Francie, Avignon
...Biologická zelená rajčata, latinsky Solanum Lycopersicum, patří do rodiny lilkovitých. FRDP vytváří zemědělské dodavatelské řetězce pro rajčata pěstovaná na volném poli. Biologická zelená rajčata jsou červená rajčata sklizená před zráním. Po přijetí do závodu jsou zelená rajčata omyta, nakrájena a poté zmrazena metodou IQF. Zelená rajčata z ekologického zemědělství: 100% Celková energie: 23 Kcal 95 kJ Vláknina: 1,1 g Bílkoviny: 1,2 g Sůl: Stopy...
Portfolio (105)
Francie, Biguglia
...[Podává se jako tradiční džem]. nutriční hodnoty na 100 g energie (kcal)= 189 energie (Kj) = 789 tuky (g)= 0.3 z toho nasycené mastné kyseliny (g)= 0 sacharidy (g) = 464 z toho cukry (g)= 42 bílkoviny (g)= 0.8 sůl (g)= 0.1 Stav: Nové INGREDIENCE: Korsické zelené rajčata 54 %, voda, cukr, čerstvá citronová šťáva, pektin, pepř Timut 0,2% Čistá hmotnost: 220 g Původ: Korsika...
Portfolio (68)
Francie, La-Chapelle-Des-Fougeretz
... a červené a zelená koktejlová rajčata Greendélice. Každá z těchto odrůd odhaluje ve této jedinečné směsi svou specifickou sladko/kyselou rovnováhu, kterou si můžete vychutnat a porovnat. - Tonik Sweetdélice - Podlouhlá červená koktejlová rajčata Babycita...
Francie, Mougins
Velkoobchod s provensálskými specialitami již 25 let. Konzervy a balení pro maloobchod. Vyrobeno v Provence, bez konzervantů. Černá tapenáda, zelená tapenáda s bazalkou, kaviár z lilku, delikatesa z artyčoků, anchoiáda, pistou s provensálskou bazalkou, delikatesa ze sušených rajčat, sardináda s kandovanými citrony, thoionáda se sušenými rajčaty, sušená rajčata v oleji. Středomořské speciality...
Portfolio (10)
Francie, Sarcelles
Slunečné chutě, vůně středomoří se střídají, aby ozdobily stoly při aperitivu nebo dodaly nečekanou chuť klasickým receptům. TAPENÁDY, zelená, černá, lilková, koriandrová, citronová, pikantní, pepřová, bazalková, rajčatová, ančovičková ANTI-PASTI, sušená rajčata v oleji, grilované lilky v oleji, artyčokové srdíčka v oleji. Saláty z artyčoků, lilků, cuket, paprik, rajčat. Česnekový aperitiv...
Francie, Saint-Pol De Léon
...Hlavními zpracovávanými druhy zeleniny jsou: mrkve, květák, zelí, bílé zelí, červené zelí, brokolice, pór, brambory, petržel, ředkvičky, celer, romanesco, hovězí polévka, artyčoky a rajčata. "Zelená" zelenina (květák, pór, petržel…) se nakupuje balená na paletách, ale často se prodává po úpravě obalu nebo prezentace. Mrkve, ředkvičky a brambory se myjí, třídí, kalibrují a balí ve firmě. Zelenina je nabízena v různých baleních: od volně ložených produktů po předbalené jednotky pro spotřebitele (síťky, misky...). Denně prodáváme přibližně 120 referencí.
Populární země pro tento vyhledávací výraz

Je tu aplikace europages!

Použijte náš vylepšený vyhledávač poskytovatelů nebo vytvářejte dotazy na cestách s novou aplikací europages pro kupující.

Stáhnout v App Store

App StoreGoogle Play