontaktovat pro využití nabídky na míru! Celý náš katalog na: ustensiles-et-cuisine.fr...
Portfolio (8)
Francie, Laguiole
DROSERA GOURMANDE je firma specializující se na ruční výrobu regionálních potravinových specialit. DROSERA GOURMANDE vyrábí řadu potravin na bázi kachny, jako je foie gras, bloky foie gras, pěny z foie gras, žaludky, konfitované pokrmy, kachní prsa atd. Firma také nabízí tripoux, klobásy, paštiky, fritony, cassoulet, galantiny, teriny na aperitiv a teriny z divočiny.
Portfolio (2)
Francie, Roeschwoog
... toho najdete všechny ingredience, potravinářské dekorace a produkty z delikates pro přípravu lahodných Bredele: med, džem, mouky, koření, pomocníky na pečení, potahovací hmotu, marcipán, potravinářské dekorace, jedlé papíry... - A samozřejmě veškeré vybavení pro vaše Bredele: více než 500 modelů vykrajovátek, kompletní řada forem, plechů, rámů, kruhů a náčiní pro každodenní pečení. - Ale také: hliněné formy ze Soufflenheimu (kougelhopf, langhopf, teriny…), výběr knih s alsaskými recepty atd.
Francie, Aurillac Cedex
La Maison TEIL, nacházející se v Aurillacu, se specializuje na výrobu uzenin. La Maison vyrábí šunky, klobásy, teriny, fritony, auvergneské paštiky a typické uzenářské pečivo, jako je listové těsto s modrým sýrem z Auvergne nebo bramborový koláč. Čerstvé šunky nejsou nikdy zmrazené, jsou solené ručně, suchou solí a podle tradiční auvergneské metody. Sušení a zrání šunek trvá 7 měsíců. Klobásy a salámy jsou vyráběny starým způsobem podle stejného řemeslného umění. La Maison spojuje moderní techniky a tradiční řemeslné dovednosti k výrobě výjimečných produktů.
Francie, Montaut
Založena v roce 1920, Maison LAFITTE se již 4 generace specializuje na gastronomii z oblasti Landes. Maison je skutečným specialistou na tradiční tučné kachny. Produkuje kachní a husí foie gras, konfity, prsa, křídla a stehna kachny. Nabízí také předkrmy a hotová jídla, jako je kachní paštika, kachní pěna, rillons a rillette, tradiční paštiky, teriny, paštiky polovičního pečení, kaviár z...
Francie, Terrasson Lavilledieu
J.BLANC SA je řemeslná firma specializující se na foie gras, paštiky a hotová jídla. Nabízí vysoce kvalitní produkty, které respektují tradice, bez barviv a konzervantů. BIO certifikace pro řadu paštik a také pro jablečnou omáčku. V katalogu jsou tři vegetariánské teriny. Realizace gastronomických balíčků pro obce a podnikové výbory. Možnost exportu a velkoobchodu.
Portfolio (1)
Francie, Loché
France of Gastronomy je internetový obchod a služba dodání delikates. Nabízené produkty jsou vyráběny malými francouzskými a evropskými producenty (Itálie...), kvalita, řemeslné zpracování, autenticita a jednoduchost jsou zaručeny. Široká škála produktů na vás čeká na našich webových stránkách, všechny jsou lahodnější než ty ostatní: teriny, džemy, vína, aperitivy, foie gras... Také objevíte naše gurmánské koše, které mohou být připraveny na míru podle vašich očekávání (náklady, sortiment...). Kontaktujte nás pro více informací, rádi vám odpovíme... Těšíme se na brzké setkání.
Francie, LA ROCHETTE
Henri Raffin je 100% rodinná malá a střední podnik (PME) od roku 1937, která sídlí v srdci francouzských Alp. Vyrábíme sušené uzeniny z místních surovin: suché klobásy, sušené šunky, tradiční klobásy a teriny. Nabízíme širokou škálu savojských klobás, stejně jako řadu suchých klobás vyráběných tradičním způsobem, které byly mnohokrát oceněny na Všeobecné zemědělské soutěži. Naše savojské šunky...
Portfolio (1)
Francie, Mellac
... splnila dvojí požadavek na spolehlivost a produktivitu. Nový vstřikovací lis s výkonem 550 tun, spojený s nejmodernější robotikou, umožňuje vyrábět malé i velké díly, teriny nebo sklenice, homopolymérní polypropylen nebo krystalový polystyren, imitaci keramiky nebo I.M.L. Více než 200 formátů s velmi různými aplikacemi: hrnce, mísy, sklenice, misky, ramekiny, opakovaně použitelné kelímky, talíře a tácy, nádoby a misky, oválné teriny, obdélníkové teriny, plastové sklenice a salátové mísy.
Francie, Hagetmau
Od roku 1929 se společnost BESSE FOIE GRAS specializuje na výrobu a prodej foie gras. Společnost nabízí polovičně vařené foie gras, kachní foie gras, husí foie gras a speciality z foie gras. Dále nabízí teriny, paštiky, kachní konfit, landais cassoulet a také gurmánské dárkové balíčky pro podnikové komise.
Francie, Montfort En Chalosse
Založena v roce 1982, družstvo FOIE GRAS DE CHALOSSE dnes sdružuje 80 producentů. S cílem zachovat své řemeslo, místní tradice a ocenit kvalitu svých produktů se chovatelé od roku 1999 zapojili do iniciativy Label Rouge. Všichni zvířata jsou chována na volném prostranství, krmena kukuřičným zrnem v kolektivních výbězích. Při vstupu do družstva jsou stará minimálně 104 dní. Družstvo FOIE GRAS DE CHALOSSE vyrábí kachní játra, žaludky, konfitované výrobky, prsa, křídla, rillette, teriny a paštiky.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play